Yazları hariç, istanbulda daha ekonomik sporsal aktivite bulamadığım için bisikleti tercih ediyorum. Her ay spor salonuna gidecek kadar masrafı göze alamadım, daha doğrusu sporsuz bir hayatın olamayacağı düşüncesindeyim, yazları sanki hayat yaşıyorum gibi geliyordu. Yazları bisiklet dışında sabahları tempolu yürüyüş, kano ve yüzme sporları zaten mevcut ama istanbula döndüğümde bunları yapabilecek imkanım yok, olsa bile o kadar para verebilecek durumum yok. En azından istanbuldan eskisi gibi yazlığa güçsüz gitmiyorum, bir de kolesterol değerlerim normalin üstünde, sigarayı bırakalı 7 ay oldu çok şükür nefesim açıldı, 5 ay sonra %100 olmasa da o kadarına yakın ölçüde ciğerlerim eskisi gibi olucak hayırlısıyla inşallah. 6 aylık kontrollerim devam ediyo, ve farkında olmadan da psikoterapiyi de bedavaya getirmiş oluyorum bu bisikletle, sanki tüm sıkıntılarımla aramda çin seddi örülüyo, bisikletten her inip eve varışımda çok rahatlıyorum. Arkadaşıma çok teşekkür ediyorum, ilgim yokken o bisiklet mağazalarına girdiğim günler aklıma geldi, ardından merakla siteleri kurcalayıp videoları izliyodum tüyo almak için, sonunda buraya da geldim, iyi ki de gelmişim
Her yere %100 olmasa da(yokuş aşağı yollar hariç) kendi gücümle varıyorum.Ve parçalarıyla uğraşmak da benim için ayrıca bir hobi, resmen beni halısaha maçlarında olduğum gibi aklımı sadece bulunduğum ortamın dışına çıkıp gitmesine izin vermiy
an o ortamdakiler dışında bir şey düşünmüyorum uğraşırken. Güzel bir başlık ayrıca teşekkür ederim, yazdıkça yazasım geliyo içimden geldiği gibi ama neyse tadı kaçmasın, uzattığım için kusuruma bakmayın