Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Neden Salcano xrs 001 Ultegra - 2019

Scudo
pinarello angliruda kullandım.

Birçok kereler ''Pinarello Angliru kullandım'' vurgusu yaptığınızdan yazmak istedim.Angliru'nun bilinen en belirgin özelliği La Vuelta'da kullanılan ve Monte Zoncolan ile birlikte Avrupa'daki en sert dağ olmasındandır, Pinarello'nun ürün gamnındaki giriş seviyesi karbonlardan biri olmasından değil.

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Birçok kereler ''Pinarello Angliru kullandım'' vurgusu yaptığınızdan yazmak istedim.Angliru'nun bilinen en belirgin özelliği La Vuelta'da kullanılan ve Monte Zoncolan ile birlikte Avrupa'daki en sert dağ olmasındandır, Pinarello'nun ürün gamnındaki giriş seviyesi karbonlardan biri olmasından değil.
dostum ben birçok kere değil, angliru sahibi oldum ve 1 yıla yakın kullandım ve sattım. 5800 lü kırmızı karbon fulcrum racing 7 jantlı. ben angliru derken aslında pinarelloyu bile ucuza alıp kullanmıştım tahmin edildiği gibi pahalı uçuyor vs değil diye belirtmek istemiştim. neredeyse şuanki merida dan biraz daha pahalıydı. tabiiki f12 pahalı fakat konumuz bu değil. yani salcano xrs yerine pinarello bile alınır angliru bile olsa demek istedim. bulunursa tabii. yine de tercih giriş seviyeside olsa carbon pinarello veya colnago değil salcano olursa ona diyebilecek birşey bulamıyorum ne diyelim.

dostum ben birçok kere değil, angliru sahibi oldum ve 1 yıla yakın kullandım ve sattım. 5800 lü kırmızı karbon fulcrum racing 7 jantlı. ben angliru derken aslında pinarelloyu bile ucuza alıp kullanmıştım tahmin edildiği gibi pahalı uçuyor vs değil diye belirtmek istemiştim. neredeyse şuanki merida dan biraz daha pahalıydı. tabiiki f12 pahalı fakat konumuz bu değil. yani salcano xrs yerine pinarello bile alınır angliru bile olsa demek istedim. bulunursa tabii. yine de tercih giriş seviyeside olsa carbon pinarello veya colnago değil salcano olursa ona diyebilecek birşey bulamıyorum ne diyelim.
Yurtdışında arada denk gelen indirimli fiyatla burdaki stock salcano fiyatını karşılaştırmak doğru değil. Ben olsam bende dediğiniz gibi calnago alırdım ama sürekli denk gelecek bir durum değil, beklemek ve sabretmek gerekiyor.

@Sahingxo tcr de zaten bisikletin üstüne çanta vs takıcaksınız.aero kadronun hiç bi anlamı kalmıyo.mesele hız yapmaktan çok belli bi hızda sürekli sürebilmek.daha yüksek bi set yerine paramı daha iyi bi spd ayakkabı ve pedaldan yana kullanırım.uzun yolda daha çok farkettircek olan bu.ayrıca tiagra setle tcr ye katılan türk bisikletçide var youtube kanalı vardı hatta 'iki teker bir adam'.bunun dışında karbon kadrodan da ister istemez korkuyorum ama karbonla bu yarışmaya katılan baya kişi var.

• Beğen
Tepkiler: Sahingxo
@isosel merhaba. Ben de bayağı bir süredir bisiklet arastirmasi yapıyorum. Giant tcr advanced 2 de karar kilmistim ama onda 105 set var ve fiyat olarak daha pahali. Beni dusunduren nokta su: tcr kadro, salcano kadrosu kadar biniciyi eğilmek zorunda birakmiyor. Daha rahat yani. Ben bisikletle şehirlerarasi (bikepacking) seyahat etmek istiyorum. Kondisyonum iyidir.Sehir bisikletim var ama yasadigim yer hep çok uzun dik yokuşlarla dolu. Bike fit sonrasinda salcano istediğim rahatlığı verir mi bana uzun suruslerde? Aero kadrolu bir bisiklette bikepacking tuhaf kaçar mi? 52/36 aynakola 11/30 ruble yokuslarda daha iyi performans saglar mi? Sizin en uzun turunuz kac kmdi ve herhangi bir agri, rahatsizlik yasadiniz mi?
Merhaba. En uzun 212 km gittim bike fit olduğu için herhangi bir problem yaşamadım. Yani düşünüyorum zamanın olsa günde 300 üzerini zorlayabilirim. Ama her ne olursa olsun daha çok eğilmek zorundasınız. Bu size düz yolda tabi bir avantaj sağlıyor (hız olarak/rahatlık olarak değil). Tırmanışta ise eğik bir açı ile tırmandığınız için tabi bir miktar zor oluyor ama abartıldığı kadar olmadığını düşünüyorum. Strava kayıtlarım mevcut kontrol edebilirsiniz. Kadro oldukça rijit. Tepkileri harika. Alacağınız iyi bir jant seti ile inanılmaz sonuçlar alabilirsiniz. İzin olduğum için geç cevapladım foruma bakmadım hiç kusura bakmayın.
1 buçuk sene olmadan 12500 km yi geçtim xrs001 ile. %20 eğimlerden tutun, inişler, kar, yağmur, çamur her şartta kullandım. Strava kayıtlarım mevcut (link) , Konya'daki bisikletçiler de bilirler. Ahmet Cumhurbaşkanlık turunda 2. lik de almıştı. Bisikletlerin başarıları göreceli, üstündeki adamla doğrudan alakalı. Verin Sagan'ın altına etkiyi görün :)

