Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden bisiklet kullanıyorsunuz?

Hangi sebepler bisiklete biniyorsunuz?

• Spor amaçlı sürüyorum.

• Doğayla iç içe olmak güzel arkadaş börtü böcek falan.

• İnsanlardan kaçıyorum.

• Bıktım bu lanet şehir trafiğinden.

• Keyfimin kahyasımın arkadaşım sanane!

• Sosyalleşiyorum, güzel oluyor.

• Yeni yerler keşfetmeyi seviyorum.

• Özgür olduğumu hissediyorum.

• Yol nereye ben oraya arkadaş, rotasızım ben.

• Ulaşım amaçlı sürüyorum.

• Kilo verip, form tutmak için sürüyorum.

• Kafa dinlemek için sürüyorum.

• Toplam katılım
    389
arkadaşlar kimse benim gibi düşünmüyor galiba, doğada KENEDEN KORUNMANIN EN İYİ YOLU BİSİKLETE BİNMEKTİR.. Yani korkumdan biniyorum dağlarda :) :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: Fanonn
Scudo
Bisiklete yeni insanlar tanımak,yeni yerler ve özgürlüğe kavuşmak için biniyorum...

• Beğen
@çiğdemtgürkan

Tam kelimeleri bir araya getirmeye çalışıyordumki benim söylemek istediklerimi dile getirmiş çiğdem arkadaşımız aıntı yapmak tembellik odu ama ; teşekkürler
Alp ASLAN

• Beğen
arkadaşlar yanıtlarınızı okudum çok güzel çok harika sebepleriniz. var bana sorarsanız ben bilmiyorum neden bisiklete bindiğimi ama sadece binmek istiyorum sanki bisikletini yeni almış bi çocuk gibi.. sürüp eve gelince kendimi çok rahatlamış hissediyorum belki budur benm sebebim.. bisiklet sürmeye yeni başladım ama iyiki başlamısım ve çevremdeki herkese bisiklet sporunu anlatıyorum onlarında bu güzel duyguyu yaşamasını istiyorum..

• Beğen
AŞK bisiklet aşkı binmeyince bir eksiklik hissediyorum kendimde .alışkanlık yapıyor esrar gıbı bişey bu birakamıyorsun bide seviyorsan.bağlanıyorsun

• Beğen
İlk olarak yol parasından tasarruf olarak başladı.
Sonra Zayıfladığımı görünce zayıflama isteğinden kullanmaya başladım
Şimdi ise bırakamıyorum. Sanırım aşktan kullanıyorum.

kızlara hava atmak için:) şaka şaka bisiklet binerken rahatlıyorum arada ön kaldırma rampadan uçma gibi şeyleri çok severim

• Beğen
genelede zevklerimi ve hırslarımı harekete geçirmek içindir yani bu bambaşka bi duygu benim yatagımdan sonra gelen en güzel rahat yer o selenin üstü seviyorum işte güzel bi duygu... teşekkürler

• Beğen
bisiklete spor olsun diye biniyorum ama ikincil amacım var bisiklet yaygınlaşmalı

14 15 yaşında çocuklarla konuşuyorum mutlaka muhabbet ediyolar benden daha fazla bilgileri var onları teşvik ediyorum ümit verici öyle bir zaman gelmeliki her evde birkaç bisiklet olmalı

araba ile varılamayacak güzelliklerin ve aynı zamanda kötü havanın tadına varıp yaşadığımız yerleri değerlendirmek, spor, kondisyon, macera, yeni insanlarla tanışmak. Aslında bisiklet sevdam çok kısa süre önce başladı ama sabırsızlanıyorum ağrılarımın geçip tekrar pedal çevirmeye :)

bisiklet özgürlüktür.
sporudur...
dinçliktir...
ayak kası yaparak bedava seyahattir bisiklet...
bisiklet bir tarzdır, stildir...
zevkdir, kolaylıktır...
bisiklet, hızdır bazen
coşku ve süratin birleştiği noktadır
bisiklete öz bir his vardır...
sadece bisikletin üzerinde olmak vardır
o an bisiklet vardır

Şair: "Decoy" :D:D:D

Bisiklet yaşamımın %50sidir (neredeyse yarısı:D)ve onsuz ben, ben olamam bundan sonra :eek: ... Bu halimi daha çok seviyorum ;)!!!

• Beğen
kanımdaki adrenalini arttırıp ,kalp atışlarımı hissetmek , nabızımı yükseltmek ve havada daha fazla zaman geçirmek için biniyorum

Yazları hariç, istanbulda daha ekonomik sporsal aktivite bulamadığım için bisikleti tercih ediyorum. Her ay spor salonuna gidecek kadar masrafı göze alamadım, daha doğrusu sporsuz bir hayatın olamayacağı düşüncesindeyim, yazları sanki hayat yaşıyorum gibi geliyordu. Yazları bisiklet dışında sabahları tempolu yürüyüş, kano ve yüzme sporları zaten mevcut ama istanbula döndüğümde bunları yapabilecek imkanım yok, olsa bile o kadar para verebilecek durumum yok. En azından istanbuldan eskisi gibi yazlığa güçsüz gitmiyorum, bir de kolesterol değerlerim normalin üstünde, sigarayı bırakalı 7 ay oldu çok şükür nefesim açıldı, 5 ay sonra %100 olmasa da o kadarına yakın ölçüde ciğerlerim eskisi gibi olucak hayırlısıyla inşallah. 6 aylık kontrollerim devam ediyo, ve farkında olmadan da psikoterapiyi de bedavaya getirmiş oluyorum bu bisikletle, sanki tüm sıkıntılarımla aramda çin seddi örülüyo, bisikletten her inip eve varışımda çok rahatlıyorum. Arkadaşıma çok teşekkür ediyorum, ilgim yokken o bisiklet mağazalarına girdiğim günler aklıma geldi, ardından merakla siteleri kurcalayıp videoları izliyodum tüyo almak için, sonunda buraya da geldim, iyi ki de gelmişim :)

Her yere %100 olmasa da(yokuş aşağı yollar hariç) kendi gücümle varıyorum.Ve parçalarıyla uğraşmak da benim için ayrıca bir hobi, resmen beni halısaha maçlarında olduğum gibi aklımı sadece bulunduğum ortamın dışına çıkıp gitmesine izin vermiyo_O an o ortamdakiler dışında bir şey düşünmüyorum uğraşırken. Güzel bir başlık ayrıca teşekkür ederim, yazdıkça yazasım geliyo içimden geldiği gibi ama neyse tadı kaçmasın, uzattığım için kusuruma bakmayın :)

Bisiklete yillardir biniyorum 21 yasinda 17 senemi doldurdum onla
O benim hayatimde her sey degil tabiki ,ama azimsanamiyacak kadar buyuk yeri var ,her gun okula onunla gidiyorum ,canim daraldi gurbet ozlemi geldi takiyorum kulakligimi dinliyorum ruzgari :)

• Beğen
Geri