Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mywhoosh Kullanıcıları

Merhaba arkadaşlar, zwift üyeliği ücreti fazla gelmesi nedeniyle mywoosh a geçiş yaptım.
ama garmin connect bağlantısı yok , her seferinde indirip manuel upload ile mi çözüyorsunuz bu durumu başka bir önerisi olan var mı ?
evet malesef yok indirip atmanız gerekiyor. my whooshta strava ve trainingpeaks atabiliyor sadece hatta yeni aldığım nabız bandını my whoosh görmüyor bi türlü sebeni anlamadım.
Mywhoosh hiç kullanmadım. Zwifte ise şu metodu kullanıyorum. Zwifti sadece strava ile eleştirdim. Strava ise garmin connect ile bağlantılı. Zwift sürüşü bitince stravaya atıyor, stravada garmin connect'e. Mywhoosh stravaya otomatik atıyorsa bu yolu deneyebilirsin.
bu daha mantıklı ve kolay ancak strava ya garmin connect nasıl bağladınız tam tersi zaten bende mevcut garmini strava atıyor otomatik

Scudo
Dün ilk defa denedim, strava garmin ile bağlantılı ama oraya veri yüklüyor mu bilmiyorum.
Dünkü antrenmanı stravaya attı ama manuel yüklemedikçe garmin connectte görünmedi.

Şimdi baktığımda sanki benim bağlantıda tek taraflı bir aktarim var gibi

Dosyalar

• Screenshot_2024-12-18-14-30-54-31_3bb53944894d9646ec5754b62cc2584b.jpg
    Screenshot_2024-12-18-14-30-54-31_3bb53944894d9646ec5754b62cc2584b.jpg
    26,1 KB · Okunma: 4
evet malesef yok indirip atmanız gerekiyor. my whooshta strava ve trainingpeaks atabiliyor sadece hatta yeni aldığım nabız bandını my whoosh görmüyor bi türlü sebeni anlamadım.

bu daha mantıklı ve kolay ancak strava ya garmin connect nasıl bağladınız tam tersi zaten bende mevcut garmini strava atıyor otomatik
Valla bilmiyorum senelerdir böyle bende. Bir hata yada bug olmuş olabilir. Hatta telefondan girip kontrol ettim, sadece strava görünüyor aktif olarak.

Screenshot_20241218_132130_Chrome.jpg

Screenshot_20241218_132139_Chrome.jpg

Buda bir zwift sürüşünden sonra garmin Connect'e gelen aktivite.

Screenshot_20241218_132550_Connect.jpg

Valla bilmiyorum senelerdir böyle bende. Bir hata yada bug olmuş olabilir. Hatta telefondan girip kontrol ettim, sadece strava görünüyor aktif olarak.

323842 dosyayı görüntüle

323843 dosyayı görüntüle

Buda bir zwift sürüşünden sonra garmin Connect'e gelen aktivite.

323844 dosyayı görüntüle

zwift garmin ile veri paylaşabiliyor evet ancak strava garmin ile yapamıyor gördüğüm kadarıyla da garmin bağlantınız aktif değil zwiftte ilginç bi durum doğrusu

zwift garmin ile veri paylaşabiliyor evet ancak strava garmin ile yapamıyor gördüğüm kadarıyla da garmin bağlantınız aktif değil zwiftte ilginç bi durum doğrusu
Eskiden bağlantı vardı, sistemde halen bağlı görünüyor olabilir mi? Zira zwifte önceden premium üyelik alıp iptal ettikten sonra bile aylarca premium üyelik gibi kullanan birçok kişi vardı. Bu akşam zwift sürüşünden önce garmine bağlayıp sonra bağlantıyı koparacağım bakalım büyü bozulacak mı 🤣🤣

