Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Neden Salcano xrs 001 Ultegra - 2019

Her zaman 20₺ ye aldığımız yoğurttan sipariş verdik yalnız 25₺ oldu dediler. 5₺ cik zam çok görünmüyor ama bakacak olursan %25 zam yapmışlar. Bisiklet de öyle oldu. Olsun helali hoş olsun da sorun bizim gelirimizi artıramıyor oluşumuz. 15000₺‘lik bisiklet alma fikrini düşünürken çoluğun çocuğun rızkını sokağa mı atıyorum diye vicdan yaparken gelen zamdan sonra iyi ki almışım diyeceğim hiç aklıma gelmezdi 😂

Scudo
Her zaman 20₺ ye aldığımız yoğurttan sipariş verdik yalnız 25₺ oldu dediler. 5₺ cik zam çok görünmüyor ama bakacak olursan %25 zam yapmışlar. Bisiklet de öyle oldu. Olsun helali hoş olsun da sorun bizim gelirimizi artıramıyor oluşumuz. 15000₺‘lik bisiklet alma fikrini düşünürken çoluğun çocuğun rızkını sokağa mı atıyorum diye vicdan yaparken gelen zamdan sonra iyi ki almışım diyeceğim hiç aklıma gelmezdi 😂
konu başlığını iyi ki böyle belirlemişim diyorum ben de :D

• Beğen
Tepkiler: ahzer
Kıymetli xrs001 kullanıcısı arkadaşlar bu bisiklete uygun zwift özellikli trainer markası öneriniz nedir?

Kıymetli xrs001 kullanıcısı arkadaşlar bu bisiklete uygun zwift özellikli trainer markası öneriniz nedir?
Disk fren olmadığı için bütün trainerlar uyacaktır. Bütçeniz hakkında bilgi verip trainer diye aratırsanız daha faydalı sonuçlar elde edersiniz.

Merhaba

xrs001 bisikletim var
Kadrodaki sele borusunu sıkmaya yarayan parça kayboldu
Yenisini bayi ile çinden getirmeye çalıştık getiremedik.
Tornacıda yaptıracağım parçayı, xrs001 sahibi yardımsever bir arkadaş parçanın fotoğrafını bana atabilirse çok yardımcı olmuş olur.
Numaram:5519778756

Merhaba

xrs001 bisikletim var
Tornacıda yaptıracağım parçayı, xrs001 sahibi yardımsever bir arkadaş parçanın fotoğrafını bana atabilirse çok yardımcı olmuş olur.
Bayi yada Salcano fabrikadan temin edilebilir diye düşünüyorum. Torna işine girmeden biraz daha araştırın derim neticede eski bir kadro değil ki parçası bulunmasın

Merhaba

xrs001 bisikletim var
giant ın ki uyar mı acaba.

Aylar geçti gitti uğraşıyorum yurt bisiklet oyalıyor salcano fabrikas ilgilenmiyor, salcano fabrikası parçayla ilgili bilgi veremiyor. Parasıyla alacağım alamıyorum.

Giant uyar mı bilmiyorum ki aynı kadroysa uyar.

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    56,4 KB · Okunma: 85
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Aylar geçti gitti uğraşıyorum yurt bisiklet oyalıyor salcano fabrikas ilgilenmiyor, salcano fabrikası parçayla ilgili bilgi veremiyor. Parasıyla alacağım alamıyorum.

temin edilemeyecek parçayı niye kullanıyon arkadaş ya hayret bişey işte kusura bakmayında türk firması.

Benim parça bozuk yolda titseşimden dolayı gevşedi düştü bulamadım, bu bisiklete sahip olanlar dikkat etsin

Alakası yokmuş Giant ın ki ile.

Öyle saçmalık mı olur! bence yazılı iletişim kurun tedarik etmek zorundalar ne zaman aldınız bisikleti garanti devam ediyor mu ayrıca belirli bir süre parça tedarik etme zorunluluğu var

• Beğen

(link)

Burayla iletişime geçersen, yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Çok teşekkürler kadro üreticisinin sitesini atmışsın bende arayıp bulamamıştım. Bir de buradan tedarik etmeyi deneyeyim. Sitede aynı kadro var inşallah parçayı gönderirler.

Çok teşekkürler kadro üreticisinin sitesini atmışsın bende arayıp bulamamıştım. Bir de buradan tedarik etmeyi deneyeyim. Sitede aynı kadro var inşallah parçayı gönderirler.
Öncelikle geçmiş olsun umarım üstteki arkadaşın attığı kadro üreticisinin sitesinden ürünü temin edebilirsiniz. Şahsi görüşüm olarak sattığı ürün arkasında durmayan ve müşterisi ile ilgilenmeyen Salcano firmasını tüketici hakem heyetine şikayet edin hakkınızı arayın derim. Daha önce sürekli bahane edip kafasına göre muayene eden sağlık ocağındaki doktoru ilgili bakanlık ve kuruluşa şikayet etmem ile görevini laiki ile yapar hale gelmişti. Belki de sizin yapmış olduğunuz süreç ile başka insanların yolu açılmış olur.

• Beğen

İstanbulda ikamet ediyorsunuz. Salcano'nun fabrikasına bi götürün bisikleti, neden gitmediniz?

Salcano fabrikası telefonda diyor ki, bayi yoluyla talep gelsin biz sipariş veririz. Aylar önce yurt bisikletin telefonla yanımdayken sipariş için fabrikayı arayıp konuştuğuna şahidim. Fabrikaya gitsem ilgilenmez bunlar. Aslında dediğiniz gibi tüketici heyetine başvurup uğraşmak lazım bunlarla. Bakalım istanbula gideyim son olarak yurt bisikletle ve salcano fabrikası ile konuşacağım. Olmazsa kadro üreticisinden parçamı almaya çalışırım, en kötü yardımcı olmak isteyen aynı bisikle sahibi biriyle tornaya gider yaptırırız.

• Beğen
Ortalama 2000 TL zam yemiş bisiklet. Arkadaş yazın sonunda neyin zammı bu ya? 15 bin olan 105 sistemli modeli 17'ye çekmişler sezon kapanışında güzel bir fiyata bir tane alırım derken olan olaya bak, yeter ya.
Evet bisiklet 18.600 e çıkmış. 2 ayda 3500 TL ne demek arkadaş biri bana bunu anlatsın ya. Haziran ayında da dolar 8.75'lerde idi bugün neden aynı bisiklet dolar 8.80'i gördü diye 3500 zam yemiş vaziyette?
Milletin sıfır araba aldığı birim paralara eli yüzü düzgün bir bisiklet alamıyorum.

Son düzenleme:
XRS001 ile XRS033 kadro geometrileri farklı mıdır?

Geri