Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Neden Salcano xrs 001 Ultegra - 2019

Daldaki elma ile ağaçtan yeni düşmüş elmayı kıyasladım sadece. Ben ikinci elden aslında bu kadar korkmamamız gerektiğini belirtmek istiyorum. Ben Lapierre Sensium 300 bisikleti mi ikinci elde 3000 TL ye aldım mesela sonradan çok yükseltme yaptım üzerinde. Liste fiyatı 9200 lira r7000 105 setli bisiklet için peşin olarak verilecekse gerçekten çok para sadece Salcano için söylemiyorum elbette diğerleri için de geçerli. Bu arada kendi bisikletimin fiyatını da ifşa etmiş oldum. ? ?

Scudo
Yaklaşık 4000 TL ye sadece kadrosu geliyor. Üzerine jantları, gidonu, seleyi, grupset i, lastikleri eklediğimizde Türkiye satış fiyatın üzerine bize maliyeti olacaktır büyük ihtimalle.

9200TL olan 105'lisinin fiyatını 2 bayiye sormuştum biri 8000TL, diğeri 7400TL fiyat verdi. Liste fiyatından bayi karı %40 diye duydum birinden, ne kadar doğru bilmiyorum. Alanlar "aynısını şurada daha ucuza alırdın, kazıklanmışsın vs. vs." gibi cevaplar gelir diye mi yazmıyorlar?

boyumuz yakın iç bacak ölçülerimiz aynı, 49 kadro boyundan memnunmusun

@alicangul29
7400 çok çok iyi fiyatmış 105 set in eski seri olma ihtimali nedir?... normalde %5 kar diye tahmin ediyorum.

@isosel

Bayileri bilmem ama firmanın biraz daha şeffaf olması gerekiyor bence. (Eskisi değil bu arada.)

105 setlisini alan arkadaşlar bana da özelden fiyat atabilirler mi ?

Sayın @isosel , acaba bisiklet hakkında yeniden bir yorum ve inceleme yapma şansınız var mıdır? Uzun kullanım testi gibi bir başlık altında deneyimlerinizi, bisikletin artı ve eksi yönlerini de bizlerle paylaşabilirseniz çok iyi olurdu aslında.

@CeRKeZ merhabalar. Sanırım 28 nisan dolaylarında binmeye başladım (tam hatırlayamıyorum) ve hemen ardında Ramazan ayı vardı. Toplamda şu ana kadar 3600 km ye doğru yol alıyoruz. 5000 i görünce ya da yaklaşında yapalım hocam haklısınız. Bende o zamana kadar artılarını eksilerini bir not alayım bakalım. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve CeRKeZ
@Şevket Özer
benimki bu kadar pisken daha bir güzel göründü maşallah diyelim :D

• Beğen
Tepkiler: Şevket Özer
Merhaba, XR001 tiagra modelini kullanan var mı? 52-36 28-12 oranları İstanbul rotaları ve yarış etapları(zamana karşı dışında) için nasıl? Uzun süre kullanan biri fikirlerini yazarsa sevinirim.
Teşekkürler

Benim boyum 181 cm iç bacak 82 cm ben 56 kadro olarak düşündüm .şuanda 735 mosso 55 kadro , üst boru 545 mm , 56 daha uygun gibi düşündüm

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Benim boyum 181 cm iç bacak 82 cm ben 56 kadro olarak düşündüm .şuanda 735 mosso 55 kadro , üst boru 545 mm , 56 daha uygun gibi düşündüm
aero ve endurance kadro ölçüleri değişiyor sanırım bi araştırmanızda fayda var. 56 aero büyük gelebilir emin değilim.

Geri