Scudo Sports

nabız sensörü hk

ATALAY16

Forum Bağımlısı
Tepki
1.849
İsim
Fatih Mehmet ATALAY
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar merhaba yol bilgisayarı olarak cycplus m1 kullanmaktayım.Nabız ve kadas sensörüm magene marka kadans da sıkıntı yok fakat nabız bandın da (göğüse takılan bluetoothlu) görmüyor sensörü tekrar tanıtıyorum yine görmüyor pilini değiştirdim banamısın demedi yarın uzun turlara başlayacağım bunun bir çözümü varmı acaba

Scudo
Nabız bandını daha önce görüyor muydu? Hiç görmemiş ise bandın yalnızca bluetooth desteği olabilir mi? Ant+ desteği yok ise çalışmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Nabız bandını daha önce görüyor muydu? Hiç görmemiş ise bandın yalnızca bluetooth desteği olabilir mi? Ant+ desteği yok ise çalışmayabilir.
hocam daha önce çalışıyordu daha sonra calısmaya devam etti ben yeni bir marka sipariş ettim onu kullanıyorum şu an problem yok tesekkürler cevabınız için

• Beğen
Tepkiler: specific
Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️, bende de bir süredir devam eden nabız bandı sorunu canımı sıkmaya başladı...yol bilgisayarı (1040 Garmin) bir süredir 2 nabız sensörü/bandına da aynı tepkiler vermeye basladi.. Hem geoid hem de garmin in, hem kendi nabız bandini hem de geoidin birbirine de deneyerek kullandım ama cözüm de bulamıyorum. 2032 panasonic mi dersiniz , Kodak mi Duracell mi... Her türlü pili denedim , olmadı.. Garmin i, ant ve bt ye alarak deniyorum mesela, ilk 2-3 dk görüyor , sonra gidiyor , sonra bir ara tekrar geliyor , 30 - 40 saniye 129 da falan kalıyor sonra kapanıyor ... Geoid I ilk tanıtmaya goruyor, sonra bir daha gidiyor...Ilk zamanlarda sorun yoktu ama acaba cihaz güncellemeleri ile mi ilgili? Cihaza format atsam mi acaba?

Bende aynı sorunu yaşıyordum, üstelik pil dayanmıyordu, denemediğim marka pil kalmadı yazık oldu öldü diye çöpe attıklarıma(ki)piller marka farketmeksizin bitiyordu...band değiştirince sorun ortadan kalktı,ama mesajı tekrardan okuyunca band olayınıda denemiş aradan çıkartmışsınız....

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
nabız sensörünü artık tüketim malzemesi olarak görüyorum. Garanti bitince çalışmaz oluyor zaten, ben de yenisini alıyorum. Fren balatası veya lastik gibi

• Beğen
Üç senede 2 Garmin nabız bandı eskitince Magene H303 geçtim. Alırken de yedekli almıştım. 2 seneyi geçti, sorunsuz çalışıyor. Ne kendi eskidi ne kayışı eskidi. Garmin'in kayışları zamanla parçalanıyor.

• Beğen
Polar H9'u da tavsiye ederim, 1 yıldır sorunsuz

garmin nabız bandını kullanımdan sonra yıkamak lazım (yıkama talimatına göre). ömrünü uzatabilir bir süre daha.

• Beğen
Her birinize, cevap için ve ileriye dönük içerik oluşturması adına da tesekkur ederim.. geoid daha bi standart bant tipi .. sensörleri yedeklerim mutlaka, bundle set aldım garmini ve nabız bandi da setti.. Garmin bandında ort 7 kullanımda bir yıkayın diyor ama ben neredeyse hiç kullanmadım, zaten kokusu katlanilmiyor, gf lerde kimde Garmin band var kimde yok sayiyordum 😃...Anlamadigim, diğer sensörlerde sekte yasanmiyorken, nabız bantlarinda böyle şey yaşamam enteresan geldi..

