benben
Aktif Üye
- Tepki
- 183
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Almanyada 1 birime alinan seyleri bir türkiyede 11birime aliyoruz diye bagrirken ama I-Phone'suz gezemem derken, Türkiyede en moda olan ve kimsede olmasa olmaz olan I-Phone secenegini oylama bölümünde göremedim.
Kasım 2019 tarihi ile akıllı telefon kullananlara katılarak ben de direnişimi kaybettim.Akıllı telefon çılgınlığına karşı şanlı direnişim sürüyor. 5 yıldır bununla birlikteyim :
Ben okadar arastirmadim Vikepediaya da gerek ben size öylede inaniyorum, ama yinede 29 Haziran 2007'de çıkmış ise ozaman mesela 3 Temmuzda ankete eklene bilirdi.iPhone 29 Haziran 2007'de çıkmış, anket 21 Nisan 2007'de yayınlanmış, ondandır.
(link)
14 yıl, 14 ay veya 14 gün... Farkeden ne oluyor?2007 konusu yeniden canlanmış yazalım bari General Mobile kullanıyorum.
Ne mi oluyor , anketteki seçeneklerden samsung hariç hiçbirini kullanan yok neredeyse. Hayır , mesajımın nesi sorunlu da böyle cevap geldi anlamadım14 yıl, 14 ay veya 14 gün... Farkeden ne oluyor?
Nokia N73 ve C6 cihazlar Symbian işletim sistemi ile gelirler, onlar da akıllı telefon yani 😂 (günümüz şartlarında biraz aptal kalsalar da)Kasım 2019 tarihi ile akıllı telefon kullananlara katılarak ben de direnişimi kaybettim.
Şimdiye kadar 3. telefonumu kullanıyorum. İlkini yaz aylarında çalışıp biriktirdiğim para ile almış olduğum Nokia N73 (15 Şubat 2008), ikinci telefonum üçüncü kullanıcısı ben olarak amcamlardan gelen Nokia C6-01 oldu. İş hayatının bir kısmının whatsapp üzerinden dönmesi, şarj ve micro usb girişlerini artık çalışmamasından dolayı kasım 2019 yılında Xiaomi Redmi Note 8 Pro aldım. Telefonun şuan satılan fiyatı aldığım rakamda tam 1000-1300 kira yukarıya gelmiş. Birde şuan şirketin verdiği telefon var, lakin hattını vermeyi akıl edemediklerinden ötürü 2 aydır kutulu şekilde duruyor.
İşim gereği evde veya işte daimi olarak internet gerekiyor. Ev dışında telefonumu ilk amacı olan çağrı, otobüste müzik dinlemek ve fotoğraf çekmek dışında kullanmıyorum. Bir ara ciddi olarak kapatmayı düşünsem de maalesef olmuyor.
"5800 xpress music" Nokia değil miydi?Ericsson 337
Ericsson 688
Ericsson T10
Samsung sgh600
Nokia 3310
Panasonic g500
Nokia 6110
Sony Ericsson k700i
Samsung e1150
Samsung e250
LG
Sony Ericsson 5800 xpress music