Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden çoğu başlık altında tartışma var?

Hakaret edenlere site de ne yapılsın ?

  • Süreli Engellenmeli

    Katılım: 83 57,2%
  • Süresiz Engellenmeli

    Katılım: 41 28,3%
  • Allah'a havale edilmeli

    Katılım: 12 8,3%
  • İfşa edilmeli

    Katılım: 5 3,4%
  • Egosunu tatmin edilmeli

    Katılım: 4 2,8%

  • Toplam katılım
    145

İsmail Selçuk

Founder Pelokon Cycling Team on Strava
Kayıt
11 Temmuz 2017
Mesaj
1.144
Tepki
2.480
Şehir
KONYA
İsim
İsmail SELÇUK
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Evet soru çok net! Neden çoğu başlık altında bir ego tatmini, bir siyasi tartışma var? Neden, neden, neden...
Neden herkes klavye delikanlılığına bürünmüş durumda? Neden ortasına yıldız koyulmuş küfürler görüyorum? Hakaretler almış başını gitmiş. Forumda bunlara duyarlı olan kimse yok mu?
Bir de anket açayım; birbirine hakaret edenlere sizce ne yapmak gerekir ?
 
Scudo
ben de bu durumdan şikayetçiyim. Bence siyaset ve din tartışmaları hayatta insanları en çok bölen konular. Halbuki hepimiz insanız bu dünya fani bir gün bitecek. Önemli olan güzel şeyler paylaşmak, keyif almak. Din dil ırk siyasi görüş ayrımı olmadan hayatın keyfini çıkarabilmek. Ama ne yazık ki günümüzdeki genel gerginlikten dolayı böyle olmuyor. İnsanlar o kadar ayrışmış durumda ki adeta birbirinin gözünü çıkarmak için yer arıyor. Hep söylerim siyasette siyasetçiler cebini doldurur kendini kurtarır kazanır, olan yine gariban halka olur çileyi cefayı fakirliği onlar çeker. Kutuplaşma bu kadar olmasa kimse karşı görüşteki insanı düşman gibi görmese herkes birbirinin siyasi etnik kültür din tercihlerine saygı duysa birçok sorun çözülecek ama işte.. Özetle boşverin isteyen istediği partiyi desteklesin, isteyen takımı tutsun, istediği dine inansın. Bizim burada ortak noktalarımız bu değil. Burada ortak noktalarımız bisiklet ve bundan keyif almak. Hepimiz kardeşiz. Ben forumdaki bütün kardeşlerimi ağabeylerimi şartsız koşulsuz seviyorum.
 
Ne biçim başlık bu kardeşim? Niye böyle konular açıyorsunuz? :D

Uzlaşmaya çalışmıyoruz, dediğim dedik diyoruz, kimseyi dinlemiyoruz. Oysa ancak dinleyerek bir şeyler öğrenebiliriz.
 
BİZ ZATEN BÖLÜNDÜK ARKADAŞLAR. Buna göre davranılmalı buna çözüm bulunmalıdır. Ötekileştirmenin sonu gelmelidir. Yukarıda sorduğun ve anket yaptığın sorunun cevabı tamamen budur.
 
@Yavuz S.
Kesinlikle.. Artık bu ayrışmaya son verilmeli. Artık hepimizin et ile tırnak olduğu bir bedende iki can olduğu günlere geri dönmemiz gerekiyor. Geçenlerde tesadüfen 2002 dünya kupasındaki milli takımımız için Tarkan'ın klibine denk geldim. Bir an o günlere gittim. Herşey aslında ne kadar güzeldi..
 
@uslsy ülkenin tamamında bu durum olduğuna katılmıyorum. Eğitim, görgü önemli tabi ama önce insanda vicdan ve empati olacak. Her yerde istisnalar olabilir. Dinlemeyi ve konuşmayı bilmiyor üstüne özgür ortam bulunca her şeyi yapabilme hakkını kendimizde görüyoruz. Yok böyle bir dünya...
@mossocitybiker Unuttuğumuz çok şey var geçmişte kalan :(
@Yavuz S. kim kendini bölünmüş hissediyorsa evet o bölünmüştür. Ben kimseden ayrı değilim. Ayrıştırıcı olmamak lazım yorumunuzun ilk kısmı bile ayrıştırmış hocam.
@specific @Afyon35 :harika:
 
@isosel

Özgürlükle ne alakası var arkadaşım. Konuyu acayip yerlere çektin sen. Herkes tabiki sınırlarını bilecek. Herkes.
 
@uslsy demek istediğim şey adam kendinde hakaret etme özgürlüğünü buluyor. Rahatça istediğini söyleyebiliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Afyon35
Associated Press'in Türkiye ile ilgili arşiv videoları var izleyin. 28 Eylül 1974... CHP-MSP koalisyonunda çatlak oluşmuş, Ecevit istifa etmek üzeredir. Başbakanlığın önünde gazetecilere röportaj veriyor. Gayet nazik bir ses tonu ile "efendim, kendisiyle görüşmedim, kurullarıma danışmadan bir şey söyleyemem, kendisi bu konuda çok yapıcı davrandı" mealinde sözler söylüyor ve röportaj bitiminde arabasına binip ayrılırken başbakanlık binası karşısında bekleyen vatandaşlar kendisini alkışlıyor.

Henüz Kıbrıs harekatı üzerinden 1.5 ay geçmiştir ve tüm Türkiye, 70'lerin 2.yarısında ülkeyi kasıp kavuracak anarşi dönemi öncesinde son kez tek ses olmuştur.

Zaten Türkiye topraklarına okyanus ötesinden paketlenip servis edilen anarşinin sebebi kısa süreli bu birlik dönemidir.

Nitekim 1977'den itibaren savaş alanına dönen, resmi rakamlarla günde ortalama 20 kişinin öldüğü yurdumuzda, o dönemin siyaseti (hem Demirel hem Ecevit), meclis çoğunluğu sağlayamadığı için teröre çözüm üretememiş, o zamanki ordu kademesi de kötü niyetle bu durumu kullanmış, yetki yasaları çıkmıyor bahanesi ardına saklanıp terördeki tırmanışın üzerine gitmemiştir.

Hava kuvvetleri komutanı Tahsin Şahinkaya'nın ABD'deki resmi temaslarını 11 Eylül 1980 günü tamamlayarak yurda dönmesi ve bir gün sonraki darbenin ABD başkanı Jimmy Carter'a "Ankara'daki çocuklar işi başardı" şeklinde duyurulması ne hazindir.

Birbirimize düşmanca baktıkça yukarıdaki tablonun tekrarlanması hep olasıdır. Seçimler olacaktır ve seçim sonuçları olgunlukla karşılanmalıdır. Birileri bir partiye oy verdi diye - kim olursa olsun - aşağılanmamalı, itham edilmemeli, sizin yüzünüzden böyle oluyor denmemelidir. Burası hala özgür bir ülke ve fikir hürriyeti var. Kimse kimseyi sevmek, kimsenin fikrine katılmak zorunda değil. Foruma siyaset sokan kişiler kendilerine çeki düzen vermeli ve tartışma yaratacak konulara girmemeli. Bunun için internette farklı mecralar var. Burada kin kusmak zorunda değiliz.

Saygılarımla
 
@Ömer Ş. haydaa :koptum: @mtsemiz :harika: @CaGe siyasetçinin akrabası/tanıdığı olup da kazanmayan yok hiç kaybedeni görmedim bunun sağı solu da yok ötekisi berikisi yok ki nereden hangi açıdan bakarsanız bakın bu böyle
 
@danceros yorumu düzenliyorum : Katılıyorum :)
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
12407762323 bu numaraya şikayet edebilirsiniz.
Yada buradan mesan atın: (link)

Buradan alacağınız sonuç kalıcı ve kesin olur :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Edip D.
@isosel yazılanı gayet net anladım. siyasete nerden bakarsanız bakın haksız bulamazsınız herkes haklıdır, herkesin haklı olduğu bir yerde de normal bir konuşma olması mümkün değildir.
 
En büyük sebep herkesin herşeyi bilmesi ya da bir yorum yapabilmesi.Aslında herkes kendi işini iyi yapıp, iyi bildiği şeyleri yapmakta ısrar ederse hiçkimsenin kimseye bir kötülüğü yada nefreti olamaz.

Ayrıca burası bisiklet forumu ben şahsen günün yorgunluğu stresini atmak için burada bilmediğim şeyler hakkında yeni bilgiler fikirler ve arkadaşlıklar arıyorum.Bence siyaset ve gündemi gerecek konular bu forumda konuşulmamalı.Yine çok tartışmak isteyen varsa haber forumlarında yada sitelerinde konuşup birbirlerinize sonsuz bir ispat yarışına girebilirsiniz.
 
Geri