Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mywhoosh Kullanıcıları

Scudo
1 yıla yakındır kullanıyorum evet kopma donma sorunlarını bende yaşadım ama 1-2 defa ancadır ücretsiz olması benim için en büyük avantajı kendi antrenman programımı yükledim kullanıyorum ciddi sorun yaşadığım olmadı

• Beğen
Tepkiler: Aytaç DİREK
MyWhoosh kullanıyorum Zwift 'in uçuk fiyatlandırma değişikliğinden sonra. "Ücretsiz" olarak çok kapsamlı ve dolu bir program. Çökme sorunu hiç yaşamadım ne ipad 'de ne de laptopumda. Sürekli güncellenmesi bu işi ciddiye aldıklarını da gösteriyor.
Amacım ; dışarıdaki hava koşulları veya saat uyumsuzluğu ise evde Elite Suito ile sorunsuz çalışan mywhoosh kesinlikle tavsiye edeceğim en iyi ücrestiz yazılım olabilir.

Rouvy'e de bir şans verebilirim tadımlık ama fiyatları kendi sitesine baktığımda Euro kuru 37TL den ele alırsak ((link))

rouvy.png

Hiç de ucuz değil , zwiftle yarışıyor. Acaba apple/android cihazlarda abonelik yapınca farklı mı ? Bilen varsa yeşillendirsin.

Mywhoosh epeydir kullanıyorum , merak edenler için inceledim:

• Beğen
Tepkiler: azmicndk
MyWhoosh kullanıyorum Zwift 'in uçuk fiyatlandırma değişikliğinden sonra. "Ücretsiz" olarak çok kapsamlı ve dolu bir program. Çökme sorunu hiç yaşamadım ne ipad 'de ne de laptopumda. Sürekli güncellenmesi bu işi ciddiye aldıklarını da gösteriyor.
Amacım ; dışarıdaki hava koşulları veya saat uyumsuzluğu ise evde Elite Suito ile sorunsuz çalışan mywhoosh kesinlikle tavsiye edeceğim en iyi ücrestiz yazılım olabilir.

Rouvy'e de bir şans verebilirim tadımlık ama fiyatları kendi sitesine baktığımda Euro kuru 37TL den ele alırsak ((link))

322715 dosyayı görüntüle

Hiç de ucuz değil , zwiftle yarışıyor. Acaba apple/android cihazlarda abonelik yapınca farklı mı ? Bilen varsa yeşillendirsin.

Mywhoosh epeydir kullanıyorum , merak edenler için inceledim:

Evet merak ettigim icin bakmistim.. Android'de174tl, Apple'da 110tl.

Zwift de basta farkli fiyat stratejisi izlemisti, o kadar level'lar atladik, sonra gorduk olanlari :)

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Arkadaşlar merhaba; Rouvy kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Rouvyde sürüş yaparken sizle birlikte veya bağımsız aynı rotayı sürenleri görüyorsunuz. Bazıları fotoğraf ekleyebiliyorlar (avatar fotoğrafı). Nereden eklendiğini bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?

Arkadaşlar merhaba; Rouvy kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Rouvyde sürüş yaparken sizle birlikte veya bağımsız aynı rotayı sürenleri görüyorsunuz. Bazıları fotoğraf ekleyebiliyorlar (avatar fotoğrafı). Nereden eklendiğini bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?
hiç denemedim bile ama muhtemelen kendi internet sitesi üzerinden kullanıcı ayarlarından yapılıyordur

• Beğen
Tepkiler: Helvetica
mywhoosh windows uygulamasını microsoft store dan yüklediğimde görseldeki gibi 4-5 tane .dll hatası veriyor. Sorun nedir acaba? Teşekkür ederim.
setup prerequisites uygulaması yanında geliyormuş, kurdum onuda açıldı uygulama, sorun çözüldü.

