Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mywhoosh Kullanıcıları

merhaba hocam. bende de pc vardı fakat uygulamayı kaldırmadığı için satıp tablet aldım. pc de ant dongle ile bağlantıyı sağlamışken tablette yapamadım. nasıl yaptınız yardımcı olabilir misiniz rica etsem.
Merhaba,
tableti açarken takıyorum, dongle'ı. Ardından uygulamayı açınca ayarlardan "ant+ " seçeneğini ON konumna alıyorum. Hiçbir sorun çıkmadı bugüne kadar. Şimdi işyerindeyim, akşam evden fotoğrafını koyarım buraya.

Scudo
Merhaba,
tableti açarken takıyorum, dongle'ı. Ardından uygulamayı açınca ayarlardan "ant+ " seçeneğini ON konumna alıyorum. Hiçbir sorun çıkmadı bugüne kadar. Şimdi işyerindeyim, akşam evden fotoğrafını koyarım buraya.
Bu problemi çözebilirsem çok dua ederim size valla. Trainer ve tablet modeli farkeder mi acaba. Siz ne kullanıyorsunuz? Ben de iş yerindeyim akşam deneyeyim.

Bu problemi çözebilirsem çok dua ederim size valla. Trainer ve tablet modeli farkeder mi acaba. Siz ne kullanıyorsunuz? Ben de iş yerindeyim akşam deneyeyim.

Merhaba,
Benim cihazlar şunlar:
Vestel Tablet(link) Trainer Direto XR-T.
Kolay gelsin.

Merhaba,
Benim cihazlar şunlar:
Vestel Tablet(link) Trainer Direto XR-T.
Kolay gelsin.
Bende de huawei matepad 11.5 var. Sırf bunun için aldım diyebilirim. Ama kuramadım bi türlü. Trainer da Bkool Smart pro. Tablete extradan uygulama yüklediniz mi? Bu arada burayı çok meşgul ediyorsam özelden de yazabilirim izninizle tabi.

Bu hafta sonu (cumartesi) sürüş yaptım fakat çok sorunlu geçti.
Öncelikle sadece 2 rota kalmış, diğerlerini devre dışı bırakmışlar. Sürüşün ciddi bir hissiyat sorunu vardı. (Gradient 100) %5 eğimleri bile normal hissiyata göre çok zordu. %10-12 eğimlerde küçük aynakolda neredeyse pedal çevirmek bile mümkün değilken watt değeri 200-220 üstüne hiç çıkmadı. Ayrıca %3-5-7'lik inişlerde pedal kesince yavaşlamaya başlıyor. Sürüşün sonunda da 2km kadar eksik attı strava'ya.

Bu sorunu başka yaşayanlar var mı bilemiyorum ama bu kadar güncellemeye rağmen bu sorunu yaşamak can sıkıcıydı. 50 dakika sonra rota bitmeden sürüşü sonlandırdım.

Bu hafta sonu (cumartesi) sürüş yaptım fakat çok sorunlu geçti.
Öncelikle sadece 2 rota kalmış, diğerlerini devre dışı bırakmışlar. Sürüşün ciddi bir hissiyat sorunu vardı. (Gradient 100) %5 eğimleri bile normal hissiyata göre çok zordu. %10-12 eğimlerde küçük aynakolda neredeyse pedal çevirmek bile mümkün değilken watt değeri 200-220 üstüne hiç çıkmadı. Ayrıca %3-5-7'lik inişlerde pedal kesince yavaşlamaya başlıyor. Sürüşün sonunda da 2km kadar eksik attı strava'ya.

Bu sorunu başka yaşayanlar var mı bilemiyorum ama bu kadar güncellemeye rağmen bu sorunu yaşamak can sıkıcıydı. 50 dakika sonra rota bitmeden sürüşü sonlandırdım.
toplam sürüşün stravaya eksik yansıması sorunu bende de var. hız ölçümünden kaynaklı diye düşünüyorum.
ortalama hızı uygulama içinde yüksek gösterdiğinden dolayı yapılan km miktarını da yüksek gösteriyor ancak sürüş sonlandığında gerçek değerlerle ölçüm yaptığından dolayı sürüşün çıktıları farklı oluyor.

