Scudo Sports

Mywhoosh Kullanıcıları

rouvy başarılı bir uygulama kullanan tanıdıklarım var ve memnunlar. ama baktığımda 12.42€ gibi bir aylık ücreti görünüyor. aylık 110tl kupona özel bir fiyat mı yoksa app store özel fiyatı mı? oldukça uygun çünkü eğer 100 bandında bir fiyatı varsa hiç düşünmeden üyelik alırım

hayır kupona özel değil. App store'dan baktığımda uygulama içi ücretlerde bir tane 79 tl bir tane 109 tl seçeneği vardı aylık olarak.

• Beğen
Tepkiler: batikanunver
Scudo
Pc'de kullanan biri olarak yakın zamana kadar çökme sorununu çözememişlerdi ama son gelen my whoosh go uygulaması ile 6 sürüştür sorunsuz kullanıyorum. Siz hangi cihazda kullanıyorsunuz?
Mywhoosh mac versiyonunu kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntı çıkarmadı bana. Gerçi çok sık kullanmıyorum ama kullandığım kadarıyla işimi gördü. Ücretsiz bir uygulamaya göre gayet iyi.

Bugün denedim programı. Strava ile bağlamadığım için upload etmedi. Aktiviteler kısmında da göremiyorum indirip manuel yükleme yapayım. Profildeki tabloda overall olarak görünüyor ama indirmek için bir dosya yok.

Screenshot_2024-05-19-10-10-58-709_com.android.chrome.jpg

Büdüt: Bir süre sonra görünmeye başladı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yusuf_49
Burası mywhoose için açılmış ama benim sorum indievelo’da birlikte arkadaşlar ile sürüş oluyor mu ? Bende bu arada bir kaç haftadır indievelo kullanıyorum öneririm bence başarılı ücretsiz olmasına ragmen. Hissiyat olarakta zwift’e benziyor bence.

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
Burası mywhoose için açılmış ama benim sorum indievelo’da birlikte arkadaşlar ile sürüş oluyor mu ? Bende bu arada bir kaç haftadır indievelo kullanıyorum öneririm bence başarılı ücretsiz olmasına ragmen. Hissiyat olarakta zwift’e benziyor bence.

Günaydın,
bu uygulamayı sizin paylaşımınızdan öğrendim. Teşekkür ederim. Android tabletide kullanabilir miyim araştıracağım. Bir PC'de (link) açıp baktım biraz, ana sayfada, sağ üstte "wiki" sekmesi var orada açılan sayfada "group ride", "joining another rider" gibi seçenekler var. İsterseniz inceleyebilirsiniz. İyi eğlenceler.
indievelo.png

• Beğen
Tepkiler: bilmio
Günaydın,
bu uygulamayı sizin paylaşımınızdan öğrendim. Teşekkür ederim. Android tabletide kullanabilir miyim araştıracağım. Bir PC'de (link) açıp baktım biraz, ana sayfada, sağ üstte "wiki" sekmesi var orada açılan sayfada "group ride", "joining another rider" gibi seçenekler var. İsterseniz inceleyebilirsiniz. İyi eğlenceler. 319474 dosyayı görüntüle
Android kullanılıyor sanırım ama appleda ücret istiyor appletvde filanda kullanılıyor ücretli versiyonunda. Programı ben 2 aya yakındır kullanıyorum gayet yeterli bence tek sorun zwift kadar popüler olmadığı için insan çok yok anladığım kadarı ile botlarla sürüş oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
Arkadaşlar merhaba. Dün bilgisayara kurdum ancak Login ekranında hiçbir işlem yapılmıyor. Sanki bilgisayar donmuş gibi. ALT+F4 ile kapatıyorum yeniden açıyorum yine aynı. Web üzerinde aradım sorunun çözümünü ama bulamadım. Yaşayan varmı içinizde?