Eskiden bağlantı vardı, sistemde halen bağlı görünüyor olabilir mi? Zira zwifte önceden premium üyelik alıp iptal ettikten sonra bile aylarca premium üyelik gibi kullanan birçok kişi vardı. Bu akşam zwift sürüşünden önce garmine bağlayıp sonra bağlantıyı koparacağım bakalım büyü bozulacak mı 🤣🤣
bence hiç uğraşmayın ağrısız başınıza dert almayın valla keyfinize bakın :))

mywhoosh nerden baksan pişmanlık bana göre. ücretsiz olması büyük artı evet katılıyorum ama derdi sıkıntısı bitmiyor gerçekten. garmin uygulamasına bağlantı yapılamaması ne demek bu sorunu hala çözememek ne demek.
aylardır rouvy kullanıyorum aylar önce de aynı sıkıntılar vardı lanet olsun dedim ve kullanmayı bıraktım hala aynı sıkıntılar devam ediyor okuduklarıma göre.

bukadar pahalı bir spor için zaten dünyaları harcarken evde antrenman için aylık verelecek ufak bir tutar kimseye koymaz diye tahmin ediyorum.
beleş uygulama yerine aylık 109tl vererek gerçek simulasyon görüntüleriyle gerçek rotalarda misler gibi sürüşümü yapıyorum. hepinizi rouvy kullanmaya davet ediyorum :)

böyle de rouvy reklamı yapar gibi olduk ama gerçekten her anlamda çok memnunum çok başarılı uygulama. keşke zwift kadar fazla kullanıcısı olsa tadından yenmez. deneyin pişman olmayacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: Helvetica ve BaiT
@batikanunver bundan bir sene önce Apple store de zwift 50 TL idi. Tranierroad yıllık 1300 TL civarında idi. Hepsinin fiyatı güncellendi ve gerçek rakamlara çıkartıldı. Rouvy fiyatları henüz güncellemedi ama yarın bir gün o da güncelleyecek. Tabiki bu spora gönül veren kişiler için belki 12 dolar civarı yüksek bir meblağ olmayabilir lakin ücretsiz alternatifi varsa ücretsiz olanı kullanırım. Kaldı ki daha fazla kullanıcı demek daha fazla yatırım demek. Daha fazla kullanıcı demek daha fazla reklam demek . Sen kullanmaya devam edip eksiklerini bildireceksin ki gelişmeye devam edecek. Programa Kolombiya haritalarının eklenmesinin sebebi çok sayıda Kolombiyalı sporcu olmasından dolayıdır.
Eksikleri var mı evet var . Sayayım
Segment sıralaması yanlış
Yapılandırılmış antrenmanlari stravaya düzgün aktarmıyor.
Her cihazda stabil çalışmıyor vb.

Garmine aktarım konusunuda şöyle çözdüm. Benim için sadece garmin coach verileri önemli idi. Laptop tan programa Bluetooth ile bağlanıyorum. Akıllı tranieride garmine ant ile sadece powermetre olarak tanıttım. Sürüş sonunda sadece garmina watt verilerini gönderiyor. Buda garmin coach ta hangi aralıkta antrenman eksiğim varsa söylüyor.

Umarım rouvye de zam gelmez ve seninde eğlencen devam eder.
İyi sürüşler hayırlı geceler

mywhoosh nerden baksan pişmanlık bana göre. ücretsiz olması büyük artı evet katılıyorum ama derdi sıkıntısı bitmiyor gerçekten. garmin uygulamasına bağlantı yapılamaması ne demek bu sorunu hala çözememek ne demek.
aylardır rouvy kullanıyorum aylar önce de aynı sıkıntılar vardı lanet olsun dedim ve kullanmayı bıraktım hala aynı sıkıntılar devam ediyor okuduklarıma göre.

bukadar pahalı bir spor için zaten dünyaları harcarken evde antrenman için aylık verelecek ufak bir tutar kimseye koymaz diye tahmin ediyorum.
beleş uygulama yerine aylık 109tl vererek gerçek simulasyon görüntüleriyle gerçek rotalarda misler gibi sürüşümü yapıyorum. hepinizi rouvy kullanmaya davet ediyorum :)

böyle de rouvy reklamı yapar gibi olduk ama gerçekten her anlamda çok memnunum çok başarılı uygulama. keşke zwift kadar fazla kullanıcısı olsa tadından yenmez. deneyin pişman olmayacaksınız.
Tamamen katılıyorum. Trainer ı aldıktan sonra ücretsiz zwift uygulaması bitince hemen rouvy e geçtim ve gayet memnunum.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Geri