Dosyalar

• mywhoosh.jpg
    mywhoosh.jpg
    21,5 KB · Okunma: 18
  • Beğen
Tepkiler: MaRZoCHi

MyWhoosh Egzersizleri için Kapsamlı Bir Kılavuz​

Zach Nehr tarafından
MyWhoosh antrenman kütüphanesi, Tadej Pogačar ve antrenörü Javier Sola tarafından tasarlanan egzersizler de dahil olmak üzere 770'den fazla egzersiz içeriyor. Üç kez Tour de France Şampiyonu, Isola 2000'deki Tour de France irtifa kampında MyWhoosh antrenmanlarını tamamladı ve bu eğitim oturumları Pogačar'ın hayatının en iyi şekline girmesine yardımcı oldu. Bu antrenmanlar, MyWhoosh uygulamasında, Dünya Turu antrenörleri tarafından tasarlanan diğer yüzlerce antrenmanla birlikte tüm yıl boyunca mevcuttur.
Bu yazıda, MyWhoosh antrenmanlarını, onları neyin öne çıkarıp sizin için en iyi egzersizleri nasıl bulacağımızı açıklayacağız.

Whoosh Egzersizlerim Nelerdir?

MyWhoosh antrenman kütüphanesi, bir grup profesyonel ve Dünya Turu koçu tarafından tasarlanmıştır. MyWhoosh uygulamasında ana ekrandan “WORKOUT & VIDEO ON TAYLIYET” sekmesini bulabilirsiniz. Burada, aralarından seçim yapabileceğiniz 14 farklı klasörle MyWhoosh egzersizlerinin tam koleksiyonuna bulacaksınız.
Video On Demand (VOD) oturumlarına ek olarak aşağıdaki klasörlerden seçim yapabilirsiniz:
  • Yeni başlayan
  • 35 Min'nin Altında
  • Hızlı Fitness
  • Test
  • Anaerobik
  • Dayanıklılık
  • Sprint
  • Tatlı Nokta
  • Taper
  • Tempo
  • Eşikler
  • BAE takımı Emirates
  • BAE takımı ADQ
  • VO2 Max
Picture1.png

[Image – MyWhoosh Egzersiz ve Talep Üzerine Video]
Her Egzersiz klasörüne kısa bir açıklama bulunur ve klasörlerin adlarının çoğu kendiliğinden keşif niteliğindedir. Daha benzersiz klasörlerin bazıları, yüksek yoğunluklu aralıklı antrenman (HIIT) oturumları içeren Hızlı Fitness klasörü ve Dünya Turu binicileri ve antrenörleri tarafından tasarlanan özel antrenmanlar içeren BAE Team Emirates ve BAE Team ADQ klasörleridir. Tadej Pogačar ve antrenörleri Javier Sola tarafından tasarlanan yedi farklı antrenmanı bulacaksınız.

Tüm Bisikletçiler için egzersizler

MyWhoosh egzersiz kütüphanesinin en iyi yönlerinden biri, ilerici doğasıdır. Her klasörde, yeni başlayanlardan uzman seviyesine kadar ilerleyen farklı egzersizler serisi bulacaksınız.
Örneğin VO2 Max egzersiz klasörüne bakalım. VO2max 1 numaralı egzersizi VO2max klasöründe, 2 dakika çabalı basit bir egzersiz, 40/20 ve VO2 Max gücünüz etrafında 30/30s bulabilirsiniz. Aynı egzersiz klasöründe, VO2Max #2, VO2Max # 3, VO2Max #4, VO2Max # 5 ve VO2Max # 6 antrenmanlarını da bulabilirsiniz. Her antrenman, VO2 Max'inizi geliştirmeye yardımcı olmak için farklı aralıklar ve güç hedefleri içeren selefini oluşturur.
Picture2-1400x665.png

[Görüntçe - VO2 Max egzersizleri]
MyWhoosh uygulaması, bunun gibi yüzlerce egzersize sahiptir ve 1'den 6'ya veya hatta 1'den 12'ye kadar olan versiyonları içerir. MyWhoosh antrenmanları tüm bisikletçiler için tasarlanmıştır, böylece fitness seviyenize bakılmaksızın her zaman doğru uyum sağlayabilirsiniz.
Nereden başlayacağınızı nereden biliyorsun?

