Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso yol bisikleti kullanıcıları

Hangi Mosso yol bisikleti modelini kullanıyorsunuz?

• 722tb7

• 730TCA

• 735TCA

• 750CB

• 760CB

• Wizart

• Toplam katılım
    128
Cevaplar için teşekkürler.
Kadro boyunun azami 56CM olduğunu gördüm, o konuda sormak istediğimi tam olarak anlatamamış olabilirim kusura bakmayın. Şu şekilde açmaya çalışayım:
56CM Merida ve Giant diğer markalara kıyasla biraz daha yüksek, rahatlıkla kullanabilirim, en azından o hissiyatı veriyorlar, acaba Mosso da öyle midir? Aslında bunu en iyi deneyerek öğrenmek gerekecek. Buradaki bayilerden bakmaya çalışacağım artık. @Spartiat

"Mosso da öyledir" ya da tersini demek çok zor çünkü Mosso'nun güncel modellerinin tümünün yapısı farklı, her biri başka yerden alınmış. Bu önceki sorunuzdaki karbon kalitesi için de geçerli. (link)'da ölçüler var ama sadece eski modellerin ölçüleri. Bayilere yeni modeller gelmeye başlamış, yerinde görme imkanınız olur; örneğin buradaki Sundu'ya gelmiş görünüyor. Geçen haftaya kadar eski Cavalier'ler dışında bir model göremiyordum.

Scudo
Sava adıyla Vietnam'da satılan bir model buldum, R16'ya çok yakın duruyor. Gördüğüm kadarıyla arka üçgenin üst birleşim noktası ile maşanın kadro altındaki kısımlar hariç aynılar. Merak eden olursa "hiç yoktan iyidir" kıvamında bir video inceleme yapılmış.

Ekleme: Hawkeye modeli sanırım R16 ile birebir aynı.

Son düzenleme:
Bir video daha buldum ve genel olarak merak edilen hemen her sorunun cevabı var.

05:33 - 05:46 arası 56CM kadro boyu soruma "hayır" niteliğinde bir yanıt olmuş. Genellikle uzak doğu (Çin) pazarına hitap ettiğinden uzun boylular için 58 ve üzeri kadro boyu yokmuş.

Bence 56 cm kadrosu sana uyar çünkü o kadro aslında 56 cm değil, eğimli üst borusundan dolayı 60 cm civarı "efektif kadro boyu" var. Türkiye'deki çoğu marka kadro boyu mantığını bilmiyor.

Cevap için teşekkürler hocam. Ben ilk fırsatta bir şekilde sürerek denemeye çalışayım. Diğer türlü kadro boyu konusu muallakta kalacak.
@Can Çelik

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Geri