JusTiMe
Siyah Bisiklet Delisi
- Tepki
- 1.079
- İsim
- emre
- Bisiklet
- Mosso
Arkadaşlar sorum çok net neden bu bisiklette güven konusunda sesimizi çıkartmıyoruz. Başkalarına işimizi bırakırsak 10 yıl 20 yıl sonra anca akıllarına gelecek toplumda yaşıyoruz. Ben mesela az önce bu sigortalarla ilgili en önemli birliği olan Türkiye Sigorta Birliğine mesaj yazdım. Bu neticede istek yaptım. Kişilerle ilgili şöyle kısacık şeyler söyleyeyim
1-Vizyonları
Türkiye, Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği’nin vizyonu, güvenilir ve tarafsız bir otorite olarak sigortacılık konusunda araştırmalar yapmak, eğitim ve tanıtım faaliyetlerinde bulunmak, sektördeki tüm paydaşların çalışmalarını koordine etmek ve sigorta alanında referans bir kurum olma özelliğini devam ettirmektir.
2-Misyonları
Sigortacılık mesleğinin ve sigortacılık hizmetlerinin gelişmesi ve yaygınlaşması,
Sigortacılığı ilgilendiren konularda Kamu İdaresine görüş bildirilmesi,
Sigortacılık mesleğinin geliştirilmesi amacına yönelik kuruluşlar kurulması, eğitim faaliyetlerinde bulunulması
Kaynak: (link)
Bu bize söz hakkı çıkartmak için yeterli sebep olacağına inanıyorum.
Konuma bakıp yorumlarınızı esirgemezseniz mutlu olurum...
1-Vizyonları
Türkiye, Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği’nin vizyonu, güvenilir ve tarafsız bir otorite olarak sigortacılık konusunda araştırmalar yapmak, eğitim ve tanıtım faaliyetlerinde bulunmak, sektördeki tüm paydaşların çalışmalarını koordine etmek ve sigorta alanında referans bir kurum olma özelliğini devam ettirmektir.
2-Misyonları
Sigortacılık mesleğinin ve sigortacılık hizmetlerinin gelişmesi ve yaygınlaşması,
Sigortacılığı ilgilendiren konularda Kamu İdaresine görüş bildirilmesi,
Sigortacılık mesleğinin geliştirilmesi amacına yönelik kuruluşlar kurulması, eğitim faaliyetlerinde bulunulması
Kaynak: (link)
Bu bize söz hakkı çıkartmak için yeterli sebep olacağına inanıyorum.
Konuma bakıp yorumlarınızı esirgemezseniz mutlu olurum...