Scudo Sports

Neden bisiklet kullanıyorsunuz?

Hangi sebepler bisiklete biniyorsunuz?

• Spor amaçlı sürüyorum.

• Doğayla iç içe olmak güzel arkadaş börtü böcek falan.

• İnsanlardan kaçıyorum.

• Bıktım bu lanet şehir trafiğinden.

• Keyfimin kahyasımın arkadaşım sanane!

• Sosyalleşiyorum, güzel oluyor.

• Yeni yerler keşfetmeyi seviyorum.

• Özgür olduğumu hissediyorum.

• Yol nereye ben oraya arkadaş, rotasızım ben.

• Ulaşım amaçlı sürüyorum.

• Kilo verip, form tutmak için sürüyorum.

• Kafa dinlemek için sürüyorum.

• Toplam katılım
    389
Dostum tebrikler, mükemmelsiniz, umarım bizler de bu derece başarılı olabiliriz bisiklet sevgisi aşılamakta..:alkis:

@Gökhan Taflan

Scudo
Bisiklete binmediğim zaman binmeyiş sebebim hakkında kendimi ikna etmekte zorlanıyorum giderek.

İşte ayrıca bu yüzden de aman şu yüzden binemedim diye kendimle uğraşmaktansa atlıyorum seleye bu yüzden de biniyorum çoğu zaman:)

Etrafımdaki insanlarla aramda cam ya da metal olmadan direkt olarak "merhaba" diye seslenebilmeme olanak sağladığı için :)

bizim burada gümrük var ataşehir her sabah trafik trafik ve trafik otobuse biniyorum anacaddeye çıkıyoruz hop trafik başlıyor bende genelde iniyorum haydi başla yürümeye 3-4 km okula doğru serüven başlıyor birkaç bisikletlide yanımdan geçip gidiyorlar içimden diyorum en iyisini yapıyorsun dert yok tasa yok trafik yok diyorum bende bu şekilde gidicem az kaldı bi alıyım bisikletimi sonra bende senin gibi bu yolları etrafa arabanın içindeki insanlara gülümseyerek gidicem diyorum ve okula geliyorum :) işin özü artık istanbul taşıyamıyor bu kadar arabayı yolda kaybedeceniz vakti bisikletle hem spor hemde gideceğiniz yere daha seri şekilde gidiceğimizden dolayı seviyorum bisikleti kendimle baş başa kalıyorum bisiklet ve ben makina insan kombinasyonu :)

Belediye Otobüsü ile 1 saatte gidebildiğim yere,bisiklet ile 15-20 dk. içerisinde ulaşıyorum,hem de trafik stresi yaşamadan.

Bisiklet sürmek = mutluluktur..

Asil amacin bir yere varmak degil, bir yere gitmek oldugu belki de tek binek oldugu icin.

Rahatlama,Özgürlük,Spor uzun zaman sonra bisiklet aldıgımda tekrardan ilk kez bisikletimin oldugu zamanlara götürdü beni ve her sürüşte bana hala eğer kafana eserse binersin üstüme kaçar gideriz be bu dünyadan diye fısıldayıp beni kandırdığı için desem eksikte olsa biraz anlatmış olurum sanırım.
Herkese iyi pedallamalar bisikletli günler :)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Her sürüşümde, vücudumda birikmiş fazla gereksiz kaloriyi dışarı atmama yardımcı oluyor,
Terlediğim zamanlara metabolizmamın dışarı atmakta zararlı maddelerden kolayca kurtuluyorum,
Canım ne çekerse yiyorum, yediğim fazlalığa göre birkaç km daha ekliyorum yoluma..:)

evet size katılıyorum

çok güze bir söz

evet gezmek güzel

o his kadar güzel bir şey yok

Bisiklet eğlencedir, özgürlüktür, spordur, heyecandır, sağlıktır. Bisiklet candır can!!!

• Beğen
Tepkiler: Fanonn
Arabada seyehat televizyondan farksizdir. Disaridaki hava tenine temas etmez. ama bisiklet ve motorsikletde o havayi alirsiniz. Bisikletin motorsikletden farki ise, hizinizi istesenizde asiri yukseltemeyeceginiz icin anı yaşarsınız :)

• Beğen
Daha az düşünmek, kendimi gereksiz düşüncelerden, bocalayıp durmaktan kurtarmak için bisiklete biniyorum. Böylece sadece bedenime değil ruh sağlığıma da olumlu etkileri oluyor.

• Beğen
acı eşiğimi yükseltmek için...

• Beğen
1. sağlıklı yaşam
2. gezi eğlence tur ve sosyal hayat
3. trafikten ve şehir betonlarından kurtulup doğada vakit geçirmek

• Beğen
Sevmenin sebebi yoktur. Sevgini arttiran ozelliklet vardir diye dusunuyorum. Bisiklete binmeyi seviyorum ve gun gectikce dahada cok seviyorum.

• Beğen
Herkes benzer şeyleri yazmış. Güzellik yarışmalarındaki mankenlerin dünya barışı gibi sözü gibi.. Bende farklı olayım dedim..

Bakkala gitmek için...:)

• Beğen
Geri