Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden bisiklet kullanıyorsunuz?

Hangi sebepler bisiklete biniyorsunuz?

• Spor amaçlı sürüyorum.

• Doğayla iç içe olmak güzel arkadaş börtü böcek falan.

• İnsanlardan kaçıyorum.

• Bıktım bu lanet şehir trafiğinden.

• Keyfimin kahyasımın arkadaşım sanane!

• Sosyalleşiyorum, güzel oluyor.

• Yeni yerler keşfetmeyi seviyorum.

• Özgür olduğumu hissediyorum.

• Yol nereye ben oraya arkadaş, rotasızım ben.

• Ulaşım amaçlı sürüyorum.

• Kilo verip, form tutmak için sürüyorum.

• Kafa dinlemek için sürüyorum.

• Toplam katılım
    389
Öncelikle bisiklet benim icin bir ulaşım aracı ... Her nekadar üst düzey bi dag bisikletine sahip olsamda onu dağlardan çok ulaşımda kullanıyorum .. Okul-carsı vs ...

Scudo
- neden bisiklet kullanıyorsunuz?

- bisiklet size ne ifade ediyor?

- bisiklet sevgisini mümkünse tek kelimeyle nasıl ifade edersiniz?

1-Bisikleti herşey için kullanıyorum şehir içi ulaşım,adrenalin,spor ve gezinti için kullanıyorum...
2-bisiklet bana özgürlüğü ifade ediyor...
3-tamamen "özgürlük"...
Özgürsem huzuluyum,mutluyum,heyecanlıyım,zevkliyim,keyifliyim,rahatım...dahada uzar ama yeter bunlar...

Ulasım amacı ile kulanıyorum bende fakat en buyuk hobim bisikletimle trafikte ortalıgı karsıtırmak ...

bisikletim tüm hayatını beninle paylaşıyor , asla terk edemeyeceğim tek :ha: ''sevgilim''

Ulaşım amacıyla ve biraz da sağlığım ve cüzdanım için kullanıyorum (sigarayı bıraktırdı gibi, göbeğimi eritti, nefesimi açtı, üstelik beni daha az stresli ve neşeli biri yaptı; her gün yol ücreti veya benzin parası vermekten de kurtuldum) ...
Bisiklet bana da özgürlüğü ifade ediyor, biraz da "isyankarlık" (Her yönüyle tüketime dayalı, çevreye ve yaşama düşman bir sisteme isyan ediyorum aslında pedalları inatla her çevirişimde) ....
Bisiklet sevgisini "insan ve doğa sevgisi" olarak ifade edebilirim sanırım ...
Başka sorunuz ? :)

Ayağımı yerden kesiyor...:) Biz bir elmanın iki yarısıyız

Bilmem anlatabildim mi??

adrenalin ve yaşam tarzı valla bisiklete binince başka oluyo yurumek gıbı dııl yada araya bınmek gibi

..daha özgür olmak, yorulmak, süslü ve pahalı malzemeleri toz ve çamur içinde bırakmak için....

spor,doğa...

ben motor almadan önce bisiklette alışayım diye başladım önce bisiklete ama kesinlikle bisiklet keyif,spor,sağlık,doğa,özgürlük ve şehirdışına çıkınca bisikletime binmeyi özlüyorum...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
valla, koşu antremanlarını bozmak istemiyorum ama akşamları nasıl canım çekiyo mereti...zaten evde, yatağımın ucunda duruyo....şimdi bile istedim..şöyle rüzgarı yüzümde hissettmeyi..

limitlerini zorlamak.
insanın kendi gücünü bu kadar verimli kullanabileceği başka alet tanımıyorum.
cocukluk alışkanlığı. :D
cocukluğa dönüş
bir organınmış gibi bütünleşmek kontrol edebilmek.

İmzamda yeterince açık yazmışım herhalde bisiklet demek özgürlüük ayrıca çok zevkli bir spor

@nikanam

Eşitlik konusunda size katılmıyorum :)

Benim için bisiklet bilet parası vermedende istanbulda her yere gidilebilecek bir alet + Adrenalin + Spor + Farklı bir duygu açıklayamayacağım...Aşk gibi ... :)

Tamamiyle Extreme
Belli olmuyo mu

Geri