Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Mosso msm h 1821 kullanıcısıyım bir yıllık kullanımım sonucu selem artık yeterince canıma okumaya başladı uygun fiyatlı marka model sele önerisi olan var mı?

Scudo
Jel kılıf al devam et

Jel kılıf oynuyor saçma sapan daha önce kılıf aldım gereksiz rahatsız edici

Ben de bugun bir lagarde 1924 mdm h ile katildim araniza. Alir almaz derhal en yakin bir parka giderek ilk merakimi bir iki saat turlayarak dindirdim biraz. Lisede pedalladigi yillarin uzerinden neredeyse 20 yil gecmis biri olarak once 2 teker olayina yeniden bir unsiyet kesbetmek gerek trafiksiz mekanlarda, orasi kesin. :)
Yalniz bir sorum olacak bazen yokus tirmanirken vites dusurunce sistem hangi disliye gececegine tam karar veremiyormus gibi zincirden aralikli olarak kopma sesi gibi cat cat sesleri geliyor (normal vites gecislerinde gelen sesin daha sertcesi). Kisa sureli pedal bosa gelir gibi oluyor filan ve yukari cikarken ki ayaklarin pedallama ritmini bozuyor bir sekilde. Bu durum normal mi yoksa vites kutusu ayarinda bir sikintiya mi isaret bu? Bu dedigim her seferinde olan bir sey degil ama oluyor.
Ilk izlenim notu olarak selemiz de gayet sertmis bu arada. Bana derhal bir cozum bul yoksa fena olacak bak sinyali verdi bayagi bayagi. On suspansiyon da kesinlikle faydali en azindan parkta oyleydi bugun.

vites kullanımı yanlışlığından oluyor olabilir mi acaba?
vitesiniz sol 1deyken sağ maksimum 3
vites sol 2 sağ 5
sol 3 sağ 6 7 8
bu şekilde deneyin bi.

@5ef
tabıkı tavsıyem brooks c17

@Alp Bayrak
175 boyundayim 54 kadro Cavalier kullaniyorum. Muhtemelen 55 kadro size uygun gibi duruyor ama yine bikefit videolarını izleyin ve almadan once binin deneyin daha garanti olur.

• Beğen
Tepkiler: erman35
@Alp Bayrak
Kadro ölçülerini bulup kendi vucut ölçülerinizle kiyaslayin o halde. Bulundugunuz sehirdeki bisikletcide kadro boylarini deneyimlerebilirsiniz amanher markanin kadro boylari farkli olabiliyor.

1562804445601.png

Bende bugün aranıza legarda 1924 msm h ile katıldım. Bu akşam iki saat civarı pedalladım. Dağ bisikletinden sonra gayet iyi gibi geldi. İlk izlenimlerim gayet iyi...

Daha uygun fiyatlı aramaktayım

Merhaba.. bizim ufaklık bugün biraz daha modifiye oldu. Bontrager aero bar montajı yaptım... sele ayarını çok değiştirmeden kullanabileceğim bir model. Tırmanmanın çok olmadığı sürüşlerde kullanmayı düşünüyorum. 0DDFA4C8-3709-453F-B724-895ECB6ACE98.jpeg31C36E04-0505-48AC-A1A8-C85D4928DBBC.jpeg

@amasseia
teşekkür ederim. Aslında şöyle Mossoyu aldatıyorum yeni bir yol arkadaşı aldım.. mossoyuda çok seviyorum bozmak istemedim. TT alana kadar biraz oynayım üzerinde. Trainerde vs mosso ile devam ederim.

@BurakMehmet
Hangi bisikletle aldatiyorsunuz ? hiç mi vicdaniniz sizlamadi ?

Herkese merhabalar, legarda 1924 msm v ile 1927msm h arasında kaldım. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: erman35
Geri