Scudo Sports

nabız sensörü hk

@Semih Cavdar abi, Garmin connect te, buna benzer bir uygulama.var ..ant+ heart rate monitor diye... Acaba işlevi aynı mıdır?

Scudo
Bilmem görmedim, açıklamasına bakmalı.
Acaba abi , Garmin, son zamanlardaki nabız sensörü ve bantlarindaki kalite düşüklüğünden mütevellit,.algı ve değer yükseltmek için böyle bir girişimin meyvesi olabilir mi? Nabız sensörü ekletince , cihaza nabız ekranı açılıyor artık..

Acaba abi , Garmin, son zamanlardaki nabız sensörü ve bantlarindaki kalite düşüklüğünden mütevellit,.algı ve değer yükseltmek için böyle bir girişimin meyvesi olabilir mi? Nabız sensörü ekletince , cihaza nabız ekranı açılıyor artık..
Bilemiyorum dediğim gibi bakmak lazım. Eve gidince bakacağım. Şunuda hatırlatayım, orada gördüğün program/eklenti artık adı neyse, hepsi garmin tarafından yapılıp kullanıcıya sunulan program/eklenti değiller.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Garmin hrm dual arıza yaptığı için (sürekli bağlı kalıyor ve pili bitiriyor ayrıca sabit değer 72 gösteriyor.)
içini açtım, full nem ve aşınma.
bunu kullanırken komple sarıp sadece çıtçıt yerlerini delerek kullanan var mı. fayda gördü mü.

HRM dual’in bandı ayrı satılıyor mu? Elimde sensör var, ona uygun bant bulunuyor mu yoksa sensör ve bant beraber mi satılıyor? Biraz internete baktım ama bulamadım. Garmin UK de var sadece.

HRM dual’in bandı ayrı satılıyor mu? Elimde sensör var, ona uygun bant bulunuyor mu yoksa sensör ve bant beraber mi satılıyor? Biraz internete baktım ama bulamadım. Garmin UK de var sadece.
(link)

Uyumlu olduğu yazılan farklı markalar da var. Yorumlarda Garmin ile kullananlar var.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Garmin hrm dual arıza yaptığı için (sürekli bağlı kalıyor ve pili bitiriyor ayrıca sabit değer 72 gösteriyor.)
içini açtım, full nem ve aşınma.
bunu kullanırken komple sarıp sadece çıtçıt yerlerini delerek kullanan var mı. fayda gördü mü.
Geçmiş olsun abi, vallaha benim sensör de çalışıyor ama hiç güven vermiyor.. Daha önce de söyledim, ne cihazında ne sensorunde ne de hız sensorunde verim var.. Hız sensörü de son zamanlarda tura başladıktan 2-3 dk sonra aktif oluyor .. Sensorse ise sensör, ben PM de ya da geoid ve Megane nabız sensorlerinde böyle laylaylom çalışma gormedim..uzak doguda bir arkadasim ile gorusmustum , hrm bantlarının ve sensörlerinin sıkıntılı olduğunu dile getirmişti , hrm pro.plus önermişti..ya da dechatlon dan, igsplustan, geoidten falan nabız sensörü alıp, devam..

• Beğen
Tepkiler: sabrikilic
polar h9 Bluetooth® ve ANT+ yazayım yine, 2 senedir sorunsuz. Üzerindeki pil eskiydi sanırım o çabuk bitti, sonra ben taktım yenisini 1 yılı geçti...

Garmin ve Wahoo ile sorunsuz, cep telefonu ile de BT ile eşleşiyor Strava vs.

Son düzenleme:
polar h9 Bluetooth® ve ANT+ yazayım yine, 2 senedir sorunsuz. Üzerindeki pil eskiydi sanırım o çabuk bitti, sonra ben taktım yenisini 1 yılı geçti...

