Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden çoğu başlık altında tartışma var?

Hakaret edenlere site de ne yapılsın ?

• Süreli Engellenmeli

• Süresiz Engellenmeli

• Allah'a havale edilmeli

• İfşa edilmeli

• Egosunu tatmin edilmeli

• Toplam katılım
    145
@trabzonlu ozan "İnsan konusan hayvandir, dusunce olmadiktan sonra" sems-i tebrizi
Cehalet cok bilmekle degil empati ve sempati kurmakla giderilir.
Ovduklerimizde bizde var sovduklerimizde... Muhim olan ovulen yanlarimi gelistirdigimiz yooksa sovulen yanlarimizi mi???

Scudo
Foruma ilk kayıt olduğumda; bisiklet süren insanların beyni bol bol oksijen alıyor, hepsinin kafa yapısı düzgündür, bisiklet süren insan anlayışlıdır - uzlaşmacıdır diye düşünmüştüm.
Ancak sonradan fark ettim ki; Her alanda olduğu gibi; bu alanda da oldukça saplantılı - kavgacı - negatif insanlar varmış :)
Technopat Sosyal'de yazıyorum 2012 senesinden bu yana, bilgisayar başından kalkmayan insanlar ile dolu bir forum, ancak onlar bile daha negatif yüklüler :) Sırf sana gıcıklık olsun diye olumsuz görüş bildiren insanlar çıkıyor.
Söylediğin her lafa gereksiz yere muhalif olan insanlar çıkabiliyor. Bu başlık altında bile Tayyip sevdalısı olduğunu fışkırta fışkırta söyleyen insanlar, realde kapışalım diyen insanlar çıkabiliyor :)

Demem o ki; yöneticiler "Negatif yüklü insanları" aramızdan elesin, biraz ceza versin. Şu forum biraz gün yüzü görsün. 50 mesajdan 1'inde gülücük kullanmayan insan olmasın şu forumda :) Kötü bir eleştiri bile yapılsa ortamı yumuşatıyor şu gülücük.

@trabzonlu ozan
+1

@trabzonlu ozan
+1

Geri