Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden tayt?

Bendeki tayt mavi renkli ped içeriyor giantın taytını ileride almayı düşünüyorum bir arkadaş forumda önermişti uyuşma yaparsa uzun yolda sıkıntı

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Scudo
Uyuşmanın tek sebebi ped değil, sele ölçüsü de önemli, başka pede geçseniz de sele ölçüsü size göre değilse tekrar uyuşukluk oluşabilir.

• Beğen
Tepkiler: hasanben
Uyuşmanın tek sebebi ped değil, sele ölçüsü de önemli, başka pede geçseniz de sele ölçüsü size göre değilse tekrar uyuşukluk oluşabilir.
Toplam km 45 civarı yaptım taytla uyuşma yok bakalım ileride ne olacak.Sele olayını çözdüm açıda sıkıntı yok şuan gözlemlediğim kadarı ile...

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Bahsi geçen turuncu pedli boxerı 2000 km’den fazla kullandım. Boxer üstüne giyindiğim kıyafet (eşofman, şort vs) biraz kalın olduğunda idare ediyor. Ama yazlık ince kıyafet olduğunda, sürüş bir saati geçince, rahatsızlık kendini gösteriyor. O durumda bir arayışa girdim, bir üst seviye Decathlon mavi renkli boxer ı alacakken, önceki mesajlarımda bahsettiğim Giant Baggy pedli şort hediye geldi.

(link)

Bundan çok memnun kaldım. 4-5 saatlik sürüşte bile rahatsızlık hissetmedim. Bunlar kişiden kişiye değişebilir, ben sadece kendi tecrübemi aktarıyorum. Pedi daha kaliteli, teri emiyor. İçi fileli olduğu için daha güzel havalanıyor. Boxer + kıyafet kombinasyonunda havalanma az olduğu için hijyenik problemler de oluşabilir, mesele sadece uyuşukluk ağrı değil. Evet fiyatı pahalı ama karşılığında size ekstra yararlar sunuyor. Fiyat performan ilişkisini değerlendirmek, “ona o kadar para verilir/verilmez” hesabı yapmak herkesin kişisel kararıdır, takdir sizin. 😊

Bu ürün güzelmiş, fakat şöyle bir sorum var. Boyum 185, kilom 63-64 civarı. Boyuma göre belim epey ince. Giant US sitesinde göre S tavsiye ediyor benim bel ölçüm için, fakat S aldığımda boy çok kısa olacakmış gibi bir his var içimde. Tavsiyesi olan var mı? Kemerle de giyilmez bu :)

• Beğen
Tepkiler: hasanben
Bu ürün güzelmiş, fakat şöyle bir sorum var. Boyum 185, kilom 63-64 civarı. Boyuma göre belim epey ince. Giant US sitesinde göre S tavsiye ediyor benim bel ölçüm için, fakat S aldığımda boy çok kısa olacakmış gibi bir his var içimde. Tavsiyesi olan var mı? Kemerle de giyilmez bu :)
Benim göbek çevrem 88, M kullanıyorum oluyor. Siz bunu kıyaslayarak karar verebilirsiniz. Bir de fotoğrafında görünmüyor, iç tarafta eşofmanlarda olduğu gibi belinizi sıkı tutacak ipleri var, bağlayabiliyorsunuz, kemere ihtiyaç olmaz bence.

• Beğen
Tepkiler: teyteydragon
Medium alın mutlaka bende aynıyım medium tam oldu

• Beğen
Tepkiler: teyteydragon
Benim göbek çevrem 88, M kullanıyorum oluyor. Siz bunu kıyaslayarak karar verebilirsiniz. Bir de fotoğrafında görünmüyor, iç tarafta eşofmanlarda olduğu gibi belinizi sıkı tutacak ipleri var, bağlayabiliyorsunuz, kemere ihtiyaç olmaz bence.
Teşekkürler, ipinin olması çok iyiymiş. Benim de basen 88 civarı yanlış ölçmuyorsam, M olur gibi o zaman.

Geri