Scudo Sports

Mosso'dan merida'ya adım adım

Scudo
@Furkan DURU

Teşekkürler.

Arkadaşlar buyrun bunlar da ablamın flash belleğinde kalan bisikletin toplandığı gün çektiğim fotoğraflar.
Burada jantlar temizlenip yeni kadroya takılmayı bekliyor.
(link)
Aynı şekilde Mosso Falcon kadro temizlenip,kargolanmayı bekliyor.Tekrar hayırlı olsun Deniz.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
Ya ben bu konuyu film izler gibi okudum ve şaşırdım sana birkaç sorum olacak izin verirsen.
1.Bu nasıl bir Öğrenci olanağı.
2.Bu nasıl bir gayret yememiş yedirmişsin içmemiş içirmişsin.
3.Bu nasıl bir şans alıcılar ayağına geliyo kafamı yerlere vurdum.
ama herşeye rağmen düşünce herşeyin başı eğer istediğin şeyi alıp taktığını düşünüp nasıl olacağını hergün düşünürsen gerçekten düşündüğün şey bir gün senin oluyor ve bunu bende denedim ve oldu ister inanın ister inanmayın.
Bu arada Bisiklet şahane lütfen çizdirme :D

@Mert Altıkardeş

Teşekkürler,darısı her öğrencinin başına. :)

@Ekrem Özarslan

Valla neredeyse tüm paranın kaynağı her ne kadar lanet etsemde lise yıllarında oynadığım Knight Online denilen oyundan geldi. :) Geri kalanları da okulda geçirilen aç günler sonucunda oluştu.Tek bisiklet değil bu süre zarfında bende zayıfladım hem de yabana atılır cinsten değil.Bisiklete başladığım ilk günden bu yana belki çekilen açlıkların da etkisi oldu ama asıl etki sele üstünde geçen zamandan dolayı 20 kg zayıfladım,tam da cuk oldu bu benim için. :) Tüm fazla kilosu olanlara tavsiye edilir.Tabi yılmamak lazım işin püf noktası rampa çıkarken yoruldum,duralım vs. demeyip pedal çevirmeye devam etmek. :)

• Beğen
güzel bisiklet ellerine sağlık ama bisikletlerin masrafları bitmek bilmiyor. bi parçayı değiştiriyosun, değiştirmişken bunu da değiştirim şunu da değiştirim diyosun :)

@aLi D0ĞAN

Teşekkürler,dediğiniz doğru hastalık haline getiriyorsanız bu işi sürekli para akıyor bi yerlere. :)

@Ufuk Sarıcık

Teşekkürler,pedallar dedin aklıma geldi spd aldım fakat ayakkabı parasını denkleştiremedik daha. :D

@ufhouck

Valla bu konuyu direk buraya yazmak istemiyorum,ne de olsa böyle şeyler sorulmazmış. :)

@Ekrem Özarslan

Benim dediğim de kendini aşıp,lifleri zedeleyene kadar değil heralde. :)

@celil

teşekkürler,sizin X11'de güzel olmuş.

Bu arada dış lastikler değişti,fotoğraflar yakında gelecek. :) Bir tane de parça listesi koydummu tamamdır.

• Beğen
@matrixod

Hemen söyle zaten,hemen söyle. :) Fotoğrafları yarın gündüz gözüyle çeker koyarım foruma.

@kocak04

Yeni lastiklerle 10.9 ile 11 kg arasında ama net olarak söyleyemiyorum.(KM saati dahil.)

Geri