İsmail Selçuk
Founder Pelokon Cycling Team on Strava
- Tepki
- 2.480
- İsim
- İsmail SELÇUK
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Kişinin kendinde bu iş bisiklet değilde bisikletçi iyi tırmanır (bu seviyelerde bisikletin aman aman farkeder derecede etkisinin olacağını düşünmüyorum en pahalısı olsun Market bisikleti (100$) VS Canyon SLX 9 !? (7000$) şu kadar bir fark olur ). Bunu okuyan arkadaş kendine daha önem versin ağırlığı kendinden versin .Şıpezlayt (telafuzu ne zormuş) der geçerim (dermişim) XRS Aero kadrsu fakat tırmanışta iyi olduğu söyleniyor (forumdakiler). 2in1 kadro olabilirmi sence?
Aero açılardan kaynaklı biraz daha eğiliyorsun tırmanış kadrolarına göre ve ağır bir kadro. Bir de alt boru da aero tasarlanmış kağıt gibi. Tırmanış kadrolarında geometrik farklar da var (daha kare ve etli dikdörtgen )
Tırmanışta da rijit kadro hissediyorum ama 2 in 1 değil kesinlikle. 2 in 1 olabilmesi için hafif de olmalı bisiklet.
13 bin km oldu bir inceleme yazısı da yazayım olmadı.
Bir de bu konuda şöyle düşünüyorum: iyi bir markanın orta alt seviye bisikletine mi binerim yoksa Salcano nun üst seviye bisikletine mi binerim? Sonuçta bu kadro world tur koştu derece de aldı. Diyorum ki ver Sagan'a, ver Caleb'e etkiye bak sonra herkes bunu konuşur. Bisiklet çok çok iyi olsun (hakikaten en rijit kadro olsun) sen bunun hakkını veremedikten sonra işin egosundan başka bir yere gidemezsin. Bu iş tamamen reklam ve güç işi diye düşünüyorum. Bu hamur daha çok su götürür @ulasch
Son düzenleme: