Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Tek55 Hayırlı olsun.
Ben de bayramdan sonra kısmetse Legarda 2021 alma niyetindeyim.
Fakat şunu merak ediyorum torklu anahtar yok evde kendimiz kuramaz mıyız?
İlla bir servise götürmek mi lazım.
Hocam teşekkür ederim. Kendim kurmayı hiç düşünmedim.

• Beğen
Tepkiler: bonder76
Bende eşime Legarda 2021 aldım. Bayramdan sonra kuruluma götüreceğiz. Uzun zamandır düşünüyorduk ama fırsat bulamamıştık. Karantina sonrası iyi gelecek :)

Herkese selam bu hafta veya önümüzdeki hafta kısmetse internet üzerinden Mosso Legarda 2021 MDM V bisiklet alacağım.
Aklıma gelen şudur.
Totalde 12.200 olan bisiklet ağırlığını aşağıdaki gibi carbon 2 parçayla aşağı yukarı kaç kilo hafifletebilirim.
Ve bu satılanlar gerçek karbon mudur fiyat itibariyle?
Ölçüler afaki ciddi alırken tam ölçüyü bulurum.

Teşekkürler.

(link)

(link)

Ben de 190 cm boy ve 90 cm iç bacak boyu olan biri olarak uzun arkadaşlara söyleyeyim. 51 kadro 56 ya göre bi tık daha kıvrak ama boyu uygun olmadığı için nerdeyse 2 kat daha yorucu. Hem pozisyon hem de dizin katlanma açısı değişiyor. Uzunsanız acaba 51 mi diye düşünmeyin. 56 alın.

165 boyunda kız arkadaşım kullanıyor 52 kadro. 190 seviyesinden bir karış kısa olmama rağmen altımdan kayacakmış kadar seri geliyor bisiklet, birkaç km sonrasında ise yorulmaya başlıyorum. umarım herhangi bir sağlık sorunu yaratmaz duruş pozisyonunuzdan dolayı

@kocaballı mosso 2021 mdm v aldim. 174 boyum var bacak hesabı yapmadim. Bisikletçi ısrarla 51 önerdi. Ciddi bı problem yaşamadım. Bayide ürün olmadigindan siparişle geldi. 46 denemedim. Denemekte fayda var

@Muhammed79 Cevabınız için teşekkürler,

174 boy ve 80 bacak boyu ile 46/51 ? sonuç olarak bisikletin üstüne çıkmadan bu iş neticelenmiyecek görünen o.

bu arada gümrük vergisi artışı ile ilgili mesajlar var forumda 1 hazirandan itibaren diye.

bende biraz baktım ama 1 hazirandan geçerli bir gümrük artışı bilgisi bulamadım. konu hakkında bilgisi olan var mı?

eğer böyle birşey varsa fiyat artışına göre rotayı Bisan 8400'e çeviririm.

Merhaba. Legarda 2021 MDM V ile aranıza katıldım. 183cm boyum, 83cm bacak boyum var 56 kadro kullanıyorum. Üst boru ile kasık arasındaki mesafe 1 cm civarında. Acaba 51 kadrosu daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum bazen ama şimdilik bir sıkıntı görmedim.

Benzer ölçülerde olupta 56 kadro kullanan var mı?

227933 dosyayı görüntüle

Merhaba. Legarda 2021 MDM V ile aranıza katıldım. 183cm boyum, 83cm bacak boyum var 56 kadro kullanıyorum. Üst boru ile kasık arasındaki mesafe 1 cm civarında. Acaba 51 kadrosu daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum bazen ama şimdilik bir sıkıntı görmedim.

227933 dosyayı görüntüle

hayırlı olsun, güle güle binin...

V frenlerde marka/model yazıyor mu?

@kalybron hocam benimde boy 183, bacak 81. 56 kadro kullanıyorum, uzanma mesafesi sebebiyle 56 almıştım, iyi ki de almışım diyorum. 51 kadro da denemiştim ama bu daha rahat hissettirdi.
Hayırlı olsun

@kalybron hayırlı olsun güle güle kullan Allah tekerine taş değdirmesin.

@kalybron hayırlı olsun yakın zamanda ben de almayı düşünüyorum. Bisiklet genel olarak nasıl memnun kaldınız mı?
Benim iç bacak boyum 84 ben de 56 diye düşündüm fakat mağaza 51 kadronun daha uygun olduğunu söyledi.

Gidon açınız kaç derecede hocam hocam ?

227933 dosyayı görüntüle

@bonder76 Legarda MDM' de 51 ve 56 kadro arasında yalnizca TT(üst boru)de 1 cm fark var.

Bu iki beden arasinda belirleyici olan seat tube(sele borusunun geçtiği boru) ki 51 kadroda seat tube 56 kadroya gore 5 cm daha alçak.

Buna göre 56 kadroda üst boru biraz yüksekte, 51 kadroda biraz alcakta yer alacak. TT uzunluğu da 1 cm fark ediyordu yukarda belirttigim gibi. Diğer ölçüler ise birebir ayni her iki kadroda.

Velhasil kelam, 56 kadroda üst boru bacak araniza yakin olurken 51 kadro da daha alcakta olacak.

Bu durumu göz önünde bulundurarak ve mumkunse her iki kadroyu da deneyerek bir seçim yapmaniz daha makul olacaktır.

Mosso 2021 kullanıcıları seleden memnun musunuz ? Bende decathlonun en ucuz olan taytı var onunla beraber 150km sürdüm hala alışamadım.Yeni bir tayt mi alsam yoksa sele mi bilemedim ?

Mosso 2021 kullanıcıları seleden memnun musunuz ? Bende decathlonun en ucuz olan taytı var onunla beraber 150km sürdüm hala alışamadım.Yeni bir tayt mi alsam yoksa sele mi bilemedim ?
Sele çok ufak ve dar. Aldığımız gün bu sele çok acıtır dedim. Hemen orada değiştirdik. Daha önce aynı tarz sele kullanmıştım çok acıtıyor ve alışması zaman alıyor. Sele kılıfı ya da yeni bir sele daha iyi olur diye düşünüyorum.

Dosyalar

• Screenshot_2020-05-27-14-16-42-757_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-05-27-14-16-42-757_com.miui.gallery.jpg
    394,9 KB · Okunma: 49
  • Beğen
Tepkiler: bonder76
IMG_20200527_101846.jpgIMG_20200527_101852.jpgIMG_20200527_101910.jpgIMG_20200527_104446.jpgBugün kurulumunu yaptırıp tahmini 15 km kullandım. Rahat, akıcı bir bisiklet izlenimi bıraktı bende yalnız frenler pek güven vermedi. Vites geçişleri gayet rahattı. Sanırım sele daha uzun kullanımda rahatsız edebilir. Model legarda 2024 V fren 56 kadro boyum 187 cm

Sürüşlerim genelde 30 ile 50 km arası değişiyor toplam Legarda ile 500 km oldu, pedli tayt ile alıştım. Orijinal selesini kullanıyorum.

herkese merhaba mosso legarda 2021 mdm v alacağım ve internetten alıcam taksit meselesinden dolayı. bisikletciler genelde 5 taksit uyguluyolar o da az internette 9 taksite kadar cıkılabiliyor. bu yüzden izmirde ücretsiz şekilde montajını yaptırabılecegım guvenılır ve bisikleti onlardan almadım dıye surat yapmayacak yetkili servis var mı acaba?

Geri