Kirpi beg
Üye
- Tepki
- 40
- İsim
- Yunus Emre
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bisikletin aero bir jant ile daha fazlasını verecektir. Boya kalitesi dışında bir problemi yok bisikletin. Yanal rüzgarlar zorlar biraz. Dikkatli olmakta fayda var. Tebrik ederim sizi bravo.241469 dosyayı görüntüle241470 dosyayı görüntüle241472 dosyayı görüntüle241473 dosyayı görüntüle241474 dosyayı görüntüle241475 dosyayı görüntüle241476 dosyayı görüntüle
Herkese yeniden merhaba. Bahsettiğim 300 km lik turu geçtiğimiz haftasonu yapma fırsatı buldum. Çok eğlenceli bir tur oldu. 1700 m irtifa kazandığımız bir tur oldu. 100km düz yol sonrası 50 kmlik inişli çıkışlı bol dalgalanmalı bir rotada yol aldık. Giderken çok yokuş indik ancak geri dönerken 13 km boyunca %11 çıkmak zorunda kaldık bu bizi baya yordu ama 40 dk de çıkmayı başardık. bu 13 kmlik yokuşu inerken sağımız ve solumuz da uçurum ve kayalıklar olduğu için içimi bir korku sardı ama bisiklete güvenim sonsuz idi. Ve beni 2defa lastik patlaması hariç hiçbir sıkıntılı duruma sokmadı. 13 kmlik yokuşu inerken en son 80 gördüğümü hatırlıyorum daha fazlasını bassam gideridi ama kadro aero olduğu için rüzgar çok etkiliyor düşmekten korkup zorlamadım bisikleti. Buna rağmen rahatlıkla 80 gördüm. Ve geeri o yokuşu çıkarken bisiklet altımda resmen bir tırmanış kadrosuna dönüştü. Günün sonunda 300 km yi hafif ağrılar ile zevkli bir şekilde bitirdik. Bisikleti alalı 1.5 ay bitti sanırsam. Toplam 1.500 km bindim . Hiçbir sıkıntı yaşamadım alacak olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum . Diğer turlarımda da bilgilendirmeye devam edeceğim . Hepinize iyi pedallamalar.
boya kalitesi beni tatmin etti açıkçası. O taşlı yolda dayandıysa kolay kolay birşey olacağını zannetmiyorum. Allah kaza bela vermesin inşallah. Bu bisikleti almamdaki en fazla etkilendiğim kişi sizsiniz . Teşekkürler.Bisikletin aero bir jant ile daha fazlasını verecektir. Boya kalitesi dışında bir problemi yok bisikletin. Yanal rüzgarlar zorlar biraz. Dikkatli olmakta fayda var. Tebrik ederim sizi bravo.
241517 dosyayı görüntüle
siz mutluysanız ne mutlu banaboya kalitesi beni tatmin etti açıkçası. O taşlı yolda dayandıysa kolay kolay birşey olacağını zannetmiyorum. Allah kaza bela vermesin inşallah. Bu bisikleti almamdaki en fazla etkilendiğim kişi sizsiniz . Teşekkürler.