Bu arada sistemim gereksinimleri karşılıyor. i7-3,4ghz - 8gb ram - 480 ssd - R7 440 ekran kartı

Dosyalar

• Login.png
    Login.png
    251,7 KB · Okunma: 25
Güncel sürümü kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım @Ömer Fatin

• Beğen
Tepkiler: Ömer Fatin
Makina kaldirmiyordur.. Ben indieVelo'ya gectim memnunum haftalardir..
mywhoosh kurdum 30 küsür gb bişeyler indirdi cycplus sensörleri ve usb ant+ aldım görmedi sizin dediğinizi indirdim çalışıyor ilk deneyim için güzel geliştimeye ihtiyacı var gibi ama iş görüyor.

• Beğen
Tepkiler: geniusbjk
Arkadaşlar tekrardan merhaba ben bayadır kullanıyorum indievelo malum fiyatlardan dolayı. Eger buradaki kullanıcı sayısı arttıysa musait bir zaman beraber sürüş yapabiliriz zwiftde olduğu gibi ?

Cyclingnews’in Zwift ve Mywoos arasındaki kıyaslama yazısını paylaşıyorum:

Zwift ve MyWhoosh arasında seçim yapmaya çalışıyorsanız, bu karar eskisinden daha zor olabilir. MyWhoosh, giderek Zwift’e rakip oluyor ve en büyük avantajı: ücretsiz olması.

Rouvy ve Bkool gibi uygulamalar, Zwift’ten biraz farklı bir deneyim sunarken, MyWhoosh Zwift’e çok benzer şekilde çalışıyor.

Hem MyWhoosh hem de Zwift, çeşitli sanal dünyalarda sürüş yapmanıza olanak tanır. Avatarınız, özelleştirebileceğiniz bisikletler ve kitler üzerinde gösterilir; oyun içinde kazanılan puanlarla daha fazla özelleştirme yapabilirsiniz. MyWhoosh’ta yükseltmeleri satın almak için gerçek para kullanabilirken, Zwift’te bu mümkün değildir.

Her iki uygulama da avatarınızı ve bisikletinizi yükseltmek için kullanılabilecek puanlar verir.

Her ikisi de çeşitli antrenmanlar ve antrenman planları sunmanın yanı sıra grup sürüşlerine katılma veya diğer sürücülere karşı yarışma imkanı sağlar. Ayrıca, her iki uygulama da kişisel antrenman seansları oluşturmanız için antrenman oluşturuculara sahiptir.

Peki Zwift ile MyWhoosh arasında nasıl bir seçim yaparsınız? MyWhoosh’un en iyi Zwift alternatifi olup olmadığına karar vermenize yardımcı olmak için bu iki popüler kapalı alan bisiklet uygulaması arasındaki temel farkları inceleyelim.

MyWhoosh’un dünyaları arasında, UCI e-spor dünya şampiyonalarına ev sahipliği yapan İsviçre de bulunuyor.

MyWhoosh, sunduğu dünya ve rota sayısını hızla artırmış olsa da, hala Zwift’in gerisinde. Ekim 2024 itibariyle MyWhoosh’ta toplam 74 rotaya sahip 10 dünyada sürüş yapabilirsiniz. Çoğu dünya gerçek mekanlara dayanırken, MyWhoosh World tamamen hayal ürünü manzaralar içeriyor. Diğer dünyalar arasında Kaliforniya ve Avustralya’nın yanı sıra, Arabistan, Abu Dabi ve AlUla gibi çöl manzaraları ağırlıkta.

Zwift’in MyWhoosh World’e eşdeğeri ise yine hayali manzaralara sahip Watopia’dır. Ekim 2024 itibariyle Zwift’te toplam 12 dünya ve 120 rota bulunuyor. Seçenekler arasında bir Güney Japon adası ve New York da var. Ancak, herhangi bir anda bu dünyalardan yalnızca üçünde sürüş yapabilirsiniz: Watopia ve diğer ikisi.

MyWhoosh da dünyalarının kullanılabilirliğini sınırlandırmaya başladı. MyWhoosh World ve AlUla’ya haftanın her günü erişebilirsiniz, ancak diğer dünyalar belirli günlerde kullanılabilir. Bu, Zwift’teki gibi, kullanıcıların bir arada daha fazla etkileşimde bulunmalarını sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.

