Scudo Sports

Muharrem ince'ye 'makam aracı' hediye edildi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Engin ATAL sakın yanlış anlaşılmasın zıtlaşmak amaçlı değil merakımdan soruyorum siz eksik olarak nesini görüyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: furkanbr
Bütün bu bisiklet olaylarının, gittiği şehir takımının kaşkolunu boyna atmalar, çiftçi kasketi giymeler.... göremiyor musunuz acaba bütün bunlar reklam kokan hareketler. Seçimin bittiği dakika hepsi unutulur ve yine kazanılırsa “hükmetmenin” kaybedilirse o çok “muhalif” liderinin hükmü altında o kendinden menkul, hiçbir halta yaramayan siyasetlerine devam ederler.

@Genç89 M İnce digital 4. Sanayi devriminden bahseden birisi.
Digital devrim denen şey hakkında bırakın iki cümle sözü hiçbirşey bildiğini düşünemiyorum çünkü konuşmasıyla üslubuyla, mitingi izleyenleri “bi susun ya” diyen tavırlarıyla klasik chp parti zihniyetinin ürünü bir adam.
Kısacası maalesef algıları dünyaya değil, iç siyasete ve parti çekişmelerine açık biri olduğu inancındayım. Ve bizim böyle bir lidere ihtiyacımız olmadığı kesin.

Not: sözlerimden bugünü ve varolan liderleri onayladığım anlaşılmasın. Zira al birini vur ötekine.

Bisikletçiler olarak bence gürkan genç arkadaşımızın turunu bitirip siyasete atılmasını beklemek zorunda kalacaz. Zira göründüğü kadarıyla bisiklet camiasından birtek o geleceğe yatırım yapıyor gibi:)

@Genç89
niye tartışmaya çekiniyorsun.o açıkça bu mesajı yazarak tartışmaktan çekinmediğini göstermiş sen neden tartışmaktan çekiniyorsun
yeri geldiğinde düşüncelerini savunmak için tartışmasını bileceksin.bende diyorumki başımızdakini yakıştıranlar muharrem inceyi mi cumhurbaşkanlığına yakıştıramıyor

@Hakan Ergül evet başımızdaki şahsiyeti ( Reis’i ) yakıştırıyorum, zira onun haricinde bu görevi yapabilecek kimsecikler yok... Muharrem ince ve tayfası bu gün söylediğini yarın yalanlayan, ezberlediklerini bile doğru okuyamayan ( Peygamber Efendimizin doğduğu yıl 570 diyen zat ) yarın 80 milyonu nasıl yönetecek ? Anca geçmiş CHP mantığı gibi yan gelip yatacaklar. Millet saf değil, aptal hiç değil. Akıllandı insanlar.

@mubeac

senin düşüncende öyle olabilir.ama benim düşüncemde öyle değil.bende yakıştırıyorum..sonuçta hekesin düşüncesi kendinedir...bana görede muharrem ince çok iyi bir cumhurbaşkanı olur.denemeden bilemezsin.ben israile amerikaya almayanya bağıran çağıran değil onlarla olan anlaşmaları iptal edecek, inşaat yapmak yerine sanayi ve tarıma önem verecek,eldeki fabrikaları da satmayacak bir cumhurbaşkanı istiyorum.bir e chp hep yattı diyorsun.akp 16 yıldır ne yaptı.ülke ekonomisi yerlerde halk fakirleşti.kimse korkudan isyan bile edemiyor.fötöcü damgası yiycem diye

@mubeac tarihte bir çok önemli insanın bile doğum yılı kesin bilinmiyorken 500 lü yıllarda doğan bir insanın doğum tarihinin kesin olarak bilinmesini beklemek çok anlamsız.Peygamberimizin doğum yılı kesin olarak bilinmemektedir. Bilimsel olarak doğrulanmış kanıtlı bir belge var mı ? Yok :) O vakit 1 yılın hesabını yapmanın anlamı da yok.Senin reisin bir gün gel hastet bitsin diyen kişiye bugün hakaretler yağdırıyor acaba kim tutarlı...

@mubeac
Bugün söylediğini yarın yalayan birisi mevcut. Hatta yarın değil 10 saniye ile yalama rekoru olan şahıstır bu. Al izle bakalım sesin çıkacak mı sonrasında.
Yok yani size söyleyecek kelime bulamıyorum. Önceki sayfada da cevaplar yazdım, sesini kestim sizin gibi birkaç kişinin, mesaj yazmayı kestiler artık, haksız olduklarının farkında olupta hala nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum. Hadi şunu izleyin de bi kesin sesinizi. Herkes fikrini sunsun eyvallahta sizdeki fikir değil ki arkadaşım, biat etmek bu.
Hadi seni videoyla baş başa bırakıyorum, aklından çıkmasın.

@mubeac Millet akıllanmış olsa bu durumlara gelmezdik emin ol. Bence asıl akıllandığı zaman kurtulacağız ;) Ayrıca yukarıda bu adamda cumhurbaşkanı olacak sıfat var mı diye soran vatandaşa da şunu soruyorum. Cumhurbaşkanlığı sıfatlarını sayar mısın sağlamasını yapalım?

@esenturk Konu yine saçma sapan yerlere kaymış maalesef.

Yazmayacaktım ama yazayım: 1- DİPLOMA... gerisini ekleyin bir zahmet

@Ahmet Bilge Kaan AKIN onun bunun çocuğunun yaptığı birkaç propaganda videosu ile mi bu düşüncelerini dile getiriyorsun ? Sen nasıl ki düşüncelerini beyan ediyorsun. Ben ve benim gibi düşünen vatandaşlar inandığı davada düşüncelerini ifade etmekte özgürler. Kimsenin sesini kesemezsin !? Sosyal medyanın bu sıkıntısı var işte, kendini bilmez kimin doğurduğu belli olmayan insan müsveddeleri kalkıp internet sitelerinde tanımadıkları kişilere efelik yapmaya kalkıyor. Yanlış.

@mubeac sen çok değişik bir arkadaşsın. Onun bunun çocuğunun yaptığı video ile mi savunuyorsun diyorsun. E mübarek adama sormazlar mı sen chp nin yattığını nerde gördün. Chp iktidarda iken yaş itibarı ile sen neredeydin? Ayrıca üslubundan ağız bozukluğundan da nasıl biri olduğun belli. Hani vardır ya anlatırsın anlatırsın anlamaz he deyip geçersin. Sen de öylesin. Bu arada sık kullandığınız cümleler var ya montaj falan o videolar montaj değil bizzat reis'in videoları.

@mubeac
Demi demi montajdır zaten bunlar. Sizin gibilerin seslerini kesmeyi iyi biliriz. Kesmeyen de senin gibi hakaret edip cevap veremezler. Videoyu kimin yaptığını geç, cevabın varsa ver.

Sosyal medyanın en sevdiğim yanı senin gibileri 2 argümanla çat diye susturmak. Yüz yüze olunca "yol yaptı" falan diyorsunuz, beynimiz durunca haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@esenturk
Hocam bırak gözüne sokuyorum kayıtlı videoyu anlamıyor hala. Ne yoracaksın kendini.

@mubeac
Sen çok bilgili birine benziyorsun hocam şunları açıklar mısın?
(link)

(link)
(link)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri