Bianchi bisikleti satıyor satmasına hem de çok iyi para kazanıyorlar. Ama iş servis-bakıma geldiğinde genellikle nerede ciddiyetsiz iş yapmayan bugün git yarın gel diyen bisikletçi varsa onlarla anlaşma yapmışlar. 4 senedir Bianchi'nin Grizzly modelini kullanıyorum. Ön-arka amortisörlü bir model. Yalnız ön ve arka kadroları birbirine bağlayan ve fabrikası da dahil olmak üzere başka bir yerde bir türlü bulunamayan "özel" bir vida ile tutturulmuş. Bu vida hiçbir standarda uymuyor yani yerine başka herhangi bir vida takamıyorsunuz. Üstelik bu vidayı sıkmak için ön ayna dişlinin çıkarılması gerekiyor. Bu işlem sürekli tekrarlandığı için de ön ayna dişlinin ruhuna okuttular. Yeni bir ön dişli taktırmak zorunda kaldım. Bir de ön ve arka kadrolar hareket halinde sağa sola salınım yaptığı için SEYİR HALİNDE ARKA AMORTİSÖRÜM KIRILDI! Bisikletimle sürekli gezmeyi severim hatta bu ayın 7 sinde Kapadokya'ya gezi planım var. Bu şekilde trafiğe bisikletle çıkmanın intihar etmek anlamına geldiğini de biliyorum ama en son çare olarak bir tornacıdan oraya özel bir parça yapmasını isteyeceğim. Pahalı olacak ama güvenlik her zaman için paradan daha önemlidir! Mersin'den Melis arkadaşım Bianchi'ye laf attığım için alınmaz inşallah ama Bianchi servis'e yaşadığım sorunları fotoğraflarla anlatan ayrıntılı bir mail yazdığım halde 5 gün geçti tık yok! Cepten bile çaldırmadı insafsızlar! Bianchi puanı çoktan kaybetti gözümde. Dandik bisikletleri satmakla iş birmiyor bari servisini düzgün yap kardeşim de ayıbını ört ama ne gezer? Sorunun cevabı dolaylı da olsa verildi sanırım