Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden bisiklet kullanıyorsunuz?

Hangi sebepler bisiklete biniyorsunuz?

• Spor amaçlı sürüyorum.

• Doğayla iç içe olmak güzel arkadaş börtü böcek falan.

• İnsanlardan kaçıyorum.

• Bıktım bu lanet şehir trafiğinden.

• Keyfimin kahyasımın arkadaşım sanane!

• Sosyalleşiyorum, güzel oluyor.

• Yeni yerler keşfetmeyi seviyorum.

• Özgür olduğumu hissediyorum.

• Yol nereye ben oraya arkadaş, rotasızım ben.

• Ulaşım amaçlı sürüyorum.

• Kilo verip, form tutmak için sürüyorum.

• Kafa dinlemek için sürüyorum.

• Toplam katılım
    389
Scudo
Yaşadığımız toplum tarafından dayatılan "İş sahibi ol, para kazan, ev al, araba al, sonra daha iyi araba al, sonra daha da iyi araba al" anlayışına tepki olarak sürmeye başladım.

Bana katmış olduğu maddi manevi faydaları gördükten sonra yaşamımın bir parçası oldu.

Can bize emanet, emanete iyi bakmak lazım. Obezite vb hastalıklardan korunmak, sağlıklı kalmak için ve doğayı katletmemek için sürüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Fanonn
Her Anlamda Kendimi Mutlu ve Özgür Hissettirdiği İçin Bisiklete Biniyorum.Bu zamana kadar görmediğim Yerlere gittiğim tanımadığım kişilerle ortam oluşturmama vesile olduğu için Bisiklete Binmeyi Seviyorum...Sonra ki senelerde Dünyadan Bağlarımı koparmaz ve Durumum El Verirse Bisikletin Her Türünden Almak İstiyorum Nasılsa Vergisi yok:D

• Beğen
bisiklete spor yapmak amacıyla başladım, daha sonra birincil ulaşım aracım oldu. otobüse binmek için durağa yürümek, otobüsten indikten sonra tekrar işyerine yürümek ortalama 20 dakika sürüyor. otobüste geçen zamanı hesaba katmıyorum bile, yolda çekilen eziyet cabası. bisiklete ise kapının önünden atlayıp işyerinin kapısında iniyorum ve ortalama 25-30 dakika sürüyor. bu lüksten vazgeçilir mi?

verdiği keyif, canlılık, kilometrelerce yol gidip bir şeyler başarma duygusu, bağımsız hareket edebilme fırsatı ve sağladığı özgürlük ise en büyük artıları. günde 12 saat mesaisi olan ve her daim yoğun bir işte çalışıyorum maalesef, buna rağmen paydos saati pestilim çıkmış halde bisiklete atlayıp eve gelince çakı gibi oluyorum. nadiren de olsa otobüsle eve dönersem kendimi çok daha bitkin hissediyorum.

• Beğen
Sabahları işe giderken lanet olası tıklım tıklım dolu olan minibüse binmemek. Evet bu konu benim için çok önemli ve sabahları paket olmuş minibüsün yanından bisikletle geçip gitmek mükemmel yaaa :D

hem spor oluyor hem de eğlence.. bi yerden bi yere gitmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı :islik:

Spor sağlık eğelence ulaşım iş görme aracı vs vs için biniyorum. En çok korktuğum anlar ise ışıklarda ışığa kadar giderken arabanın biri kapıyı açacak korkusu umarım karşılaşmam öyle bir olayla.

@halil ibrahim duran

Kısa ve öz.Mükemmel yorum :alkis:

yolda olmak, yol almak, hele ki kendi bacak gücünle bir tekerleği döndürerek yol almak ve yolda olmak ... çok başka bir mutluluk sebebi bisiklet.
durduğu yerde o mereti izlemeside keyifli ya :)

Hocam bunu not alıyorum bir köşeye :)

@halil ibrahim duran
Şahane bir yorum :)

Bana sorarsanız, bana bisikletten başka değer veren biri yok ondan sürüyorum. Ben ona değer veriyorum, o da bana hayat veriyor.

• Beğen
Geçici hafıza kaybı gibi.. dünya ile bağımı koparıyor. kendimle başbaşa kalıyorum.

• Beğen
çevremdekiler delilik hatta salaklık diyor ben bağımlılık diyorum bir kaç gün kullanmayınca üzülüyorum sanki kalbi kırılıyormuş gibi geliyor bana manyakmıyım ne. Rampalarda acı çekmek hoşuma gidiyordur belkide

@Gökhan Akkaya

Herkes değerlidir, eminim sizi tanıyanlar da size değer veriyorlardır. Biz de yaşadıkça kendimize yeni değerler katmak için çaba içinde olmalıyız. Benim bildiğim, bunlardan biri bisiklete binmek, biri okuyup yeni şeyler öğrenmek, bilgi dağarcığımızı geliştirmektir. Hepimize kolay gelsin.
Sevgiler, saygılar.

bisiklete bindiğimde dünyadaki en mutlu anlarımdan birini yaşıyorum.. biraz da koleksiyonculuğa döndü iş..:) eski sturmey archer göbekler-eski farlar-eski dinamolar-eski bisikletler vs.. biriktirmeye başladım.. bir tutku oldu benim için adeta...

(link)

pedal kesmeden tekirdağ yapmak istiyorum. tabi şu an haftada 3 gün bisiklete binerek toplamda haftada 150 km yaparak çok zor sanırım. çok daha fazla bisiklete binmem ve rampalarda kondusyon yapmam gerekiyor

tabi 3 saatte 35 ortalama ile yapmam imkansız

126.0km
Distance
3:35:01
Moving Time
1,149m
Elevation
269W
Estimated Avg Power
3,464kJ
Energy Output
Show More