Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden bu kadar ucuz ? Çalıntı olabilir mi ?

@Halit Ahmet Çiftçi
Dostum eger aldigin yeri ziyaret edersen kayitlardan kontrol edip yeniden fatura cikartilir. Tabi mahalle bisikletcisi tarzi kucuk bi yerse zor ama kurumsal bi yerden aldiysaniz 10 dakikalik iş

Scudo
Şu an için öyle bir imkanım olmadığı için dertliyim zaten. Almanya'da bir Cube şubesinden aldım. Türkiye'deki Cube distribütörlerinden fatura alma şansım var mıdır ki aradan geçen 3 seneden sonra?

@Halit Ahmet Çiftçi
Zaman problem olmaz ama yurt disi oldugu icin oyle bi imkan olur mu onu bilemiyorum. En kotu Almanyadaki merkezle irtibata gecmeyi deneyin. Zaten faturayi "asli gibidir" ibaresiyle maille gondereceklerdir.
Aldiginiz tarih & fatura ismini belirterek bi talepte bulunun belki yardimci olurlar

Merhaba Arkadaşlar benim bisikletimde çalındı çanakkale turuna cıkıcakım dün ama 1 ekim günü çalındı sağ tarafta üzerindeki çantadan vardı bilginize gören olursa irtibata geçmelerini rica ederim teşekkür ederim :(
https://i.hizliresim.com/n2Y185.jpg

@OguzGyan

Tavsiyelerin için teşekkür ederim dostum. Önce Yasmin Sports'la görüşeyim. Ona göre hareket ederim.

@spe07 haydaaa geçmiş olsun kardeşim ya, nerede çalında?

@taner07 Markantalyanın alt katındaki oto parktan tura cıkıcam bir kaç eksik vardı tamamlim diye cıktım bısıklet gitti

@spe07
geçmiş olsun.
çok üzüldüm. bisikletim şuan odamda ve gözümün önünde, bir kere de benim bisikletim çalınmıştı, o yüzden bisikleti çalınanın ruh halini çok iyi bilirim.
mesele para falan değildir, o bisikleti yerinde göremeyince kalakalır insan. hele siz tur hayali kuruyormuşsunuz.
umarım çalan kişi yarım saat sonra araba altında gebermiştir.

hırsızların elini falan kesmeyelim. direkt öldürelim bence. karnını doyurmak için gıda maddesi çalan hariç bütün hırsızlar öldürülmeli.

Bakın arkadaşlar bu tip yargılamalar doğru değil bilesiniz ; İşine yaramadığı yada sıkıldığı için elinden çıkarmak isteyen insanlar var hemen şakkadanak hırsız damgası vurulurmu insana ? Spezalıd markasına verdiğiniz değerin yüzde birini insana vererek konuşun .Ki o bisiklet super ; sahibi hırsız öyle mi? insan karalamak bu kadar ucuz değil bence saçmalamayın...Bende sahibinden kom dan değeri ( benim için manevi değeri dolarlarla ölçülemez o ayrı mesele ) bir kaç bin dolar olan bir muzik sistemi satın aldım .Çok ucuza hatta bedava denebilecek fiyata...adam kargolarda parçalanmasından çekinerek öyle bir paket yapmış ki anlatamam , onun üstüne adam bindi arabasına istanbul esenler otobüs garına gitti , saatlerce otobüs firmalarını dolanarak en güveniliri ile bursaya yolladı (CEBİNDEN 70 TL ÖDEYEREK) ...şimdi ben bu adama aldığım şeyi kelepir fiyatına sattı diye hırsız damgası mı vurmalıydım? Adam sizin gibi sipezalıd markasını bilmeyebilir , gerçek fiyatını bilmeyebilir ,umurunda da olmayabilir .Ama hırsız da olmayabilir ? ya bu açılan konuyu görse ne hisseder düşünün bunuda....haksızlık etmeyin kimseye

@cumali55 teşekkür ederim inşallah bulunur saolun

(link)

ben bundan da şüphelendim. süper bir pisiklet bu kadar ucuz olamaz. :D :D :D kesin çalıntı. :D hemi de profesyonel. :D

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@cihangir 500 lira vermem bu bisiklete...

@taner07 öyle deme profesyonel ama

@spe07 profesyonel dikkatini çekerim :D

@cihangir Heryeri profesyonel olsa ne yazar :)

@cihangir 3.500 Canlı verilecek ve Akıllı vidayla tutturulmuş maşa kilidi sahip olunacak :) Bence Yatağından hiç ayırmasın bu haşat ürünü :)

Konuştum arkadaşla temiz bir aile çocuğuna benziyor. Fiyatı böyle belirlemiş. Muhtemelen lise öğrencisi. Babası satması için vermiş. Forumdan ve durumdan haberdar ettim. Ayrıca bisikletin ufak tefek çizikleri ve pasları var. Sağolsun detaylı fotoğraf attı.

Dosyalar

• IMG-20151004-WA0029.jpg
    IMG-20151004-WA0029.jpg
    63,5 KB · Okunma: 32
  • IMG-20151004-WA0026.jpg
    IMG-20151004-WA0026.jpg
    132,3 KB · Okunma: 32
  • IMG-20151004-WA0025.jpg
    IMG-20151004-WA0025.jpg
    51,3 KB · Okunma: 31
  • IMG-20151004-WA0028.jpg
    IMG-20151004-WA0028.jpg