Atasoy
Terörü ve destekcilerini Lanetliyorum
- Tepki
- 13.025
- İsim
- ibrahim
- Başlangıç
- 1977—78
- Bisiklet
- Corratec
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Arkasalar Merhaba,
öncelikle yine hepinizden Allah razi olsun, evet gecen persembe (10.03.2021) kolumdan girerek %80 tikali olan kilcal damara yine 2 tane stend atildi ve simdi gecen haftalara ragmen cok sükür daha iyiyim ama malesef bundan sonra az bir seyde olsa %20 kalb zayifligi ile yasamimi sürdürmeye devam edecegim. Simdilik insallah eylülün ilk haftasina kadar hasten kapisi görünmüyor ve insallah eylüdeki 3. tedavi ile hersey yoluna girecek.
Allah hepimizin yardimcisi olsun, Allah kimseye sifasi olmayan hastiliklar vermesin. Amin
Simdi artik tekrar foruma elbirligi ile sarilalim ve hüzünleri, hastaliklari vs unutalim ve neselenelim.
Yokmu söyle saldira bilecegim, kizacagim bir konu, su son 2 ayin stresini atayim.![]()
Şükür Yaradan'a gelip, hal hatır ettin. Kendini çok yorma. Aksiyondan bir süre için uzak dur. Sana takılacağımız günler yakındır.Arkasalar Merhaba,
öncelikle yine hepinizden Allah razi olsun, evet gecen persembe (10.03.2021) kolumdan girerek %80 tikali olan kilcal damara yine 2 tane stend atildi ve simdi gecen haftalara ragmen cok sükür daha iyiyim ama malesef bundan sonra az bir seyde olsa %20 kalb zayifligi ile yasamimi sürdürmeye devam edecegim. Simdilik insallah eylülün ilk haftasina kadar hasten kapisi görünmüyor ve insallah eylüdeki 3. tedavi ile hersey yoluna girecek.
Allah hepimizin yardimcisi olsun, Allah kimseye sifasi olmayan hastiliklar vermesin. Amin
Simdi artik tekrar foruma elbirligi ile sarilalim ve hüzünleri, hastaliklari vs unutalim ve neselenelim.
Yokmu söyle saldira bilecegim, kizacagim bir konu, su son 2 ayin stresini atayim.![]()
Hey sen kim oluyorsunda stress atmak icin foruma giriyorsun ? Sen benim kim olduğumu biliyor musun ?Yokmu söyle saldira bilecegim, kizacagim bir konu, su son 2 ayin stresini atayim.![]()
Merhaba Murat abi, öncelikle geçmiș olsun diyorum. Foruma yeni katıldığım için özel mesaj gönderemiyorum, aslında foruma tekrardan gelme amaçlarımdan birisi de sana ulașmaktı ki bu konuyu gördüğümde direk kaydolmaya karar verdim.Arkadaslar Merhaba,
Merhaba Kardes aramiza tekrar hosgeldin.Merhaba Murat abi, öncelikle geçmiș olsun diyorum. Foruma yeni katıldığım için özel mesaj gönderemiyorum, aslında foruma tekrardan gelme amaçlarımdan birisi de sana ulașmaktı ki bu konuyu gördüğümde direk kaydolmaya karar verdim.
2-3 yıl önceydi galiba, sebebini inan ki hatırlamıyorum ama basit bir sebepten dolayı aramızda șiddetli bir tartıșma geçmiști ve oldukça gereksizdi. İnan bana suçlu kimdi hatırlamıyorum, neyse bunun önemi yok. Umarım kalbini kırmamıșımdır, kırdıysam da özür dilerim. Tekrar geçmiş olsun abi. Yüce 'RABBİM' șifa versin. ☺
Benim isyanim karbona binen insanlara değil, karbonun bindigi insanlara abi eheh şaka sakaMerhaba Kardes aramiza tekrar hosgeldin.
öncelikle gecmisolsun dileklerinden dolayi sana cok tesekkür ederim.
Kavgamiza gelince inanki bende hatirlamiyorum ki hatirlamama imkanda yok zaten cünkü ben burada nerdeyse günlük/haftalik kavga eden birisiyim ve hepsini de aklimda tutamamam.
Bana bu tür tartismalardan dolayi beni tanimadiklari halde kin/düsmanlik besleyen, ellerine gecsem ilk firsatta öldürecekleri sekilde kisiler mevcut. Nedenini de bugüne kadar anlamis degilim, görmedigin tanimadigin sadece forum gibi bir yerde tartisdigin oda küfür/sövme olmayan bir tartismadan dolayi bir insana nasil düsmanlik beslenir anlam veremiyorum. Ama ben kavgayi ederim tartisirim ve 5 dakika sonra unuturum, yani icimde kin, ne düsmanlik nede kiskaclik olur.