Garmin ve Wahoo ile sorunsuz, cep telefonu ile de BT ile eşleşiyor Strava vs.
link var mı hocam. türkiye alış veriş sitelerinde yok gibi satışı

Garmin hrm dual tecrübelerim;

ilk garmin hrm duali 1 yıldan fazla sorunsuz kullandım, ama trainer yoktu işin içinde, muhtemelen dışarda sürdüğüm için ter fazla nüfuz etmedi.
fakat ben pil değiştirirken vidayı çok sıktım ve plastik pil yuvasını deforme ettim ve tam kapanmayınca kullanım dışı kaldı.

2. garmin hrm dual ise trainerde çok fazla ter-nem alınca maalesef nem içine giriyor, oda teklemeye başladı.
kış aylarında trainer olunca ister istemez ter etkiliyor.

sanki garmin nabız bantlarından uzak durmak gerekiyor.

link var mı hocam. türkiye alış veriş sitelerinde yok gibi satışı

Garmin hrm dual tecrübelerim;

ilk garmin hrm duali 1 yıldan fazla sorunsuz kullandım, ama trainer yoktu işin içinde, muhtemelen dışarda sürdüğüm için ter fazla nüfuz etmedi.
fakat ben pil değiştirirken vidayı çok sıktım ve plastik pil yuvasını deforme ettim ve tam kapanmayınca kullanım dışı kaldı.

2. garmin hrm dual ise trainerde çok fazla ter-nem alınca maalesef nem içine giriyor, oda teklemeye başladı.
kış aylarında trainer olunca ister istemez ter etkiliyor.

sanki garmin nabız bantlarından uzak durmak gerekiyor.
(link)
(link)

merhabalar elite suito trainer kullanıyorum.mywhoosh uygulamasıyla uyumlu nabız bandı almak istiyorum fakat tranierde daha fazla terlediğimiz için çabuk bozulma riski var diye okudum nabız bantlarının.Mywhoosh sitesinde sadece wahoo ve garmin uyumlu yazıyor.Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.

merhabalar elite suito trainer kullanıyorum.mywhoosh uygulamasıyla uyumlu nabız bandı almak istiyorum fakat tranierde daha fazla terlediğimiz için çabuk bozulma riski var diye okudum nabız bantlarının.Mywhoosh sitesinde sadece wahoo ve garmin uyumlu yazıyor.Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.
Hiç bir sorun olmaz herhangi bir nabız bandı kullanabilirsiniz.

bulabiliğiniz en ucuz bandı bile kullanabilirsiniz dikkat etmeniz gereken sürüşten sonra mutlaka bant ile sensörü ayırın ve bağlantı noktalarını kurulayın 3-5 kullanımdan sonra da sadece bantı muslukta biraz yıkayıp kurutun...ben böle yapıyorum bi sorun olmuyor.

Wahoo'nun şarjlı bir modeli çıkmış. Pil kapağı olmadığından daha kapalı ve korumalı bir sistem olabileceğini düşünüyorum.
Madem yeni alacaksınız, o modeli düşünebilirsiniz.

Koldan ölçen modeller var. Göğüsten terlemeden daha az kol terlemesi olacağı için o tip olanlar daha dayanıklı olabilir. Garmin saatiniz varsa (Kol saati) nabız verisini yayınladan belki sisteme okutabilirizsiniz nabzı.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet

Ben de Elite Suito + MyWhoosh kullanıyorum.
Bluetooth destekli herhangi bir nabız bandı veya bluetooth üzerinden nabız datasını gönderebilen akıllı saat iş görür.
Sensörler çoğu BT/Ant+ destekliyor. Eğer bilgisayarda BT varsa harici ANT+ dongle almaya gerek kalmıyor.

Uygun fiyatlı ve TR'de satılan Magene H603 var.
Uygun fiyatlı XOSS, Coospo, Magene, Cycplus gibi markalar var. Alixespress'ten bakılabilir.

2 yıldır XOSS S1 kullanıyorum, ilk aldığım nabız bandı, aşırı terleme durumlarında çıkardığımda kurulayıp bırakmıştım. Herhangi bir problem yaşamadım.

Geri