merhaba arkadaşlar ben de sizler gibi yıllarca bisiklete binmiş birisi olarak sormak istiyorum. motosiklet yerine neden bisiklet. 5 yıldır yılda 10bin km olmak üzere 50binkmdir motosiklet kullanıyorum
27 yaşındayım ve yıllarca ulaşım ve zevk aracı olarak bisiklet sürdüm. senede 5bin km bisiklet.ama o günleri düşündükçe hem özlüyorum hem de zormuş pedallamak diyorum.düşünsenize günde 10km den sonra yorgunluktan bi hal olmuşsunuz. günde 50km sürdüğümde oldu birinde hiç sormayın
acaba diyorum yeni bisikletler eskilere göre oldukça rahat mı. 5 km nin ardında kan ter içinde mi oluyorsunuz yoksa bir 20 km daha giderim bugün de diyebiliyor musunuz. çarşıya 3 kez daha gidip gelirim diyebiliyor musunuz.
şimdilerde yavaşyavaş göbekte çıkıyor
bacak kaslarım da çok zayıfladı gevşedi. zevki de var hani alayım mı pişman olur muyum.
eski aluminyum kadro 18 vites mtb ile yeni mesela carbon kadro 10 kg luk sedona sc3 arasında yorgunluk farkı çok mu. yani 3 kere çarşıya gidince yorulduğum eski bisiklete göre sedano sc3 le 6 kere gidebilir miyim
okuduğunuz için teşekkürler.son paragrafı yanıtlarsanız çok sevinirim
mesajlarınız için şimdiden teşekkürler.cevap yazmasam da okuyorum yazacaklarınızı
yorucu olur mu yeni bisikletler