Selam aleykum herkese. Yaklaşık beş yıldır kendi çapımda eğitim pek almadan ney üflüyorum.Gerçekten çok zor bir müzik aleti neyse ki az çok üfleyebiliyorum artık.
Kusura bakmayın heyecandan ekipmanları yazmayı unutmuşum. Sanırım gitarlarımın fotoğrafını koymamda sakınca yoktur. Bu arada istek şarkılarınızı yazarsanız bass cover yapabilirim Tarz olarak Technic Death Metal'den Pop müziğe kadar herşeyi dinlemeye ve çalmaya çalışıyorum. Herkese müzikle dolu günler...
Bas:
Guitar Master Jazz Bass
Yamaha RBX 374
Washburn Lyon Fretless Jazz Bass
Amp:
Ashton BA150 1x15" Celestion Speaker
Sanırım metalciler çoğunlukta sayfada, iyi seyirler öyleyse
Ben de 6 senedir elektro gitar çalıyorum, okul yüzünden pek geliştiremedim kendimi evde yatıyor aletler
İbanez rg3620z
İbanez rg2550z bebeklerimle takılıyorum.
Foruma bir neyzen (adayı desek daha doğru olur sanki) daha katılmış oldu. Ney'e ses çıkan boru gibi bakmayı doğru görmüyorum. Tasavvuf alanı dediğimiz Klasik tavrı tercih etmeye çalışıyorum. Bunun yanında Rabbimizin verdiği lütuf doğrultusunda @Tahir Keskin Beyefendi gibi Tasavvuf merkezli kaside ve ilahi çalışmaları yapmaya çalışıyoruz. Tabi profesyonel değilim Katılmayı arzu ettim...
Aaaa ekipmanları mı gösteriyoruz. " show your gear " durumları . Geliyorum o zaman ,
Kayıtlarımı yaptığım odam mekanım burası Samsunda olan arkadaşlar veyahut yolu düşenleri kahvemi içmeye beklerim . Davul kayıtlarını evde yapıyorum , şikayetçi olmayan komşularımı çok seviyorum .
Fotoğraflarda olmayan 1 fenderim ile akustik gitarım var . Youtube linkide ; (link) abone olursanız memnun olurum .Ekipman müzik konusunda konuşma açıldığında susmam
Baktım da davulcu göremedim ekipde. Bende o zmn Drummer olarak destek verebilirim sizlere Davulcunuz da İzmir'den olsun.
(bi dk ya diğer sayfalara bakmadan yorum yapmış oldum. Davulcu varsa özürlerimi kabul edin )
Yıllarıdır hevesim vardı sonunda klasik ile başladım ama elektroda öğrenmek istiyorum. Solak olduğum için yelpaze pek geniş değil ve fiyatlar biraz fazla. O yüzden sınıfında iyi olan elektro gitar marka öneriniz varsa dinlemeye hazırım. Sağolun iyi forumlar.