Scudo Sports

Mosso'dan merida'ya adım adım

Scudo
Bu kadro gerçekten çok güzel , fark edenler satın alıyor hemen : )
Jant tel başlarını kırmızı yaparsan eğer kadro ile güzel duracağı düşüncesindeyim.Güzel günlerde kullan harika olmuş.

@Xallez

@Özbil Kurtulmuş

@elginoz

Teşekkürler,bundan sonra yapacağım şu anlık pek birşey yok spd dışında.

@Nail USANMAZ

Tamam Nail abi, sen çıkar bir tur planı gidelim,haftaya perşembe cuma da tatil benim.

@hakkem

Teşekkürler,spd almadan talip olmuyonuz mu? :)

@Mehmet Boran

Hmmm.. , aslında olabilir ama şu an en ufak masrafa dahi giremem.Ayrıca bir iki hafta içinde sanırım kırmızı ve beyaz jant telleri gelicekmiş.

@raven1442

Valla Güney abi sizin gibi seçici birinin de onayını aldıysam bisiklet baya bir güzel oldu demektir.Bi' nazar boncuğu mu taksam ? :rolleyes:

@hgumus

Doğru diyosun Hüseyin abi, bi' 5-6 kilo daha versem tam olucak.Okulda da kondisyon bisikletine biniyorum,kondisyonu biraz daha arttırırsam güzel olacak.Onun dışında bir tane lisans çıkarıp ilk başlar keyfide olsa yarışlara girmeyi düşünüyorum.

@AydınGünaydın

Teşekkürler,darısı olmayanların başına.

@monstermania

Valla ben rahatladım artık,ufak bir borç ve spd kaldı o kadar.Sizin de rahatlamanıza sevindim işin ucu güzel bir yere vardı. :D :D

@İdris Şanlı

Teşekkürler,renkleri benim de çok hoşuma gidiyor ve bayağı dikkat çekiyor.Sizin de amortisör hayırlı olsun.

@Anıl Kuşaksız

Evet kadro hafif gerçekten ve kaliteli.Ne de olsa Specialized'a kadro üreten firma.(karbonlar hariç) 18" kadro + 50 gramlık sele kelepçesi + furç çelik çarkları 1638 gram geldi.Sanırım çıplak kadro 1550 gramdan da düşük. 16" olanı ise 1430 gram civarı.

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
güle güle pedalla kardeş..çok güzel olmuş bisikletin..ama biz seni carbon alacak diye bekliyorduk::) öğrenci imkanlarıyla bu kadar oluyor galiba:))neyse 23 nisanda bucaya bekliyoruz..görelim bakalım şu meridayı..

@aytacaksoy

Valla Aytaç abi gönülden bir karbon olanak olursa da bir titanyum geçiyor ama öğrenci imkanı işte. :D

@fatih toy

Teşekkürler..

@ns06

Teşekkürler,kompozisyonumu beğendiğinize sevindim. :D

@mcanb

Teşekkürler,renkler güzel oldu.Belki ilerde gidon,boğaz ve sele borusunu karbon kırmızı,beyaz ve karbon renkli Bontrager ya da FSA yapabilirim.

• Beğen
Önder kardeş her yönü ile mükemmel bir bisiklet olmuş..Kazasız belasız binmen dileğiyle...Ama kaya ya dayamışsın dikkatt.... :)

• Beğen
Geri