Her birinize, cevap için ve ileriye dönük içerik oluşturması adına da tesekkur ederim.. geoid daha bi standart bant tipi .. sensörleri yedeklerim mutlaka, bundle set aldım garmini ve nabız bandi da setti.. Garmin bandında ort 7 kullanımda bir yıkayın diyor ama ben neredeyse hiç kullanmadım, zaten kokusu katlanilmiyor, gf lerde kimde Garmin band var kimde yok sayiyordum 😃...Anlamadigim, diğer sensörlerde sekte yasanmiyorken, nabız bantlarinda böyle şey yaşamam enteresan geldi..
(link) bende şunun eski modelinden var. 3 sene önceden bir tane almıştım onun cihaz takma yeri yırtılınca yenisini yine aldım. gayet de memnunum. yeni bir nabız bandı almayı düşünüyorsanız düşünebilirsiniz.

• Beğen
nabız sensörünü artık tüketim malzemesi olarak görüyorum. Garanti bitince çalışmaz oluyor zaten, ben de yenisini alıyorum. Fren balatası veya lastik gibi
Valla Garmin HRM Dual'i yıllarca kullandım, 2017 yada 2018 yılında Edge 520 bundle almıştım onunla gelen nabız bandı, banamısın demedi. Pandemide bir sürüşte sapıttı yüksek değerler vermeye başladı, ömrü doldu diye yenisini aldım ve yeniside yüksek değerler verdi.. Meğerse nabız bantlarında bir sorun yokmuş, sorun bizim motordan kaynaklıymış.. Nitekim onca sene kullandığım nabız bandını şuan trainer üzerinde kullanıyorum halen.. Bu sürede sadece kayışı zarar gördü kullanıma bağlı olarak, yeni kayış aldım.. Pili ise ne zaman bitecek bende merakla bekliyorum.
:)

• Beğen
Valla Garmin HRM Dual'i yıllarca kullandım, 2017 yada 2018 yılında Edge 520 bundle almıştım onunla gelen nabız bandı, banamısın demedi. Pandemide bir sürüşte sapıttı yüksek değerler vermeye başladı, ömrü doldu diye yenisini aldım ve yeniside yüksek değerler verdi.. Meğerse nabız bantlarında bir sorun yokmuş, sorun bizim motordan kaynaklıymış.. Nitekim onca sene kullandığım nabız bandını şuan trainer üzerinde kullanıyorum halen.. Bu sürede sadece kayışı zarar gördü kullanıma bağlı olarak, yeni kayış aldım.. Pili ise ne zaman bitecek bende merakla bekliyorum.
:)
2018 den bu tarafa pil bitmedi mi?

2018 den bu tarafa pil bitmedi mi?
Hayır halen çalışıyor.. İşe gidiş gelişlerde akıllı saat kullanıyorum bu nedenle nabız bandına ihtiyaç olmuyor.. Nabız bandını trainer, yazın hafta içi, işten sonra yaptığım sürüşlerde ve hafta sonları uzun sürüşlerde kullanıyorum.. Bundan dolayı pilin ömrü uzun kaldı sanırım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
3 yıldır hem koşu hem de bisiklette kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım. Telefon ile stravada kullandığım da oldu .

(link)

Yedek olarak geçen ay bunu almıştım. Sorunsuz ama pil konusunda tasarruflu değil üstünde ışıkları var . Hiç sorun yaşamadım .

(link).

• Beğen
3 yıldır hem koşu hem de bisiklette kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım. Telefon ile stravada kullandığım da oldu .

(link)

Yedek olarak geçen ay bunu almıştım. Sorunsuz ama pil konusunda tasarruflu değil üstünde ışıkları var . Hiç sorun yaşamadım .

