Bakın arkadaşlar bu tip yargılamalar doğru değil bilesiniz ; İşine yaramadığı yada sıkıldığı için elinden çıkarmak isteyen insanlar var hemen şakkadanak hırsız damgası vurulurmu insana ? Spezalıd markasına verdiğiniz değerin yüzde birini insana vererek konuşun .Ki o bisiklet super ; sahibi hırsız öyle mi? insan karalamak bu kadar ucuz değil bence saçmalamayın...Bende sahibinden kom dan değeri ( benim için manevi değeri dolarlarla ölçülemez o ayrı mesele ) bir kaç bin dolar olan bir muzik sistemi satın aldım .Çok ucuza hatta bedava denebilecek fiyata...adam kargolarda parçalanmasından çekinerek öyle bir paket yapmış ki anlatamam , onun üstüne adam bindi arabasına istanbul esenler otobüs garına gitti , saatlerce otobüs firmalarını dolanarak en güveniliri ile bursaya yolladı (CEBİNDEN 70 TL ÖDEYEREK) ...şimdi ben bu adama aldığım şeyi kelepir fiyatına sattı diye hırsız damgası mı vurmalıydım? Adam sizin gibi sipezalıd markasını bilmeyebilir , gerçek fiyatını bilmeyebilir ,umurunda da olmayabilir .Ama hırsız da olmayabilir ? ya bu açılan konuyu görse ne hisseder düşünün bunuda....haksızlık etmeyin kimseye