Osman Tuğrul
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.084
- Bisiklet
- Bianchi
Herkesin kendi düşüncesi, yorumu olabilir doğaldır. Carraro Bianchi ile aynı fabrikada Manisada üretilir (toplanır). Doğal olarak Carraro parçalarına göre fiyatları uygundur anlayanlar bilir. Aynı fiyata marka yapmış başka bisiklette Altus varken Carraro'da Acera yada Alivio Shadow var ama fiyat neredeyse aynı Değiştiricilerin önemlidir haliyle. Ülkem insanı marka TUTKUSU almış başını yürümüş. (Bim marketleri ile Migros marketleri gibidir bu olay.) Yani bisiklet tercih ederken marka yapmış diye birşey olmamalı bence ama salcano'nun yolda çok bıraktığını da duymuşluğum var En nihayetinde her marka iyidir. (İşin ama boyutu var tabi oraya girmiyeyim.... )
@artvandaley güzel kardeşim, sende haklısın böyle bir muamele gördüğün için fakat yiğidi öldür hakkını yeme. Sana öyle ürün denk gelmiş ve aksilikleri paratoner gibi üstüne çekmişsin ama tabi senin bileceğin bir iş.
@Çağrı Fatih Yamalı Hocam Ghost, Lapierre hakkında düşünceleriniz nelerdir? Ben Ghost SE 1175 ile Carraro Crs 620 arasındayım boyumdan ötürü carra 16" liği bana uymuyor
@artvandaley güzel kardeşim, sende haklısın böyle bir muamele gördüğün için fakat yiğidi öldür hakkını yeme. Sana öyle ürün denk gelmiş ve aksilikleri paratoner gibi üstüne çekmişsin ama tabi senin bileceğin bir iş.
@Çağrı Fatih Yamalı Hocam Ghost, Lapierre hakkında düşünceleriniz nelerdir? Ben Ghost SE 1175 ile Carraro Crs 620 arasındayım boyumdan ötürü carra 16" liği bana uymuyor