diğer anlattığınız kısımlar hiç normal değil. gradient feel kısmı başlangıçta %50 diye hatırlıyorum ben hiç ellemedim o ayarı. onun etkisi olabilir belki ama asıl problemin trainer kaynaklı olsa gerek. trainer kalibrasyonu denediniz mi? bağlantı ekranında ufak bir tuş seçeneği var kalibrasyon sonrası düzelir olması gerekir

toplam sürüşün stravaya eksik yansıması sorunu bende de var. hız ölçümünden kaynaklı diye düşünüyorum.
ortalama hızı uygulama içinde yüksek gösterdiğinden dolayı yapılan km miktarını da yüksek gösteriyor ancak sürüş sonlandığında gerçek değerlerle ölçüm yaptığından dolayı sürüşün çıktıları farklı oluyor.

diğer anlattığınız kısımlar hiç normal değil. gradient feel kısmı başlangıçta %50 diye hatırlıyorum ben hiç ellemedim o ayarı. onun etkisi olabilir belki ama asıl problemin trainer kaynaklı olsa gerek. trainer kalibrasyonu denediniz mi? bağlantı ekranında ufak bir tuş seçeneği var kalibrasyon sonrası düzelir olması gerekir

Hız ölçümü hatasını gradient'i 100 yaparsanız yaşamıyorsunuz. %50 olarak kullandığınız zaman ortalama hızı sürüşün en başında çok yüksek gösteriyor ve bu nedenle sürüş sonu doğru bir değer alamıyorsunuz. 100 olarak seçerseniz ortalama hızınız normal görünüyor. İlk kurulumda bende de 50 olarak işaretliydi standart olarak fakat tam hissiyat için 100 olması gerekiyor diye belirtmişti arkadaşlar. Trainer kalibrasyon ayarını deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: batikanunver
Merhaba. Bende ilk deneyimi yaptım. Gayet güzel bir uygulama. İlk kez kullandığım için dikkatimi çeken kısım bütün verilerin ekranda olması ve sonraki interval bölümünde karşınıza ne çıkacağınızi aşağıdaki grafikten izlemeniz. Otomatik strava ve TP ye attı. Fakat stravaya attığında laps olarak hiçbiri görünmüyor. Mesela 3dk 280 watt yaptım yaparken gayet güzel vs ama bunu laps olarak hiçbir yerde göremiyorum TP dahil. Yardımcı olursanız sevinirim. Tabi varsa çözüm??

Dosyalar

• Screenshot_20231130_171746_Strava.jpg
    Screenshot_20231130_171746_Strava.jpg
    29,2 KB · Okunma: 27
  • IMG-20231130-WA0040.jpg
    IMG-20231130-WA0040.jpg
    33,3 KB · Okunma: 23
Merhaba. Bende ilk deneyimi yaptım. Gayet güzel bir uygulama. İlk kez kullandığım için dikkatimi çeken kısım bütün verilerin ekranda olması ve sonraki interval bölümünde karşınıza ne çıkacağınızi aşağıdaki grafikten izlemeniz. Otomatik strava ve TP ye attı. Fakat stravaya attığında laps olarak hiçbiri görünmüyor. Mesela 3dk 280 watt yaptım yaparken gayet güzel vs ama bunu laps olarak hiçbir yerde göremiyorum TP dahil. Yardımcı olursanız sevinirim. Tabi varsa çözüm??
Tam emin olmamakla birlikte Stravada analizleri görmek için premium üyelik gerekiyor. Premium üyemisiniz ?

Düzeltme: Etkinkik workout olarak işaretlenince gösteriyor. Resimdeki olayı kastediyorsunuz