Son düzenleme:
Teşekkürler. Faydalı oldu bilgiler :) Kazasiz belasiz surusler dilerim. @isosel
Merhaba , öncelikle sana Endurance yol bisikleti lazım. Giant markasında tcr yokuş kadrosudur. Sana giant deffy modeli gerekli. Daha yüksek alın borusu ve daha uzun kadro ile seni rahat ettirir. Cube attain gtc pro da aynı kategoride. Uzun turlar yapacaksan sana 50 34 aynakol 11 32 ruble lazım. Salcano xrs 001 gibi aero kadrolar kısa alın borusu kısa üst borusu ile seni yorar. Bu arada uzundan kastın 200 300 km gibi düşünüyorum. Günde 100 150 km bineceksen aero da olur.
Selamlar. Sonunda kararimi verdim. Çeşitli sebeplerden dolayi başlangıç için karbon masa ve hafif alasim bir alloy kadrolu Cube Gtc Attain (2017 model 105 5800 set v-fren) almaya karar verdim. 50/34 11/32 . Mosso Tca 735 de hoşuma gitti. Hatta onda Cube den farklı olarak kadroda gorulen yerlerde kaynak izi yok. Cubede var ama cok goze batmiyor. Yine de olmasa daha iyiydi.
Umarım bu dişli oranlari beni tatmin eder; kisa surede daha sert oranlara ihtiyacım olmaz.
@selim82

Teşekkürler. Faydalı oldu bilgiler :) Kazasiz belasiz surusler dilerim. @isosel

Selamlar. Sonunda kararimi verdim. Çeşitli sebeplerden dolayi başlangıç için karbon masa ve hafif alasim bir alloy kadrolu Cube Gtc Attain (2017 model 105 5800 set v-fren) almaya karar verdim. 50/34 11/32 . Mosso Tca 735 de hoşuma gitti. Hatta onda Cube den farklı olarak kadroda gorulen yerlerde kaynak izi yok. Cubede var ama cok goze batmiyor. Yine de olmasa daha iyiydi.
Umarım bu dişli oranlari beni tatmin eder; kisa surede daha sert oranlara ihtiyacım olmaz.
@selim82
ilk bisikletim tca 735 ti ve altımda esniyordu :) Sizin için doğru bir karar olmuş oranlar da gayet yeterli hiç korkmayın. Hatta bindikçe bacaklar güçlendikçe size az da gelebilir.

@Sahingxo Cube'de kabron kadro ile aynı konfor var ise mtbden daha rahat edebilirsiniz. Eski bir cube kullanıcısı olarak konforundan çok memnun kalmıştım. Hayırlı olsun.

@Hami Bulut @isosel eğer bacaklar iyice güçlendikten ve kondisyon arttiktan sonra yetersiz gelirse aynakol ve rublede değişikliğe giderim buyuk ihtimalle. Belki de bisanin rc9800 ya da 9900, salcano xrs001 , mosso reborn dan biri ile model yukseltmeye yeltenirim. Ama uzun bir süre bu bisikleti kullanmak istiyorum. Bu arada ikinci el aldim ama temizinden.

Sene 2020, XRS001 kullanıcısıyım. Şu bizim milletteki ithal marka özentisini bir anlayamadım gitti. Ya kardeşim paran varsa al kullan, fakat sürekli bir aşşağılama ezikleme vs saçma sapan yorumlar. yok şunla kıyaslanmazmış yok onu alacağına bunu al bilmem ne, şakamısınız abi ya ? Rijit kadro sizi hızlı yapmaz, yüüksek krank da sizi hızlı yapmaz,herşey insan da bitiyor bi şunu kafanıza sokun artık,gerçekten yeter ya.

Sene 2020, XRS001 kullanıcısıyım. Şu bizim milletteki ithal marka özentisini bir anlayamadım gitti. Ya kardeşim paran varsa al kullan, fakat sürekli bir aşşağılama ezikleme vs saçma sapan yorumlar. yok şunla kıyaslanmazmış yok onu alacağına bunu al bilmem ne, şakamısınız abi ya ? Rijit kadro sizi hızlı yapmaz, yüüksek krank da sizi hızlı yapmaz,herşey insan da bitiyor bi şunu kafanıza sokun artık,gerçekten yeter ya.
dur kardeşim gerilme :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve M.İhsan
Sakin ol şampiyon 😀

Şıpezlayt (telafuzu ne zormuş) der geçerim (dermişim) XRS Aero kadrsu fakat tırmanışta iyi olduğu söyleniyor (forumdakiler). 2in1 kadro olabilirmi sence?

Geri