Donanım Gereksinimleri:

Uygun fiyatlı bir Zwift kurulumu, sadece hız ve kadans sensörü ile kullanılabilen akıllı olmayan bir trainer ile yapılabilir. MyWhoosh ise bu tarz bir kurulumu desteklemez.

Her iki uygulama da çok çeşitli cihazlarda (bilgisayar, tablet, akıllı telefon) çalıştırılabilir ve tamamlayıcı bir akıllı telefon uygulamasına sahiptir. Telefonunuzu gidonunuza monte ederek sürüş yapabilirsiniz.

Kullanıcı ve Rekabet Farklılıkları:

Zwift’in bir milyondan fazla aktif kullanıcısı vardır, bu da her an rekabet edebileceğiniz ya da birlikte sürebileceğiniz sürücü bulmayı kolaylaştırır. MyWhoosh’un kullanıcı tabanı daha küçüktür, bu yüzden grup sürüşü veya yarış organize etmek zorunda kalabilirsiniz.

Espor Yarışması:

MyWhoosh, 2024-2026 arasında UCI espor dünya şampiyonalarına ev sahipliği yapacak. Zwift ise amatör sürücülere daha fazla hitap ediyor, profesyonel sürücüler olsa da, ödül havuzları MyWhoosh’tan daha küçük.

Fiyatlandırma:

MyWhoosh’un en önemli avantajlarından biri ücretsiz olmasıdır. Zwift üyeliği ise aylık £17.99/$19.99’dir. Ancak her iki uygulamayı da kullanmayı seçebilirsiniz, bu size sadece Zwift kullanmaktan daha pahalıya gelmez. ve MyWhoosh arasında seçim yapmaya çalışıyorsanız, bu karar eskisinden daha zor olabilir. MyWhoosh, giderek Zwift’e rakip oluyor ve en büyük avantajı: ücretsiz olması.

Son düzenleme:
Cyclingnews’in Zwift ve Mywoos arasındaki kıyaslama yazısını paylaşıyorum:

Zwift ve MyWhoosh arasında seçim yapmaya çalışıyorsanız, bu karar eskisinden daha zor olabilir. MyWhoosh, giderek Zwift’e rakip oluyor ve en büyük avantajı: ücretsiz olması.

Rouvy ve Bkool gibi uygulamalar, Zwift’ten biraz farklı bir deneyim sunarken, MyWhoosh Zwift’e çok benzer şekilde çalışıyor.

Hem MyWhoosh hem de Zwift, çeşitli sanal dünyalarda sürüş yapmanıza olanak tanır. Avatarınız, özelleştirebileceğiniz bisikletler ve kitler üzerinde gösterilir; oyun içinde kazanılan puanlarla daha fazla özelleştirme yapabilirsiniz. MyWhoosh’ta yükseltmeleri satın almak için gerçek para kullanabilirken, Zwift’te bu mümkün değildir.

Her iki uygulama da avatarınızı ve bisikletinizi yükseltmek için kullanılabilecek puanlar verir.

Her ikisi de çeşitli antrenmanlar ve antrenman planları sunmanın yanı sıra grup sürüşlerine katılma veya diğer sürücülere karşı yarışma imkanı sağlar. Ayrıca, her iki uygulama da kişisel antrenman seansları oluşturmanız için antrenman oluşturuculara sahiptir.

Peki Zwift ile MyWhoosh arasında nasıl bir seçim yaparsınız? MyWhoosh’un en iyi Zwift alternatifi olup olmadığına karar vermenize yardımcı olmak için bu iki popüler kapalı alan bisiklet uygulaması arasındaki temel farkları inceleyelim.

MyWhoosh’un dünyaları arasında, UCI e-spor dünya şampiyonalarına ev sahipliği yapan İsviçre de bulunuyor.

MyWhoosh, sunduğu dünya ve rota sayısını hızla artırmış olsa da, hala Zwift’in gerisinde. Ekim 2024 itibariyle MyWhoosh’ta toplam 74 rotaya sahip 10 dünyada sürüş yapabilirsiniz. Çoğu dünya gerçek mekanlara dayanırken, MyWhoosh World tamamen hayal ürünü manzaralar içeriyor. Diğer dünyalar arasında Kaliforniya ve Avustralya’nın yanı sıra, Arabistan, Abu Dabi ve AlUla gibi çöl manzaraları ağırlıkta.

