Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Neden Salcano xrs 001 Ultegra - 2019

Alın borusu 160 mm , üst boru 545 mm st 54 mm , 56 kadro için. Şuanda kullandığım bisiklette alın borusu 145 mm üst boru 545 st 55 cm , alın borusu daha alçak 735 tca nın. Böyle bakınca 56 iyi gibi geliyor

Scudo
Öncelikle tebrikler iş bacakta ve yürekteymiş gerisi hikaye. Salcano şöyle, Trek böyle ancak benim gibi tatlı su bisikletçilerinin yapacağı tartışmalar olduğunu kanıtlamış oldunuz.

@Şevket Özer Tebrik ederim iyi iş çıkarmışsınız rakipler çetin ceviz.

• Beğen
Tepkiler: Şevket Özer
geçen hafta sonu yapılan fethiye yarışı ... tebrikler genel klasman 3, yaş kategorisi 2. si oldunuz sanırım. Başarılarınızın devamını dilerim.
Teşekkür ederim katılımcı sayısı azdı ilk defa düzenleniyor

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Teşekkür ederim katılımcı sayısı azdı ilk defa düzenleniyor
İnşallah güzel bir organizasyon olmuştur. Böyle yarışların artması dileğiyle :) Katılımcı sayısının az olması önemli değil, Tayyip ve Gökhan Uzuntaş ile podyumdasınız. Bence bu şu an ve ilerisi için gayet iyi bir işaret.

Son düzenleme:
Güzeldi organizasyondu sadece grandondo değil Fethiye Spor Festivali kapsamında yüzme, maraton, voleybol, karete, satranç müsabakaları düzenleniyor. Likya Granfondo yarışına gelirsek en önemlisi yollardaki güvenlik hat safhadaydı. Her kavşakta trafik polisi jandarma vardı. Yol işaretleme yönlendirme eksiksizdi. ?

@Şevket Özer salcano001 için boy iç bacak boyu kadro ölçüsünü belirtebilirmisiniz.

boyum 177 cm kadro 54 iç bacak hiç ölçmedim ?

Boyum 180 cm. bacak boyum 86 kaç kadro uygun olur ?

• İnanılmaz
Tepkiler: Yldrm07
@Yldrm07 hayırdır hocam neden şaşırdınız?

@isosel merhaba. Ben de bayağı bir süredir bisiklet arastirmasi yapıyorum. Giant tcr advanced 2 de karar kilmistim ama onda 105 set var ve fiyat olarak daha pahali. Beni dusunduren nokta su: tcr kadro, salcano kadrosu kadar biniciyi eğilmek zorunda birakmiyor. Daha rahat yani. Ben bisikletle şehirlerarasi (bikepacking) seyahat etmek istiyorum. Kondisyonum iyidir.Sehir bisikletim var ama yasadigim yer hep çok uzun dik yokuşlarla dolu. Bike fit sonrasinda salcano istediğim rahatlığı verir mi bana uzun suruslerde? Aero kadrolu bir bisiklette bikepacking tuhaf kaçar mi? 52/36 aynakola 11/30 ruble yokuslarda daha iyi performans saglar mi? Sizin en uzun turunuz kac kmdi ve herhangi bir agri, rahatsizlik yasadiniz mi?

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@Sahingxo Giant ta Defy modeline bakın. Tcr biraz daha tirmanis-yaris kadrosu tadinda. Bisan daha cok aero tadinda uzun turlarda problem cikartabilir.

• Beğen
Tepkiler: Sahingxo
@isosel merhaba. Ben de bayağı bir süredir bisiklet arastirmasi yapıyorum. Giant tcr advanced 2 de karar kilmistim ama onda 105 set var ve fiyat olarak daha pahali. Beni dusunduren nokta su: tcr kadro, salcano kadrosu kadar biniciyi eğilmek zorunda birakmiyor. Daha rahat yani. Ben bisikletle şehirlerarasi (bikepacking) seyahat etmek istiyorum. Kondisyonum iyidir.Sehir bisikletim var ama yasadigim yer hep çok uzun dik yokuşlarla dolu. Bike fit sonrasinda salcano istediğim rahatlığı verir mi bana uzun suruslerde? Aero kadrolu bir bisiklette bikepacking tuhaf kaçar mi? 52/36 aynakola 11/30 ruble yokuslarda daha iyi performans saglar mi? Sizin en uzun turunuz kac kmdi ve herhangi bir agri, rahatsizlik yasadiniz mi?
Merhaba , öncelikle sana Endurance yol bisikleti lazım. Giant markasında tcr yokuş kadrosudur. Sana giant deffy modeli gerekli. Daha yüksek alın borusu ve daha uzun kadro ile seni rahat ettirir. Cube attain gtc pro da aynı kategoride. Uzun turlar yapacaksan sana 50 34 aynakol 11 32 ruble lazım. Salcano xrs 001 gibi aero kadrolar kısa alın borusu kısa üst borusu ile seni yorar. Bu arada uzundan kastın 200 300 km gibi düşünüyorum. Günde 100 150 km bineceksen aero da olur.

Tesekkurler yorumlarınız için.
Özcan beyin kullandigi bisiklet 30bin dolaylarinda. Belki daha fazla. Ben o banda çıkamam. Ayrıca Tcr konusunda çok araştırma yaptim. İyi bir bike fit ile defy dan daha fazla konfor saglayabilecegimi öğrendim. Tcr tam bir all trails tadinda. Comfort+performance. Ben biraz yuksek tempoda surmek istiyorum. Herşeyden önemlisi de bütçe. O yuzden tcr daha cazip geliyor. İnternette salcano xrs001 ile 200kmden fazla yol yapmis bisikletciler gordum. Onlar yapiyorlarsa ben de yapabilirim :) Benim şuan tek dusuncem Salcanoda bike fit ile yeterli konfora ulasip ulaşamayacagim. Boyum 1.74 bacak uzunlugu 78-79cm. Zaten sele borusu çok yuksek olmayacak. Gidonu da en yuksek olacak sekilde ayarlayinca yeterli olur mu acaba diye düşünüyorum salcanoda. Yani uzun suruslerim en fazla 300km olur. Sizce tcr mi xrs001 mi? Tcr 105 set ve fiyati 15-19bin arasi (model yilina gore). Salcano da 13bin dolaylarinda ultegra set. Dusunceleriniz benim için önemli. @selim82 @emir yakup bulut @isosel
USER=60873 @trainspotting35

@Sahingxo TCR kullanan birisine TCR mi diye sormuşsunuz. :) Hafiflik olarak Salcano TCR den ağırlık olarak daha hafif ama TCR nin kadro yapısının daha konforlu olduğunu düşünüyorum. Özcan Bey in bisikletinin birebir aynısından bahsetmedim (link) disk frenli ve selesinde konforu arttıran D Fuse teknolojisi mevcut.

Geri