Scudo Sports

Ne Marka Cep Telefonu Kullanıyorsunuz..

Ne Marka Cep Telefonu Kullanıyorsunuz..

• Toplam katılım
    71
Scudo
Dunyanın en iyi telefonu benimki!
Şirketin verdiği ve faturasini ödediği telefon :ssrtcbya:

Nokia Sevdam Hiç bitmedi. Nokia 6230 , 6230i , X2-00 , Nokia 6 (aktif kullandığım) , Nokia 5800 , E7-00 , N8 var bende duruyor. Kelepir 808 alınır .
Nokia E7-00 ve MeeRun yol bilgisyar uygulaması276710 dosyayı görüntüle
N8 gerçek bir efsane. Kamerası 2021 yılında hala yarışabilecek seviyede.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Sevgili babam askerden gelip üniversiteye devam edince kendi iphone 6'sını vermişti. Hala onu kullanıyorum . İphone deliliğim değil de manevi olarak yeri çok başka . Umarım 10 sene bozulmazda devam ederim.

Herkes benim gibi bir telefon tüketicisi olsa,telefon sektörü ya batardı yada bu kadar büyüyemezdi herhalde:komik: telefon konusunda çok pintiyim,aldığım her telefonu son damlasına kadar kullanıyorum :acpsnr: en son ıphone 6yı neredeyse 6/7yıldır kullanıyorum,2 defa ekranı parçalandı yan sanayi ile değiştirdim,2 defa batarya bitti yine yan sanayi pil taktırdım ama geçen gün iyice cırtladı artık ekran bembeyaz oldu görüntü belli belirsiz.Şimdi ucuz yollu bir oppo alayım diyorum bakalım.

Herkes benim gibi bir telefon tüketicisi olsa,telefon sektörü ya batardı yada bu kadar büyüyemezdi herhalde:komik: telefon konusunda çok pintiyim,aldığım her telefonu son damlasına kadar kullanıyorum :acpsnr: en son ıphone 6yı neredeyse 6/7yıldır kullanıyorum,2 defa ekranı parçalandı yan sanayi ile değiştirdim,2 defa batarya bitti yine yan sanayi pil taktırdım ama geçen gün iyice cırtladı artık ekran bembeyaz oldu görüntü belli belirsiz.Şimdi ucuz yollu bir oppo alayım diyorum bakalım.
Oppo, Iphone kadar gitmez. Iphone ile devam et bence.
Not: 4 yıldır kullandığım 8 Plus’ın batarya sağlığı %84’te. Bir 4 yıl veya daha fazla gider nasipse.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Bende akıllı telefon macerama gsmart maya m1 ile başladım ortalama 6 sene kullandıktan sonra Casper via a1 ile devam ettim yine ortalama okadar kullandım şuan ise bir aydır Oppa A74 nfc özellikli modelini kullanıyorum. İşimi fazlasıyla görüyor. Fazlasına gerek yok yukarda arkadaşın dediği gibi sektörün sevmediği müşteri portföyüz galiba..🤣

• Beğen
Tepkiler: srknsnyz

Baska modellerle Karsilastirma yaparak alacaksaniz eger, tcl 10 plus 256 gb ekleyin listenize :)
Hafiza ve ram yuksek diye almistim baya memnun kaldim, (islemci eski olmasina ragmen isimi fazlasiyla gordu, 6s plus var kenarda duruyo ekran masrafi cikardi ama tcl iphoneu aratmadi su ana kadar..
Ben aldigimda fiyati 2992 tlydi. Artik telefona fazla para vermek istemedigim icin baya arastirip denk geldigim bir model oldu. Uyguna da geldi indirimli yakaladim..Simdi ki fiyatina baktim mesaji yazarken, 3761 tl indirimli haliymis..
Radyo dahil istedigim ozellikleri barindiriyor, amoled ekran olmasi da o zamanki fiyata gire gayet iyi olmustu benim icin..

İncelemenizde fayda var

Saygilar

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geri