Zwift’in MyWhoosh World’e eşdeğeri ise yine hayali manzaralara sahip Watopia’dır. Ekim 2024 itibariyle Zwift’te toplam 12 dünya ve 120 rota bulunuyor. Seçenekler arasında bir Güney Japon adası ve New York da var. Ancak, herhangi bir anda bu dünyalardan yalnızca üçünde sürüş yapabilirsiniz: Watopia ve diğer ikisi.

MyWhoosh da dünyalarının kullanılabilirliğini sınırlandırmaya başladı. MyWhoosh World ve AlUla’ya haftanın her günü erişebilirsiniz, ancak diğer dünyalar belirli günlerde kullanılabilir. Bu, Zwift’teki gibi, kullanıcıların bir arada daha fazla etkileşimde bulunmalarını sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.

Donanım Gereksinimleri:

Uygun fiyatlı bir Zwift kurulumu, sadece hız ve kadans sensörü ile kullanılabilen akıllı olmayan bir antrenörle yapılabilir. MyWhoosh ise bu tarz bir kurulumu desteklemez.

Her iki uygulama da çok çeşitli cihazlarda (bilgisayar, tablet, akıllı telefon) çalıştırılabilir ve tamamlayıcı bir akıllı telefon uygulamasına sahiptir. Telefonunuzu gidonunuza monte ederek sürüş yapabilirsiniz.

Zwift’in bir milyondan fazla aktif kullanıcısı vardır, bu da her an rekabet edebileceğiniz ya da birlikte sürebileceğiniz sürücü bulmayı kolaylaştırır. MyWhoosh’un kullanıcı tabanı daha küçüktür, bu yüzden grup sürüşü veya yarış organize etmek zorunda kalabilirsiniz.

Espor Yarışması:

MyWhoosh, 2024-2026 arasında UCI espor dünya şampiyonalarına ev sahipliği yapacak. Zwift ise amatör sürücülere daha fazla hitap ediyor, profesyonel sürücüler olsa da, ödül havuzları MyWhoosh’tan daha küçük.

Fiyatlandırma:

MyWhoosh’un en önemli avantajlarından biri ücretsiz olmasıdır. Zwift üyeliği ise aylık £17.99/$19.99’dir. Ancak her iki uygulamayı da kullanmayı seçebilirsiniz, bu size sadece Zwift kullanmaktan daha pahalıya gelmez. ve MyWhoosh arasında seçim yapmaya çalışıyorsanız, bu karar eskisinden daha zor olabilir. MyWhoosh, giderek Zwift’e rakip oluyor ve en büyük avantajı: ücretsiz olması.

Donanım Gereksinimleri:

Uygun fiyatlı bir Zwift kurulumu, sadece hız ve kadans sensörü ile kullanılabilen akıllı olmayan bir antrenörle yapılabilir. MyWhoosh ise bu tarz bir kurulumu desteklemez.

Espor Yarışması:

Fiyatlandırma:

MyWhoosh’un en önemli avantajlarından biri ücretsiz olmasıdır. Zwift üyeliği ise aylık £17.99/$19.99’dir. Ancak her iki uygulamayı da kullanmayı seçebilirsiniz, bu size sadece Zwift kullanmaktan daha pahalıya gelmez.
@Aytaç DİREK eline sağlık. 👍
Ancak metni iki kere yapıştırmışsın :) Bir de antrenör yerine trainer demek belki daha uygun olur muydu?

@Aytaç DİREK eline sağlık. 👍
Ancak metni iki kere yapıştırmışsın :) Bir de antrenör yerine trainer demek belki daha uygun olur muydu?
Selam, teşekkür ederim. Çeviriyi ben yapmadım yapay zekaya çevirttim. Bahsettiğiniz yerleri düzeltiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Merhabalar. Nabız bandımı telefonuma bağlayamadım az önceki antrenmanımda. Yol bilgisayarıma bağlamayı deniyorum ve anında bağlanıyor. Telefonumdan Mywhoosh üzerinden bağlanmaya çalışıyorum ama nafile. Trainerım bağlanıyor ama nabız yok. Var mıdır çözümü olan?

