Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Marine

Yamulan jantı yenisiyle, lastikleri Continental Contact lastikler ile, yamulan diski de Shimano Deore disk ile değiştirttim, hem ön balataları hem arka balataları Shimano B01S balatalarla değiştirdik fakat iki diskte de balataya bir noktadan sürtme var. Umarım zamanla geçer.

IMG-20191015-151159783.jpg

IMG-20191015-144926855.jpg

IMG-20191015-151210774.jpg

Continental lastiklerden şu an için memnun gibiyim. Sanırım gerçek asfalt deseni bu. Rubena Walrus tam asfalt için değildi sanki. Sürüş hissi çok değişti.

Scudo
@mesut özdemir Arkaya kolay bi çözüm yok ama ön maşa değiştirilirse olur, tabi jantlar V frene uygun mu değil mi sorusu da var.

@Cossie disk frenlerin sürtmesi yanlış bir şeylerin olduğuna işarettir. Yani hiçbir şey olmuyorsa bile birşeyler olmuştur.
1- Rotor yamuktur balataya sürter bunu ingiliz anahtarı ile düzeltiyorum ancak genelde rotor sağlam çarpma harici kolay kolay yamulmaz.
2-Fren ayarsızlığı yüzünden balataların bir tarafı fazla sürtme yaparak aşınır ve bir tarafa daha çok baskı yaparak tek tarafı sürtüyor olabilir.
3- Disk fren doğru hizalanamamış olabilir bu durumda kaliperler gevşetilerek fren tam sıkılır ve sıkılı şekilde kaliperler sıkılarak fren hizalanır. Youtube de bolca video var konu hakkında.

• Beğen
Tepkiler: hashaci
Bende dün n11 den mosso 6 vites 20v marine ile aranıza katıldım. garantili olduğu için serviste montaj yaptırdım. 20 gün sonra gelin ilk bakımını yapalım dedi. akşam oğlum turladı ilk izlenimim harika. 1250 tl ye satın aldım. genelde bu fiyatı 2. ellere çekiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
boyum 185 mosso marine 26 nasıl olur küçük gelir mi

teşekkürler

@slckats ustam selam kardeşim bende Katlanır düşünüyorum bu yazdığın özelliklerde yapılmış ikinci el Katlanır varsa link olur bildiğiniz satmak isteyen olur yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler kardeşim 😊

• Beğen
Tepkiler: slckats
Merhaba,

Bulduğum yerin oldukça dağlık olması dolayısıyla bisikleti araca atıp sahilde sürebilmek için bisiklet arıyorum. Aracımın bagajı büyük olduğu için 26 inç katlanır bisiklet bakmaya başladım. Şu anda araştırdığım kadarı ile iki tür bisiklete bütçem yetiyor. Kron fd 1500 ve mosso marine 26. İkisi arasında hangisini önerirsiniz? Farklı marka da olabilir teşekkür ederim.

@Pizzarro Denk gelirse seve seve yardımcı olurum.

Arkadaşlar merhaba forumdaki yorumlara istinaden bende mosso marine 26 bisikleti satın aldım. Fakat bisiklet ile giderken ön frenler de sürekli bir ses geliyor neden olabilir?

Şu korona günleri bitsin artık ya. Boğazda bisiklet sürmeyi özledim.

Selam arkadaş bende forumda yeniyim katlanır bisiklet almaya karar verdim Mosso Marine V 20 Jant 21 Vites almayı düşünüyorum. Katlana bilir bisikletler arasında vites farkı var mı ? 6, 7, 8, 10, 21 vites diye gidiyor. Size kaç vitesli almayalim

Selam arkadaş bende forumda yeniyim katlanır bisiklet almaya karar verdim Mosso Marine V 20 Jant 21 Vites almayı düşünüyorum. Katlana bilir bisikletler arasında vites farkı var mı ? 6, 7, 8, 10, 21 vites diye gidiyor. Size kaç vitesli almayalim
20 jant bisiklet için 7 vitesi gecmeye hiç gerek yok. Çünkü belirli bir hızdan sonra bisikletin kontrolü azalıyor.

@Akınlasınn Teşekkür ederim. bütcem kısıtlı sizce Mosso 20 Marine 7V V-fren 2020 almalıyım yoksa Mosso Marine 20 2D Mekanik Disk Fren li olan modelimi tavsiye edersiniz.

Merhaba
Mosso marine 2D 26" katlanır bisiklet aldım.Bir bagaj eklemek istiyorum. Ayrıca ayna konusunda da kararsızım.
Bu arada bisiklete arka çamurluk ve arka çakarlı lazer şerit lambası,suluk kafesi eklettim.Katlama esnasında hiçbir sorun çıkartmıyor.Aslında gidon sepeti de alacaktım sepetle beraber katlanabiliyordu fakat biraz fiyatlı bulduğum için vazgeçtim.Tabi çok ekleme ağırlığı arttırmak demek o sebeple yükte de paha da da hafif ama bir o kadar da işlevini sorunsuz yerine getirecek aksesuarları seçmek gerektiğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba
Bende araniza yeni katıldım. 9 yasindaki Ikizlerim oğlum ve kızım için mosso marine 2d bisiklet almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler.
Ayrıca ümit folding 2 d bisiklet ile arasında sadece vites sayısı farkı var görünüyor. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Akınlasınn
Geri