bu forumda herkes bisiklete biniyor ve yarışlara katılanda fazla değil burada, yarışlara katılanlar olarak kazanın nasıl olduğunu bilmek hakkımızdır diye düşünüyorum ,yarışlarda var olacağımdan benide böyle korkunç bir kaza bekleyebilir,ama asla korkmadığım gibi ölümün üstüne giderim,burada soracağımız soru şudur ,mustafa arkadaş hatalımı idi yoksa hatası yok muydu ,ama atılan tüm mesajları tek tek okudum ,bence acemilik var burada ,ölen arkadaşı asla suçlama değil dediğim, acemilik sonrası bir ölüm şekli ,sola dönülen keskin bir yerden tam sağa yanaşmasının nedenini tam olarak araştırmak lazım ,neden en sağa yanaştı ?
yukardada dendiği gibi teknik bir inişte üstelik 10 eğim aşağı inerken ve kasisli yolda sola keskin dönüşte sağa girmek ne kadar doğru ,sıkışmamı olduda sağda kaldı mustafa arkadaş en sağa girince arka teker neden kaydı, burası net değil,kayma olunca zati bisiklet alttan gider,,
ayrıca ailesi olayı takip etse dava açar benden söylemesi nedenmi, neden rapor son gün açıklandı,
dava aynen salcano ve argeus şirketine açılır ,,bu konuyu kimse konuşmuyor burda
bu raporda 11 'inci km 'de risk olduğu söyleniyor ,adama derlerki niye daha önceden bu raporu koymadınız ,kaç kişi okudu bu raporu,
bilmediğiniz bir etapta çok hızlı inerseniz sizi ne gibi süpriz bekliyor bilmez iseniz ne olacak ,bu forumda yarışan arkadaşlar var onlar ne demek istediğimi çok iyi anlıyor
3 yarışta vardım ,neden tekirdağ -şarköy bir daha olmadı ,çünki,3 km son derece sakat olan inişte bir kişi virajı toplayamadı ve aynen sekiz dikiş atıldı arkadaşa ,bu tip riskli etaplarda fazla direnmek illaki yarış yaptıracağım demek akıl dışıdır .
bu raporu herkes okusun ,,,,milleti riske niye sokuyorsunuz kardeşim üstelik zaman barajı var
yukarda ne yazıyor,11 'inci km 'de kasisli yol eğim 10 hemde aşağı doğru vay anasını derler adama peloton orda sıkıştı tabi,,
11 adet sponsörleri görün kimlermiş ,,,,ayrıca neden federasyon buna izin verdi ?federasyonun hakemleri yokmu bu noktaya gittilermi yarışı neden başka rotadan almadılarda riske soktunuz milleti allah allah yani
kısada da aynı rapor vardı ,saldım mevlaya oldu bu iş
2016 ve 2017 marmara etaplarında önce grafiklere bakarak nerde risk var anladım risk misk yoktu hiç bi yerde kapadokya gibi,,,,burdan yarışlara girecek kişilerin önce etabın grafiklerini gözden geçirmeleri lazım diğer bi hususta yukardaki gibi rapor yazıyor ise çok iyi düşünmeleri lazım yarışa girme konusunda ,
açıkça ben bu raporu okuduktan sonra kapadokya yarışına asla girmezdim ,tehlike geliyorum demiş
nedenmi girmezdim, aynı yerde arkadan hızla gelen ve bana çarpacak kişi beni dağıtırdı bu yüzden ,yüzde 10 'luk yokuş aşağı ölüme davetiye çıkarmaktır ,resmen duvar aşağı burası
olay tamda 11 'inci km 'de oluyor rapora rağmen kaza meydana geliyor ,birde yukardaki yarış hangi zamana ait bilmiyorum ,
kamyonun ne işi var orada,
kamyonun park halinde durması bile yanlış