bonder76
Daimi Üye
- Tepki
- 694
- İsim
- Bumin
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hocam teşekkür ederim. Kendim kurmayı hiç düşünmedim.@Tek55 Hayırlı olsun.
Ben de bayramdan sonra kısmetse Legarda 2021 alma niyetindeyim.
Fakat şunu merak ediyorum torklu anahtar yok evde kendimiz kuramaz mıyız?
İlla bir servise götürmek mi lazım.
Ben de 190 cm boy ve 90 cm iç bacak boyu olan biri olarak uzun arkadaşlara söyleyeyim. 51 kadro 56 ya göre bi tık daha kıvrak ama boyu uygun olmadığı için nerdeyse 2 kat daha yorucu. Hem pozisyon hem de dizin katlanma açısı değişiyor. Uzunsanız acaba 51 mi diye düşünmeyin. 56 alın.
@kocaballı mosso 2021 mdm v aldim. 174 boyum var bacak hesabı yapmadim. Bisikletçi ısrarla 51 önerdi. Ciddi bı problem yaşamadım. Bayide ürün olmadigindan siparişle geldi. 46 denemedim. Denemekte fayda var
Merhaba. Legarda 2021 MDM V ile aranıza katıldım. 183cm boyum, 83cm bacak boyum var 56 kadro kullanıyorum. Üst boru ile kasık arasındaki mesafe 1 cm civarında. Acaba 51 kadrosu daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum bazen ama şimdilik bir sıkıntı görmedim.
Benzer ölçülerde olupta 56 kadro kullanan var mı?
227933 dosyayı görüntüle
Merhaba. Legarda 2021 MDM V ile aranıza katıldım. 183cm boyum, 83cm bacak boyum var 56 kadro kullanıyorum. Üst boru ile kasık arasındaki mesafe 1 cm civarında. Acaba 51 kadrosu daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum bazen ama şimdilik bir sıkıntı görmedim.
Gidon açınız kaç derecede hocam hocam ?
Benzer ölçülerde olupta 56 kadro kullanan var mı?
227933 dosyayı görüntüle
Sele çok ufak ve dar. Aldığımız gün bu sele çok acıtır dedim. Hemen orada değiştirdik. Daha önce aynı tarz sele kullanmıştım çok acıtıyor ve alışması zaman alıyor. Sele kılıfı ya da yeni bir sele daha iyi olur diye düşünüyorum.Mosso 2021 kullanıcıları seleden memnun musunuz ? Bende decathlonun en ucuz olan taytı var onunla beraber 150km sürdüm hala alışamadım.Yeni bir tayt mi alsam yoksa sele mi bilemedim ?