Merhaba arkadaşlar.
Bisiklet sporuna 1,5 ay önce başladım ve aranıza yeni katıldım. İlk mesajımı yazıyorum.

Bisikletim Mosso Marine. 1,5 aydır kullanıyorum. Bazı rahatsız edici durumları dışında çok memnunum.
Katlanabilirlik özelliğini nadir de olsa kullanırım diye ve rengi ve duruşu çok hoşuma gittiğinden dolayı bu bisikleti aldım. Katlanması durumunda bagaja sığdırmamış zor. Bagajın bomboş olması gerekiyor.
Aldığım bisikletçi ilk 1-2 ay disk frenlerden v.s. ses gelebileceğini söyledi. Bunun zamanla düzeleceğini, normal olduğunu söyledi. Henüz geçmiş değil.
Ben ilk başlarda bir spor yapmak ve bir heves olarak bisiklete başladım ancak keyif aldığımdan dolayı biraz abarttım durumu.

Bugün 20-25 km yol yaptım. Bisikletin rahat oluşundan dolayı aşırı yorulmadım ama bisiklet yorulmuşsa benziyor. Disklerden normal seyirde giderken bile gıcırtı gelmeye başladı. Sanırım bir sürtme söz konusu. Yarın bir ayar çekeceğim.
Bisikleti alırken lastiklerinin kalitesiz olduğu söylendi. Bu Mosso'larda genel bir durummuş ki gerçekten de lastiklerde yıpranma oluştu. Bir süre sonra değiştirmeyi düşüneceğim lastikleri.
Vites geçişlerinde zaman zaman vites atmaları, 1. vitese geçmeme durumları yaşadım. Bunlar da basit ayarlar yapınca düzeliyor. Bir daha olursa bir daha ayar yapmak gerekiyor.
Dediğim gibi bisiklet sporunu gerçekten çok sevdim ve bu yüzden daha kaliteli bir bisikletin daha iyi olabileceğini düşünmeye başladım. Bu durum bu bisikletin kötü olmasından kaynaklı değil. Fiyat ve kalite, ayrıca estetik açıdan kesinlikle tercih edebileceğim bir bisiklet. Bu süreçte bisiklete gönül vermiş insanlar tanıdım onlar da beğeniyor bisikleti ancak performans bakımından çok verimli olmayacağını söylüyorlar. Kısa mesafeli turlar için fazlasıyla yeterli. Tavsiye ederim.
Görüşmek üzere. Pedallarınıza kuvvet.