Screenshot_20231130_204438_Strava.jpg

merhaba hocam. bende de pc vardı fakat uygulamayı kaldırmadığı için satıp tablet aldım. pc de ant dongle ile bağlantıyı sağlamışken tablette yapamadım. nasıl yaptınız yardımcı olabilir misiniz rica etsem.
Bluetooth yok mu tablette? BT ile yapsan hiç dongle a ihtiyaç olmaz.
Böyle bir analiz istiyorsan intervals.icu diye bir site var. Ücretsiz olarak faydalanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Bende yaşanan sorunlar devam ediyor. 16 km bir sürüş yaptım. Gradient 100 olmasına rağmen ortalama hızı çok yüksek, elev'i ise düşük gösterdi. Ayrıca gradient 100 olunca yol hissiyatı dışarıda olan sürüşlere göre çok daha ağır oluyor. Son 2 sürüşte yaşadığım diğer sorun ise; güncelleme öncesi akıcı olarak kullanabilirken şimdi çözünürlük low olmasına rağmen sürüşün tamamını takılarak gösteriyor. Bazen donuyor, pedal kesip bir kaç saniye bekleyince kaldığı yere ilerliyor. Ayrıca sadece 2 ülke rotaları mevcut hala... Can sıkmaya başladı artık.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Bende yaşanan sorunlar devam ediyor. 16 km bir sürüş yaptım. Gradient 100 olmasına rağmen ortalama hızı çok yüksek, elev'i ise düşük gösterdi. Ayrıca gradient 100 olunca yol hissiyatı dışarıda olan sürüşlere göre çok daha ağır oluyor. Son 2 sürüşte yaşadığım diğer sorun ise; güncelleme öncesi akıcı olarak kullanabilirken şimdi çözünürlük low olmasına rağmen sürüşün tamamını takılarak gösteriyor. Bazen donuyor, pedal kesip bir kaç saniye bekleyince kaldığı yere ilerliyor. Ayrıca sadece 2 ülke rotaları mevcut hala... Can sıkmaya başladı artık.
Diğer ülkeler sanırım haftada belirli günlerde açık olacak anladığım kadarıyla, pek de üzerine düşmedim ama. Zwift'in 2 haftalık deneme üyeliğini kullandıktan sonra Mywhoosh kullanmak istemedim neredeyse. Biraz daha uygun olsa ben hiç düşünmeden Zwift kullanırdım çünkü mukayese edilemez iki uygulama.

• Beğen
Tepkiler: yusuf_49
Diğer ülkeler sanırım haftada belirli günlerde açık olacak anladığım kadarıyla, pek de üzerine düşmedim ama. Zwift'in 2 haftalık deneme üyeliğini kullandıktan sonra Mywhoosh kullanmak istemedim neredeyse. Biraz daha uygun olsa ben hiç düşünmeden Zwift kullanırdım çünkü mukayese edilemez iki uygulama.
Aslında ben programdan çok memnundum hatta ilk dönemlerde birçok kullanıcı neredeyse zwift'ten hiç farkı olmadığını hatta bazı noktalardan daha iyi olduğunu bile söylüyordu ki çözünürlük olarak ve ekranda gösterdiği datalar olarak ben de aynı fikirdeydim. Fakat güncelleme sonrası programda ciddi değişimler oldu. Bütün rotalar açıkken şimdi sadece 2 rotayı açık olarak bırakıyor aynı zamanda PC üzerinde çözünürlük sorununun olmadığını daha çok tablet ve telefonlarda bu sorunun yaşandığını belirtiyordu program yapımcıları ama şimdi en düşük çözünürlükte bile program takılıyor, takılarak ilerliyor. Trainer'ı sıkıcı bulan biri olarak zwift'e aylık olarak o parayı ödemek istemiyorum.

10-11 gündür sürüş yapamadım.bugün uygulamaya girdiğimde güncelleme yaptı. arkasından sürüşe girmek istediğimde harita yükleme ekranında oyundan attı. arada bunu yapıyordu ilk seferde çok da şaşırmadım tekrar girdim busefer haritayı yükledi ve sürüşe başladım. 11km kadar sürdükten sonra tam tırmanış sırasında sürüşün orta yerinde yine oyundan attı. tabi benden baya bi övgü aldı bu seviyede.
sonrasında tekrar uygulamaya girerek farklı bir harita seçtim ve tam 3 kez arka arkaya yine haritayı yükleyemeden attı. 4. seferde grafik ayarlarını en düşüğe çekerek yeniden girdim ve 20k daha sürüş yaparak bugünü bitirdim. (güncelleme sonrası grafik ayarları oto da kullanmama rağmen hafif takılma kasmalar oluşuyordu çözümü burda aradım nedense)
bu arada rtx3060 grafik kartı, i7 10. nesil işlemci ve 16gb ram ile üzerinde 1tb ssd donanımlı pc ile kullanıyorum. dandik uygulamayı kullanmak için son model sistemmi toplamamız lazım?