Merhabalar. Nabız bandımı telefonuma bağlayamadım az önceki antrenmanımda. Yol bilgisayarıma bağlamayı deniyorum ve anında bağlanıyor. Telefonumdan Mywhoosh üzerinden bağlanmaya çalışıyorum ama nafile. Trainerım bağlanıyor ama nabız yok. Var mıdır çözümü olan?
Yol bilgisayarına ANT de bağlanıyor ama telefona Bluetooth tan bağlanamıyor olabilir mi ? ANT protokolünü desteklemeyen çok telefon var diye biliyorum. Hatta destekleyen çok az telefon var diye biliyorum.

ben 2 yıldır Rouvy kullanıyorum. belki zwift gibi yoğun bi kullanım yok ama kışın zaman ve hava kısıtlarında bana yeterli geliyor. fiyatı da gayet makul. bi ara my whoosh u denemeyi planlıyorum, tablette çalışıyor mu acaba?

ben 2 yıldır Rouvy kullanıyorum. belki zwift gibi yoğun bi kullanım yok ama kışın zaman ve hava kısıtlarında bana yeterli geliyor. fiyatı da gayet makul. bi ara my whoosh u denemeyi planlıyorum, tablette çalışıyor mu acaba?
evet tablette de çalışıyor ben öle kullanıyorum honor tab x9 var bende grafikleri orta seviyede tutuyorum çok rahat çalışıyor

Merhaba, ben 2022 model Vestel tabette Ant+ adaptörü ile 2 yıldır kullanıyorum. Bu aralar elime bir de samsung Galaxy Tab9+ geçti. Samsung doğrudan bluetooth üzerinden sıkıntısız bağlanıyor. Trainer modelim Elite direto XRT

Yol bilgisayarına ANT de bağlanıyor ama telefona Bluetooth tan bağlanamıyor olabilir mi ? ANT protokolünü desteklemeyen çok telefon var diye biliyorum. Hatta destekleyen çok az telefon var diye biliyorum.
Nabız bandım her iki protokolü de destekliyor. Akıllı saatime, ant+ desteği olmayan bilgisayarıma, geçen kış aynı telefonuma bağlayabiliyordum ama dün ne hikmetse bağlanmadı. Bluetooth üzerinden zwifte bağlanıyor, hemen ardından mywhoosh'a bağlamayı deniyorum ama maalesef bağlanmıyor.

Açıkçası Zwift hem bağlantı konusunda hem de deneyim konusunda açık ara önde. Geçen kış zwiftin 14 günlük deneme süresinden faydalanmak için farklı e postalara ait hesaplar açıp kullanıyordum. Sanırım yine öyle devam edeceğim. Mywhoosh hala yetersiz bana göre. Zwift resmen oyun gibi çok eğlenceli.

sinir stres olmak literatüre yeni küfürler eklemek istemiyorsan hiç bulaşma derim. ben de uzun süredir rouvy kullanıyorum ve çok çok memnunum. fiyatı ana rakiplerinin yanında çok makul kalıyor umarım zamlanmaz.
öncesinde beleş diye mywoosh denemiştim ve lanet ettim. oyundan atması, gereksiz büyük ama hiçbir işe yaramayan güncellemeleri, uygulamayı hiç açmaması, 40k sürüşü tamamlamaya 3-4 km kala uygulamanın çökmesi ve tüm verilerin çöp olması gibi birsürü derdi var. ucuz etin yahnisi bukadar oluyo diyerek rouvy ye geçtim iyi ki geçmişim. herkese şiddetle öneririm. aylık 110tl gibi bir fiyata sorunsuz şahane ve gerçek görüntülerle bir indoor ride tecbrübesi. tek eksiği zwift kadar yaygun kullanımı yok.

• Beğen
Tepkiler: RTFM
Geri