(link).

magene h603 aldım bende geçenlerde eskiside bu sizin yedeklediğiniz geoid idi. geoid son zamanlarda inişli çıkışli bi atım göstermeye başlamıştı pil ile alakalı diildi sanırım bant ile bağlantılı olan kısım oksitlenmiş temizledim iice ama çözememiştim siz siz olun mutlaka sürüşten sonra silin ve bantı kurutun.

gel gelelim magene... geoid sorunsuz olarak halen mywhoosh ile bağlanabiliyor ancak ne yaptıysam magene olmadı bir türlü mywhoos nabız bandını görmiyor.

garmin üzerinde sorunsuz kullanabiliyorum dışardaki sürüşlerde ama mywhoosh nafile anlamadım gitti

magene h603 aldım bende geçenlerde eskiside bu sizin yedeklediğiniz geoid idi. geoid son zamanlarda inişli çıkışli bi atım göstermeye başlamıştı pil ile alakalı diildi sanırım bant ile bağlantılı olan kısım oksitlenmiş temizledim iice ama çözememiştim siz siz olun mutlaka sürüşten sonra silin ve bantı kurutun.

gel gelelim magene... geoid sorunsuz olarak halen mywhoosh ile bağlanabiliyor ancak ne yaptıysam magene olmadı bir türlü mywhoos nabız bandını görmiyor.

garmin üzerinde sorunsuz kullanabiliyorum dışardaki sürüşlerde ama mywhoosh nafile anlamadım gitti
Trainer üstünde hiç kullanmadım ama normal sürüşlerimde hiç sorun yaşamadım yarıda bırakmadı.

Bendeki de HRM DUAL Garmin in ama doğru dürüst kullanmadıgim halde pert oldu .. kemeri 7 kullanımda bir yıkama tavsiye edilmiş , sensörün de su geçirme derecesi, su sicrama derecesiymis .. Su geçirmez değil yani 😒. O kadar bedel odetiliyor elde edilmesi için ama diğer markaların garanti veremediği şeyleri, biz vaad ediyoruz diyemiyorlar.. Zaten Garmin de, ayarlari ve detayları tam hassasiyette kullandirsam bile , tam senkronize ve kalibre çalışmıyor .. kısa yokuslari iniyormus gibi gösteriyor bazen yokuşu alamadan, yokuş tamamlandı diyor, ana yollarda bile, yolun karşı tarafındaki dönüş istikametindeki segmentlere yönlendiriyor.. açılış / kapanislarda ekran geç açılıyor falan.. açıkçası soğumaya başladım.

Bendeki de HRM DUAL Garmin in ama doğru dürüst kullanmadıgim halde pert oldu .. kemeri 7 kullanımda bir yıkama tavsiye edilmiş , sensörün de su geçirme derecesi, su sicrama derecesiymis .. Su geçirmez değil yani 😒. O kadar bedel odetiliyor elde edilmesi için ama diğer markaların garanti veremediği şeyleri, biz vaad ediyoruz diyemiyorlar.. Zaten Garmin de, ayarlari ve detayları tam hassasiyette kullandirsam bile , tam senkronize ve kalibre çalışmıyor .. kısa yokuslari iniyormus gibi gösteriyor bazen yokuşu alamadan, yokuş tamamlandı diyor, ana yollarda bile, yolun karşı tarafındaki dönüş istikametindeki segmentlere yönlendiriyor.. açılış / kapanislarda ekran geç açılıyor falan.. açıkçası soğumaya başladım.
Magene nabız bandını kullananlardan biri de benim. Her bisiklet sürüşü ve koşu öncesi ıslatır, her spor dönüşü de terini temizleme amacıyla komple suya tutarım. Yıllardır kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Garmin'in bu kadar hassas olmasını yadırgadım açıkçası.

• Beğen
Garmin HRM Pro Plus'ı 2 yıldır kullanıyorum, 2 kere pil değiştirdim her kullanım sonrası mutlaka foşur foşur yıkarım. (Aşırı terlerim.) Sadece bisiklet, koşu değil, açık suda wetsuit ile yüzerken de kullanıyorum. Şimdilik bir yamuğunu görmedim.

Geri