bugün yaşadığım sıkıntıdan sonra tekrar zwift e dönmeyi düşünüyorum ama 400tl de verilecek gibi değil bi yandan. ya kış boyunca dişimizi sıkıp zwift den devam edicez yada kışı sıkıntılı geçiricez görüşüne göre

arkasından sürüşe girmek istediğimde harita yükleme ekranında oyundan attı. arada bunu yapıyordu ilk seferde çok da şaşırmadım tekrar girdim busefer haritayı yükledi ve sürüşe başladım. 11km kadar sürdükten sonra tam tırmanış sırasında sürüşün orta yerinde yine oyundan attı. tabi benden baya bi övgü aldı bu seviyede.

aynı sorunu mobil cihazımda ben de yaşıyorum sık sık.Bazen hasbelkader sürüş sonunu görebiliyorum.Şak diye atabiliyor uygulamadan.Zwift deneme üyeliği sürüşümde yaklaşık 1 saat boyunca ne bir takılma ne de bir atma sorunu ile karşılaştım.Parayı bayılmak tek çare gibi gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: batikanunver
10-11 gündür sürüş yapamadım.bugün uygulamaya girdiğimde güncelleme yaptı. arkasından sürüşe girmek istediğimde harita yükleme ekranında oyundan attı. arada bunu yapıyordu ilk seferde çok da şaşırmadım tekrar girdim busefer haritayı yükledi ve sürüşe başladım. 11km kadar sürdükten sonra tam tırmanış sırasında sürüşün orta yerinde yine oyundan attı. tabi benden baya bi övgü aldı bu seviyede.
sonrasında tekrar uygulamaya girerek farklı bir harita seçtim ve tam 3 kez arka arkaya yine haritayı yükleyemeden attı. 4. seferde grafik ayarlarını en düşüğe çekerek yeniden girdim ve 20k daha sürüş yaparak bugünü bitirdim. (güncelleme sonrası grafik ayarları oto da kullanmama rağmen hafif takılma kasmalar oluşuyordu çözümü burda aradım nedense)
bu arada rtx3060 grafik kartı, i7 10. nesil işlemci ve 16gb ram ile üzerinde 1tb ssd donanımlı pc ile kullanıyorum. dandik uygulamayı kullanmak için son model sistemmi toplamamız lazım?

bugün yaşadığım sıkıntıdan sonra tekrar zwift e dönmeyi düşünüyorum ama 400tl de verilecek gibi değil bi yandan. ya kış boyunca dişimizi sıkıp zwift den devam edicez yada kışı sıkıntılı geçiricez görüşüne göre
Aynı sorun bende de oldu haftasonu Bi türlü sürüş yapamadım Sürekli attı bu akşam neyseki 1buçuk saat sürüş yapabildim antrenman modunda ancak gelin görünki sürüşümü kaydetmemiş toplam kmde görünüyor ancak ortada yaptığım sürüş yok güncellemede yapmıştım üstelik...ucuz etin yahnisi modunda devam edeceklerse işimiz var düzenli süremedikten sonra ne işe yararsın mywhoosh bilmiyorum

yani benzer sorunları hala yaşıyoruz. güncelleme ile düzelmesi gerekirken daha da kötüye gidiyor resmen. zaten tek harita kalmış diğerlerine erişim yok. iyice tadı kaçmaya başladı artık. bedavaya bukadar oluyo demekki.
önümüzdeki hafta itibariyle birkaç antrenman programını denemeyi düşünüyorum. onlar da tat vermezse -ki farkı olacağını sanmıyorum- mecburen zwift e dönüş yapacağız gibi görünüyor. daha önce yaz kış kullanmasak da ödüyorduk ama en azından sadece kış aylarında ödeme yaparız bu fiyatlarla
bir spor daha nekadar pahalı olabilir acaba diye düşündürüyo artık. aynı uygulama üzerinde evde koşmak bedava ama bisiklete bineyim dersen aylık 400 papel. yazık...

ben erg modu aktif şekilde antrenman programlarını çalışıyorum. bu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım.

Sabah 5:30 da kalkip 200w surerken bir iki surus kapaninca el mahkum zwiftte aldim solugu.

Geri