Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden bisiklet kullanıyorsunuz?

Hangi sebepler bisiklete biniyorsunuz?

• Spor amaçlı sürüyorum.

• Doğayla iç içe olmak güzel arkadaş börtü böcek falan.

• İnsanlardan kaçıyorum.

• Bıktım bu lanet şehir trafiğinden.

• Keyfimin kahyasımın arkadaşım sanane!

• Sosyalleşiyorum, güzel oluyor.

• Yeni yerler keşfetmeyi seviyorum.

• Özgür olduğumu hissediyorum.

• Yol nereye ben oraya arkadaş, rotasızım ben.

• Ulaşım amaçlı sürüyorum.

• Kilo verip, form tutmak için sürüyorum.

• Kafa dinlemek için sürüyorum.

• Toplam katılım
    389
başlıktaki gibi neden bisiklete biniyorsunuz ben en ucuz yodan özgürlük ve hızın tadını çıkarmak için ya siz birde bisiklette en koktuğunuz an neydi hadi paylaşalım

• Beğen
Tepkiler: umutt
Scudo
Şahsen ; spor,ulaşım,eğlence,aksiyon ve daha birçok şey için biniyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Fanonn
Arabanın giremeyeceği yerlere gitmek
Yürüyerek gidilemeyecek yerlere gitmek
Arabadan çevik, yayadan ve genelde toplu taşımadan hızlı veya eşit, hafif, doğa dostu, pratik ve ulaşım yapılırken spor yapılabilen tek spor aleti.

@fırat ayanyan

hız ve özgürlük için bisiklete değil,iyi bir bisikleten daha ucuza alabileceğin motosiklete binebilirsin.bence saydığın nedenler bisiklete binme sebeplerinin belkide en sonuncuları.onlaradan önce spor,çevreye saygı,kültür,mutluluk,adrenalin,özgüven ve buna benzer onlaraca sebep var.

Yukarda arkadaşın dediği gibi AŞK.

Bazen düşünürüm niye biniyorum bu araca diye sonradan kalbim güm güm atar çünkü ona aşıgımdır:)

• Beğen
@bts.elektronik

bu saydıklarım sadece benim için listenin başında olanlar tabi bende ulaşım spor amaçlı da kullanıyorum birde küresel ısınma yüzünden okulda çok fazla üstüne düştüler bu konunun bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum eskiden çok fazla su harcardım hiç bir şeye dikkat etmezdim doğayı korumak adına ama şimdi elimden geldiğince doğaya saygım war ve saygısızları da saygılı hale getirmeye çalışıyorum en azından çevremdeki kişilere birde bir nedenim daha war sigara gerçekten uyuz oluyorum babam ablalarım bir çok arkadaşım hep sigara içiyor onların sağlığını düşndüğüm için onları da bisiklete özendirmeye çalışıyorum sigarayı bıraktıramıyorum ama :D bisiklet hastalığını herkese bulaştırıyorum keşke herkesin bi bisikleti olsa

Benim bisiklet terciğim ise bir tutku vazgeçemiyorum.İyi bir bisiklet fiyatına motorsiklette alınabiliyor mesela ama bisikleti görünce ona da dayanamıyorum.Benim için ayrıca bisiklet çok güzel bir motivasyon aracı moralim bozulunca atlarım bisikletime unturum bi anda herşeyi,ulaşımda da rahatlık sağlıyor,kondüsyonda sağlam oldu mu söylencek söze gerek var mı:)

@TREK7.3

Kanka gözlerimi yaşarttın..
Bende seni yollarda yanlız bırakmamak için aldım desem inanmassın dimi :D

Kondisyon, Açık hava sporu, Hoş vakit geçirme ve şehirden uzaklaşma beni bisiklete bağlayan nedenler.

• Beğen
Tepkiler: Fanonn ve TREK7.3
bisiklet benim dostum ve arkadaşımdır onunla heryere gidebilirim benim için o sadece ulaşım aracı değil özgürlük bayrağıdır.

• Beğen
bisiklet tutkusu ve Özgürlük hissi...

• Beğen
yüzüne rüzgarın esmesi ,özgürlük, doğa, börtü böcek, dizler güçleniyo, beleş ulaşım :)

• Beğen
saglık için sporun gerekliligi , biryerlere kendi güçünle gidebilme ,görebilme azmi,
vucut direncini arttırmak, arkadaşlarla hoşsohbet , terledikten sonra rahatlık hissini tadmak için............

• Beğen
Geri