Hocam forma aliexpress mi? Memnun musunuz?240597 dosyayı görüntüle240598 dosyayı görüntüle240599 dosyayı görüntüle240597 dosyayı görüntüle240598 dosyayı görüntüle240599 dosyayı görüntüle
Bisikleti alalı yaklaşık 1 ay oldu. Şimdiden 1000km yaptım bile. Bahsettiğim bikepacking turunu da gerçekleştirdim. Beyşehir Yeşildağ kamp alanına tur düzenledik ve kamp attık. 2 günlük bu turda bisiklet beni asla yarı yolda bırakmadı. Lastikleri beni aşırı memnun bıraktı. Bir diğer konuda bikepacking çantaları ile yokuş çıkarken bisiklet çok hızlı tepkiler verdi. O çantalar ile bu kadar hızlı bir tur yapabileceğimi düşünmemiştim. Tur rotamıza çıkarken hiç bakmadığımız için ve ogünde kgm yol yaptığı güne denk geldiği için resmen mtb yolunda gitmiş olduk. yanımızdan araçlar geçerken taş atıyor ve hepsi kadroya isabet ediyordu. Bisiklete her taş sektiğinde benim canım acıyordu. Bu şekilde 25 km yol gittik. Ve heryerini taş ların iz yaptığını düşündüğüm bisikletimde tek bir iz var. O da maşanın iç kısmında çok ama çok ufak biryer belli bile değil.Yani boya kalitesi beni aşırı derecede tatmin etti . Birde Çantaları bisiklete takacağınız yerleri elektrik bandı ile sararsanız hiçbir sıkıntı yaşamasssanız bunu da ek bilgi olarak söyleyyim yoksa kadro nun boyası aşınıyor . Kısaca bu süreç içerisinde bisikletten çok memnun kaldım. inşAllah haftaya da 300km lik uzun bir tur yapacığım. Bir sonraki deneyimlerimde görüşmek üzere
Merhaba, boyum 190, iç bacak boyum 90, 59 kadaro mu yoksa 56 kadro mu uygun olur? Teşekkürler.
Merhaba,Merhabalar herkese.
Bende bugün salcano xrs 001 baktım. Daha önce hiç yol bisikleti kullanmadım. İlk almak istediğim yol bisikleti. Bu bisikletler konusunda pek fikir sahibi değilim ama benim çocuğa bisikleti aldığım yer olan bisikletpro basaksehir mağazasındaki Alpay bey bu konuda fikir edinmem açısından epey yardımcı oldu. Amacım bu bisikleti alıp istanbulda belli bir kondisyon elde ettikten sonra istanbul fethiye yapmak.
Bu konuda sadece şu kafamda soru işareti;
* ileride bisiklet üzerindeki revizeler ile uzun yollar kullanmak mümkün mü?
* kullanan arkadaşlar memnun mu?
Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler 👍259550 dosyayı görüntüle
Kullanımından çok memnunum. Bisikletten ne aradığınıza bağlı. Bu kadro çok sert/agresif açılara sahip. Kadro geometrisi olarak daha yumuşak dizayna sahip bisikletler veya tur bisikletlerine yönelmelisiniz. Bu kadroya çanta bağlamayı, yük asmayı düşünmeyin. Uzun rotalarda rahat rahat gitmek için tanıdığınız, güvendiğiniz bir bisikletçiden, tur yapanlardan bilgi alın. Hatta hırsızlık, kaza, düşme vb. gibi durumlara karşı gördüğüm uzun turcu yabancılar alü kadro tercih ediyorlar, bunu göz önüne alın. Bisikletleri muhakkak görün, oturun seleye, binin bisiklete. Binmeden almayın derim.Merhabalar herkese.
Bende bugün salcano xrs 001 baktım. Daha önce hiç yol bisikleti kullanmadım. İlk almak istediğim yol bisikleti. Bu bisikletler konusunda pek fikir sahibi değilim ama benim çocuğa bisikleti aldığım yer olan bisikletpro basaksehir mağazasındaki Alpay bey bu konuda fikir edinmem açısından epey yardımcı oldu. Amacım bu bisikleti alıp istanbulda belli bir kondisyon elde ettikten sonra istanbul fethiye yapmak.
Bu konuda sadece şu kafamda soru işareti;
* ileride bisiklet üzerindeki revizeler ile uzun yollar kullanmak mümkün mü?
* kullanan arkadaşlar memnun mu?
Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler 👍259550 dosyayı görüntüle
bisikletpro basaksehir mağazasındaki Alpay bey bu konuda fikir edinmem açısından epey yardımcı oldu.
Benim anlamadığım, siz bu bize sorduğunuz soruları Alpay bey'e yönlendirdiniz ve size bu bisikleti tavsiye mi etti?
Kadro boyu ayarlaması sıkıntılı kadro , ben normalde 54 56 arası biniyorum bu kadro da 52 .Eğer böyleyse bu tarz sahtekar esnaflardan da alışveriş yapılmamalı.