Değerli dostlar,
3 yıldır bisiklet kullanıcısıyım, daha önce hep mtb kullandım. Ancak 2 aydır tur bisikletine geçiş yaptım. Deneyimlerimi ve izlenimlerimi bu başlık altında elimden geldiğince ve dilim döndüğünce paylaşmayı planlıyorum. Bir yandan da görüş, düşünce, tavsiye ve sorularınızı bekliyorum.
Bisikletim ve özellikleri için link:(link)
Bisiklet hakkında ilk izlenimlerim:
- Mtb ye göre daha hızlı oldugu bir gerçek.
- Deore set performansı beklentiyi karşılıyor.
- Zaman zaman ses çıkartması dışında HD frenler de performans olarak fazlasıyla yeterli.
- Gidondan kilitli maşa gerçekten işlevsel ve konforlu.
- Gidon açısı ve selesi için de rahat olduğunu söyleyebilirim.
- Bisiklet biraz daha hafif olabilirdi.
- Elcikler de başta rahatsız etti ama zamanla alıştım.
- Kaldırımlardan, tramvay yolundan rayarda ve mazgallardan geçerken dikkatli olmak şart, mümkünse alternatif yol kullanılmalı.
- Yüksek basınçla şişirilmiş tekerlekler performans sağlıyor fakat yol tutuşu sürüş güvenliği açısından olumsuzluk yaratabiliyor, kontrollü olmakta fayda var.
Bu arada bisikleti sıkı bir pazarlıkla 1700tl ye malettim.
Tüm bu yazdıklarımın, orta seviye bir bisiklet kullanıcısı olduğum göz önünde bulundurularak değerlendirilmesinde fayda vardır. Herkese güvenli sürüşler dilerim
3 yıldır bisiklet kullanıcısıyım, daha önce hep mtb kullandım. Ancak 2 aydır tur bisikletine geçiş yaptım. Deneyimlerimi ve izlenimlerimi bu başlık altında elimden geldiğince ve dilim döndüğünce paylaşmayı planlıyorum. Bir yandan da görüş, düşünce, tavsiye ve sorularınızı bekliyorum.
Bisikletim ve özellikleri için link:(link)
Bisiklet hakkında ilk izlenimlerim:
- Mtb ye göre daha hızlı oldugu bir gerçek.
- Deore set performansı beklentiyi karşılıyor.
- Zaman zaman ses çıkartması dışında HD frenler de performans olarak fazlasıyla yeterli.
- Gidondan kilitli maşa gerçekten işlevsel ve konforlu.
- Gidon açısı ve selesi için de rahat olduğunu söyleyebilirim.
- Bisiklet biraz daha hafif olabilirdi.
- Elcikler de başta rahatsız etti ama zamanla alıştım.
- Kaldırımlardan, tramvay yolundan rayarda ve mazgallardan geçerken dikkatli olmak şart, mümkünse alternatif yol kullanılmalı.
- Yüksek basınçla şişirilmiş tekerlekler performans sağlıyor fakat yol tutuşu sürüş güvenliği açısından olumsuzluk yaratabiliyor, kontrollü olmakta fayda var.
Bu arada bisikleti sıkı bir pazarlıkla 1700tl ye malettim.
Tüm bu yazdıklarımın, orta seviye bir bisiklet kullanıcısı olduğum göz önünde bulundurularak değerlendirilmesinde fayda vardır. Herkese güvenli sürüşler dilerim