Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso TCA 735 105 İnceleme

Scudo
arkadaşlar bu bisikletten almayı planlıyorum tiagra veya 105 52-54 kadro satmayı düşünen olursa iletişime geçebilir İstanbul ve yakın iller tercihim

@ryujinjakka91
Yol bisikletine yeni başlıyorsanız ya da çok iyi kondisyonlu biri değilseniz Mosso 735 tca dişli oranları sizi sıkıntıya sokabilir, bisikletten soğutabilir hatta diz problemleri yaratıp sağlığınızı bile bozabilir ama kendinize güveniyorsanız oldukça iyi bir bisiklet.

@Eroseros uyarınız için çok teşekkürler yeni başlamıyorum kondisyonum da fena sayılmaz çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
@H.T
Vallahi gerilim filmi gibi.yillar sonra bir elimde çekirdek bir elimde telefon okuyorum pür dikkat.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
@çağrı can @ceyhun demirel geriye doğru biraz okudum ama sohbetin başını bulamadım. Belki faydam dokunur diye yazıyorum. Bende ilk aldığımda nerdeyse her biniş sonrası lastik patlıyordu. Dechatlondan iç lastik stoğu yapı her binişe 2 iç lastik yedeğiyle gidiyordum. Yollar kötüdür vs vs diye kendimi bir süre avuttum taa ki bisikleti arabaya yüklemiş giderken, durduk yere arabanın içinde patlayana kadar. Sonra anladım ki jant bandı denilen şey dandik ve bir yerden kesilmiş. O yüzden iç lastik sürekli jant demirine direk temas ediyormuş. jant bandını değiştirdikten sonra hiç bir sorun kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: Sergüzeşt
Bi sorum olucaktı forumda yeniyim de mosso tca 735 marka model yol bisikletim var furç takımı değiştiricem ama ölçülerini bilemiyorum ölçüsü nü yada hangi furcun uyumlu olduğunu bilen söylerse sevinirim iyi forumlar

@Ersel Zıvalı
Rulmanın üstünde ölçüleri yazıyor. Numarasına bakarak rulman alabilirsiniz.

Rulman değilde komple furç takımı değişicem sadece rulman boyutu uysa olurmu?

@Ersel Zıvalı
Sadece rulman değiştirin bence baya hafif bi sistem gereksiz parça parası vermeyin derim. Bende de aynından var da bir sorum olucak rulmanların oturduğu yer kadroya ait mi? Yoksa ayrı bi braket içinde mi?

Kadroya ait diyr biliyorum ama yanlış bilgilendirmeyeyim fabrikadan sipsriş geçtim 41.2mm ölçüsü İnternet verisi öyle ya orjinsl furç alıcsö yada bsşks bi marka siz hangisini, önerirsiniz

@Ersel Zıvalı
Rulman uzmanı değilim ama bence sanayideki rulmancılardan ucuza bir şeyler almak yerterlidir gibi, ben öyle yapıcam. Rulmanın içine 1/3 oranında gresleyip, montajı düzgün yaptıktan sonra bi sorun olmaz. Rulmanı elinize alıp zaten oynama yapmıyorsa ve markasız değilse iyidir bence çünkü çok fazla hareketin olduğu bir bölge değil. Göbek rulmanı olsa skf gibi (bulabilirseniz) markalı rulman öneririm. (Skf rulman hiç kullanmadım)

@Ersel Zıvalı
İnternetten baktım bisiklet INTEGRATED HEADSET tipinde bu arada bu şekilde aratabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ersel Zıvalı
@bahtiyar közen hangi setli olanını düşünüyorsunuz ben 2 yıldır 105 setli modeli kullanıyorum gayet memnunum sadece ayna kol dişlileri biraz ağır geliyor 39-53 olduğu için

Selamlar arkadaşlar, benim de bununla ilgili bir sorum var çözemedim;
Ön aktarıcı ayarı yaparken ince ayar için çevirdiğimiz şey bunda yok mu? Deli oldum bikaç saattir de :) ön arka frende var, arka viteste de var ama ön aktarıcı kablosunun ince ayarı içib çevirdiğimiz zımbırtıyı bulamıyorum!! =))

Geri