En İyi Egzersizler Nasıl Seçilir?

MyWhoosh'ta herkes için bir şey var ve egzersiz kütüphanesi de bir istisna değil. İster 25 dakika ister 2 saat olsun, Dünya Turu antrenörleri tarafından tasarlanan yüksek kaliteli bir MyWhoosh antrenmanı bulabilirsiniz.
FTP'niz gibi belirli bir zayıflık üzerinde çalışıyorsanız, MyWhoosh'taki ilgili klasörden bir egzersiz seçebilirsiniz. Örneğin, FTP’nizi geliştirmek istiyorsanız, ‘Threshold klasöründe’ arasından seçim yapabileceğiniz 88 egzersiziniz vardır.
Zamana sıkışmış binicilerin ‘Üç Altında 35 Min’ klasöründe seçilen 80 egzersizi varken, yeni binicilerin Yeni başlayanlar klasöründe seçinmek için 47 egzersizi var. Unique to MyWhoosh, Dünya Turu antrenörleri tarafından Tadej Pogačar ve Chiara Consonni gibi dünyanın en iyi binicilerinden bazılarının eğitimini simüle etmek için tasarlanan BAE Team Emirates ve BAE Team ADQ antrenmanları.
'Train Like Tadej' egzersizleri, uygulamadaki en popüler olanlardan bazılarıdır, özellikle de Tadej'in oturumlarının daha fazlası 2024'te MyWhoosh'a ekilmiştir.
Picture3-1400x666.png

[Görüntçe - Tadej antrenmanları gibi tren]
Nereden başlayacağınızdan emin değilseniz, MyWhoosh egzersiz kütüphanesine bir bakın ve sizi neyin heyecanlandırdığınızı görün. Uzun, sabit devlet aralıklarını mı yoksa daha kısa, patlayıcı aralıkları mı tercih edersiniz?
Daha uzun, sabit devlet aralıklarını tercih ederseniz Tempo, Tatlı Nokta, Eşik veya Dayanıklılık klasörlerinden bir egzersiz seçebilirsiniz. En uygunu bulmak için her klasördeki egzersizleri Name, Duration ve TSS ile sıralayabilirsiniz.
Tersine, daha kısa, patlayıcı aralıkları tercih edenler Anaerobik, Hızlı Fitness, Sprint veya VO2 Max klasörlerinden bir egzersiz seçebilirler.
Egzersizinizi seçtikten sonra, egzersiz ekranının alt sol köşeye tıklayarak takviminize ekleyebilirsiniz. Favoriler klasörünüze eklemek için yıldızı da tıklayabilirsiniz.
MyWhoosh uygulamasındaki takvimde, tamamlamış olduğunuz tüm antrenmanlarla birlikte eklediğiniz tüm antrenmanları bulabilirsiniz. Buradan, bugünün tarihine tıklayın, antrenmanı yükleyin, rotanızı seçin ve eğitime başlayın.
Daha kişiselleştirilmiş bir yaklaşım için, MyWhoosh egzersiz oluşturucu kullanarak kendi MyWhoosh egzersizinizi bile yaratabilirsiniz. MyWhoosh egzersizler klasöründe, ekranın sağ üst köşesindeki “+ Özel Oluştur” düğmesini bulabilirsiniz. Bu, bölge eğitimi, rampalar, rampalar, ücretsiz sürüş bölümleri, artı egzersiz metni ve kadans hedefleri ile tamamlayıcı kendi MyWhoosh özel antrenmanınızı oluşturabileceğiniz yerdir.
Aralarından seçim yapabileceğiniz 770'ten fazla antrenmanla, MyWhoosh'un herkes için bir şeyi var. Tadej Pogačar gibi antrenman bile yapabilirsiniz, üçüncü Tour de France'ını kazanmasına yardımcı olan özel antrenmanlarla.

Geri