selim82
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.328
- İsim
- selim
geçen hafta sonu yapılan fethiye yarışı ... tebrikler genel klasman 3, yaş kategorisi 2. si oldunuz sanırım. Başarılarınızın devamını dilerim.Bu arada Salcanom ile Fethiyede düzenlelen Likya Granfondoda ilk kürsümü gördük ?210852 dosyayı görüntüle210853 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim katılımcı sayısı azdı ilk defa düzenleniyorgeçen hafta sonu yapılan fethiye yarışı ... tebrikler genel klasman 3, yaş kategorisi 2. si oldunuz sanırım. Başarılarınızın devamını dilerim.
İnşallah güzel bir organizasyon olmuştur. Böyle yarışların artması dileğiyle Katılımcı sayısının az olması önemli değil, Tayyip ve Gökhan Uzuntaş ile podyumdasınız. Bence bu şu an ve ilerisi için gayet iyi bir işaret.Teşekkür ederim katılımcı sayısı azdı ilk defa düzenleniyor
Merhaba , öncelikle sana Endurance yol bisikleti lazım. Giant markasında tcr yokuş kadrosudur. Sana giant deffy modeli gerekli. Daha yüksek alın borusu ve daha uzun kadro ile seni rahat ettirir. Cube attain gtc pro da aynı kategoride. Uzun turlar yapacaksan sana 50 34 aynakol 11 32 ruble lazım. Salcano xrs 001 gibi aero kadrolar kısa alın borusu kısa üst borusu ile seni yorar. Bu arada uzundan kastın 200 300 km gibi düşünüyorum. Günde 100 150 km bineceksen aero da olur.@isosel merhaba. Ben de bayağı bir süredir bisiklet arastirmasi yapıyorum. Giant tcr advanced 2 de karar kilmistim ama onda 105 set var ve fiyat olarak daha pahali. Beni dusunduren nokta su: tcr kadro, salcano kadrosu kadar biniciyi eğilmek zorunda birakmiyor. Daha rahat yani. Ben bisikletle şehirlerarasi (bikepacking) seyahat etmek istiyorum. Kondisyonum iyidir.Sehir bisikletim var ama yasadigim yer hep çok uzun dik yokuşlarla dolu. Bike fit sonrasinda salcano istediğim rahatlığı verir mi bana uzun suruslerde? Aero kadrolu bir bisiklette bikepacking tuhaf kaçar mi? 52/36 aynakola 11/30 ruble yokuslarda daha iyi performans saglar mi? Sizin en uzun turunuz kac kmdi ve herhangi bir agri, rahatsizlik yasadiniz mi?