Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Neden Salcano xrs 001 Ultegra - 2019

Tiagra'nın Dura Ace'den iyi olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Dura ace'in ismi var sadece. Tiagra'nın geçişler ceryanlı gibi geçiyor maşallah. Ben 105 seti satıp tiagraya geçeceğim. Artan parayla da 2*5L sıvı yağ alırım.
Yeni Dura-Ace = Tiagra
Param olsa da ben alsaaaam

Scudo
Arkadaşlar salcano veya başka bir firmadan sadece karbon kadro temin edebiliyor muyuz?

Tiagra'nın makarasını yapıyorduk ama şu anda xrs033 tiagra modelinin liste fiyatı 16.900 TL. Evet yanlış okumadınız siteden kontrol edebilirsiniz.

22.320 tl olan fiyatı ile bana göre alınabilirliği kalmamıştır. 10.500 liraya 105 setlisini alıp severek kullanmıştım lakin 22.000 lirayı hakettiğini söyleyemem.
Kendime not düşüyorum;
28.000 lira olmuş. Tekrar alır mıydın? Almazdım.

Tiagra disc 34 gördüm. Heralde yanlıştır ya. Ya da sandığımdan iyi kafam. (suyla)

• Beğen
Tepkiler: sahrana
firma farketmeksizin bu fiyatlar başlığın doğruluğunu kanıtlar nitelikte :D

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Ekonominin kitabı yazılınca böyle oluyor 😁
Bunlar bizi aşar, yerli markaları kastetmiştim. :(

Verilmiyor, ben istemiştim servis üzerinden, gönderilmiyor dendi.(salcano için konuşuyorum, ancak kırılan, ezilen vs olur ve bu servis tarafından çrkilen resimlerlerle ispatlanırsa bir ihtimal .) İnanmak lazım ya da 🙂

Son düzenleme:
Salcano internet sitesinde 033-044 ve 066 gibi modellerin tasarımlarının ve kadro yapılarının değiştiğini gördüm. Sizce bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Salcano internet sitesinde 033-044 ve 066 gibi modellerin tasarımlarının ve kadro yapılarının değiştiğini gördüm. Sizce bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

033 ve 044 Aero olmuş. Ağırlaşmışlardır iyice.
Desenlerini önceden de beğendiğimi söyleyemem ama yeni halleri öncekinden daha iyi değil.

Carraro 062 tutunca bizde neden olmasın demişler.

XRS001 Pembe kadroya sahip fakat sitede yok bilgisi olan var mı?

Anlaşılan Salcano yazı fontu işini beceremiyor. 033 modelinin siyah yoğunluklu renk kombininindeki küçük detaylar hoşuma gitti ama sonradan yapıştırma gibi duruyor. Biraz daha tasarıma yedirseler güzel bir tasarım ögesi bence. Tasarım işine yeterince özen göstermediklerini düşünüyorum. (link)

Geri