Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@fensinn sürüş esnasında ayar yapmak daha doğru olacaktır. Evde yaptığınız ayar tam ise, yolda ki bozulmayı, sıcaktan veya soğuktan tel boyunun uzaması ve kısalmasına bağlı olarak, arka aktarıcıda telin bağlandığı noktada yer alan gerginlik vidası sıkıp gevşetmek işinizi görür diye düşünüyorum.

Scudo
@OİMTR teşekür ediyorum.

Alibeyköy’de Şen Bisiklet’e yaptırdım ilk ücretsiz bakımı. Memnun kaldım hizmetlerinden, tavsiye ederim. Ayaküstü fiyatlara da baktım aksesuarlar için, hesaplı geldi ama piyasayı çok da takip etmiyorum dürüst olmak gerekirse.

Sürekli sokağa çıkma yasağı olduğu için çok sürüş fırsatı olmuyor ama bugün yine çıktım standart rotamda 20 km sürüşümü yaptım. Vites geçişleri daha tutarlı gibi ilk bakımdan sonra.

arkadaşlar gidon açısı ayarlarken bu vidayı baya deforme ettim yalama olmadı ama yine de önlem olarak değiştirmek istiyorum aynısını nereden bulabilirim ?

Dosyalar

• 7E658310-CA60-4107-8F77-4A82C0B5C11A.jpeg
    7E658310-CA60-4107-8F77-4A82C0B5C11A.jpeg
    638,8 KB · Okunma: 46
Merhabalar. Bende mosso 771 tb3 dmd acera modelinden alarak araniza katildim. Sadece sehir icinde kullanmayi dusunuyorum. Bisikleti alirken düz maşa(hafiflik) ve hidrolik disk fren (ani duruş) olmasi benim için önemliydi. Full deore setli modeli internette 4 bin küsür civarlarinda dolaşırken acera setli modelini 2800 e aldim (aradaki farka degmeyecegini dusundum. 12-13 kg civari. kadrosu çok hafif akıcılığı iyi .Daha önce bianchi 713 vardı. Hissedilir derecede agirlik farki var. Yalniz lastikleri cok kotu. Mitas flash 700×40. 4 cm lastik ne demekse sehir bisikletine.Baktim tek lastik agirligi 800 grammis. Adeta bisikleti tutuyor ve asfalta yapisiyor lastikler kadroyla çok uyumsuz. Ileride schwalbe marathon supreme 700×32 lastiklerle degistirmeyi dusunuyorum. Şu lastiklerde iyi olsaydi tadindan yenmezdi.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Mosso marine katlanır bisiklet alacağım sizce v-fren mı yoksa disk fren mi tercih etmeliyim ? 7 vitesli mi yoksa 21 vitesli mi olmalı yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
@mustafaozal1 bisikletçilerin hepsine genelleme yapmak doğru olmaz ama çok fazla sayıda bisikletçi elinde kalan malı kararsız&bilinçsiz müşteriye çakmanın peşinde. sen net kararını ver

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@kocaballı mosso 2021 mdm v aldim. 174 boyum var bacak hesabı yapmadim. Bisikletçi ısrarla 51 önerdi. Ciddi bı problem yaşamadım. Bayide ürün olmadigindan siparişle geldi. 46 denemedim. Denemekte fayda var

@Muhammed79 mosso 2021 mdm v'yi kaça aldınız? Benim de boyum 1.74 ancak bacak boyum 68 cm hesaplamama göre benim 46 kadro almam daha mantıklı galiba.

@kocaballı mosso 2021 mdm v aldim. 174 boyum var bacak hesabı yapmadim. Bisikletçi ısrarla 51 önerdi. Ciddi bı problem yaşamadım. Bayide ürün olmadigindan siparişle geldi. 46 denemedim. Denemekte fayda var
Hayırlı olsun. Ama bence 46 sizin kadronuz. :)

• Beğen
Tepkiler: Muhammed79
@Tek55 Hayırlı olsun.
Ben de bayramdan sonra kısmetse Legarda 2021 alma niyetindeyim.
Fakat şunu merak ediyorum torklu anahtar yok evde kendimiz kuramaz mıyız?
İlla bir servise götürmek mi lazım.

@Tek55 Hayırlı olsun.
Ben de bayramdan sonra kısmetse Legarda 2021 alma niyetindeyim.
Fakat şunu merak ediyorum torklu anahtar yok evde kendimiz kuramaz mıyız?
İlla bir servise götürmek mi lazım.
İhtiyacınız yok torklu anahtarla. Altigen alyan yeterli olur. Karbonlarda tavsiye ediliyor, aşırı sıkarsanız çatlayabiliyor.

Evet evde kurarsanız garanti kapsamı dışında kalır.

Geri