Sen böyle tartismalari ne kafana tak nede kendine dert et, benden yana hakkim helal olsun. Istedigin zaman özelden, istedigin zaman konu altindan herzaman yazabilirsin.
Eger biryerde yine tartisacak olursak birak sonuna kadar tartisalim ve bittikten sonra 5-10 dakika sonra yine kardes olalim. Insanlik budur ve ben böyle ögrendigim icin böylede kalacaktir.
Tanimadigin kisiye düsman olman sadece seni yipratir ve hic bir sey elde edemesin ki gercek terbiye almis birisi olarakta hic bir Allah kuluna ne düsman ol nede kiskanclik duygusu olsun icinde.
Tesekkürler, estagfurullah neden bir sakincasi olsun. Hayir bisiklet ile hic bir alakasi yok aksine kalp antremani olarak bisiklet sürdürüyorlar ve bisiklete binmeyi kesinlikle öneriyorlar (Tabiki nabiz ve Watt kontrölü altinda olmasini tavsiye ediyorlar).geçmiş olsun Murat Bey...
Sormamda sakıncası yoksa, bisikletle nabız vs yükselmesi sonucu mu oldu , yada zorladınız mı kendinizi ?
Anlayıșın için çok teșekkür ederim abi, çok şükür forum ortamlarında ya da gündelik hayatımda kimseye kin beslemiyorum. Nefret iyi bir duygu değil kesinlikle ve bunu çok iyi biliyorum. Neyse kendine çok iyi bak, doktor kontrollerini aksatma lütfen.Merhaba Kardes aramiza tekrar hosgeldin.
öncelikle gecmisolsun dileklerinden dolayi sana cok tesekkür ederim.
Kavgamiza gelince inanki bende hatirlamiyorum ki hatirlamama imkanda yok zaten cünkü ben burada nerdeyse günlük/haftalik kavga eden birisiyim ve hepsini de aklimda tutamamam.
Bana bu tür tartismalardan dolayi beni tanimadiklari halde kin/düsmanlik besleyen, ellerine gecsem ilk firsatta öldürecekleri sekilde kisiler mevcut. Nedenini de bugüne kadar anlamis degilim, görmedigin tanimadigin sadece forum gibi bir yerde tartisdigin oda küfür/sövme olmayan bir tartismadan dolayi bir insana nasil düsmanlik beslenir anlam veremiyorum. Ama ben kavgayi ederim tartisirim ve 5 dakika sonra unuturum, yani icimde kin, ne düsmanlik nede kiskaclik olur.
Sen böyle tartismalari ne kafana tak nede kendine dert et, benden yana hakkim helal olsun. Istedigin zaman özelden, istedigin zaman konu altindan herzaman yazabilirsin.
Eger biryerde yine tartisacak olursak birak sonuna kadar tartisalim ve bittikten sonra 5-10 dakika sonra yine kardes olalim. Insanlik budur ve ben böyle ögrendigim icin böylede kalacaktir.
Tanimadigin kisiye düsman olman sadece seni yipratir ve hic bir sey elde edemesin ki gercek terbiye almis birisi olarakta hic bir Allah kuluna ne düsman ol nede kiskanclik duygusu olsun icinde.
Sayın mario abimiz, hiç değișmeyeceksin değil mi? 😁 Sakalları aerodinamik kesince saatteki süratin 0.426262626272 km/h artıyormuș diyorlar. 😜Benim isyanim karbona binen insanlara değil, karbonun bindigi insanlara abi eheh şaka saka
Tekrar geçmiş olsun guzel insan259066 dosyayı görüntüle
Hocam biz belliyiz kimiz ve neciyiz, acaba senin ismin cismin nedir soyler misin ?Anlayıșın için çok teșekkür ederim abi, çok şükür forum ortamlarında ya da gündelik hayatımda kimseye kin beslemiyorum. Nefret iyi bir duygu değil kesinlikle ve bunu çok iyi biliyorum. Neyse kendine çok iyi bak, doktor kontrollerini aksatma lütfen.
Sayın mario abimiz, hiç değișmeyeceksin değil mi? 😁 Sakalları aerodinamik kesince saatteki süratin 0.426262626272 km/h artıyormuș diyorlar. 😜
Nasıl yani hocam?Hocam biz belliyiz kimiz ve neciyiz, acaba senin ismin cismin nedir soyler misin ?