Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden tayt?

Scudo
Arkadaşlar tayt üzerine deniz şortuyla denize girilirmi yazlık bölgelerde gezinirken sürekli çıkar giy nasıl yapacak merak ederim bunu ?
Banada tuzlu su rahatsız eder gibi geliyor. Sonrasında normal su ile temizlik (duş) ve kurumak daha iyi olur sanırım.

Arkadaşlar tayt üzerine deniz şortuyla denize girilirmi yazlık bölgelerde gezinirken sürekli çıkar giy nasıl yapacak merak ederim bunu ?
triatlon taytları düşünülebilir

• Beğen
Tepkiler: hasanben
@hasanben Yazdıklarına bakılırsa sürekli yol üzerindesin. Okumayı yazmayı yeni öğrenmiş bir ilkokul çocuğunun ifadesel yeteneği (veya yeteneksizliği?) var yazdıklarında.

• Üzgün
Tepkiler: Cemal Ç.
Çoğunlukla iş yerinde yazıyorum onunda etkisi olabilir hatam yazdıklarımı kontrol etmeden paylaşmak.

Buna çok güldüm :D
Arkadaşlar tayt üzerine deniz şortuyla denize girilirmi yazlık bölgeler de bisiklet ile gezinirken sürekli çıkar giy nasıl yapabilirim merak ediyorum bunu ?
Hiç tavsiye etmem. Bisiklet taytı içine tuzlu suyu alacak. Daha sonra içeride kuruyacak ve siz güneşin altında(deniz kenarı hava sıcak ve nemli) saatlerce pedal çevireceksiniz. Aklımda canlandırınca bile çok kötü hissettim. Tuzda balık tam manasıyla her şeyi yerli yerince anlatmış bence :)

Diğer sorunuza gelirsek; kapalı ve sakin bir mekan bulmaya çalışabilirsiniz. Eğer bulamıyorsanız ağaçlık veya çalı kenarında değiştirebilirsiniz. Bir diğer çözüm yolu ise benzinliklerin tuvaletinde değiştirmek. Aklıma başka da gelmedi. Eğer fikri olan varsa paylaşmasını isterim :)

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim kafamda canlandırıyorum da haklısınız tam bir tuzda balık.

85 lira olan decahtlondan aldığım tayt bu hissiyatı rahatlığı konforu hızı tersiz olmayı bana sağladı ise 500 liralık taytları düşünemiyorum hata yapmışım bunca zaman mutlaka giymek gerekli yolda yürüyüş bile rahat kadınlar az kurnaz değil tayt konusunda 😅

Ek olarak aldığım dağ bisikleti şortu ve formasıda çok rahat ve teri dışarı atıyor tavsiye ederim şort 100 lira içi pedli ama tayt kadar konforlu değil bence pedleri forma ise 90 lira

Bu arada modern sayılan bir yerde oturmama ve çalışmama rağmen taytı tek giyemedim yapamadım şortla giyiyorum..

85 lira olan decahtlondan aldığım tayt bu hissiyatı rahatlığı konforu hızı tersiz olmayı bana sağladı ise 500 liralık taytları düşünemiyorum hata yapmışım bunca zaman mutlaka giymek gerekli yolda yürüyüş bile rahat kadınlar az kurnaz değil tayt konusunda 😅

Ek olarak aldığım dağ bisikleti şortu ve formasıda çok rahat ve teri dışarı atıyor tavsiye ederim şort 100 lira içi pedli ama tayt kadar konforlu değil bence pedleri forma ise 90 lira

Bu arada modern sayılan bir yerde oturmama ve çalışmama rağmen taytı tek giyemedim yapamadım şortla giyiyorum..
Herkes başta öyledir. Önce Şortla. Sonra Ana yola çıkınca ilk benzinlikte şortu çıkartırsın. Sonra taytla. Sonra bir bakmışsın bacakları tıraşlamaya başlamışsın.

Herkes başta öyledir. Önce Şortla. Sonra Ana yola çıkınca ilk benzinlikte şortu çıkartırsın. Sonra taytla. Sonra bir bakmışsın bacakları tıraşlamaya başlamışsın.
Şunu çok merak ediyorum daha pahallı tayltar bana ne sunacak daha uzun ömür dışında ve bu 85 liralık taytı ne kadar kullanırım örnek vermek gerekirse belli bir süresi varmıdır yıpranma açısından

Ve 3 saatlik sürüşlerden sonra akıbet ne olur?

Şunu çok merak ediyorum daha pahallı tayltar bana ne sunacak daha uzun ömür dışında ve bu 85 liralık taytı ne kadar kullanırım örnek vermek gerekirse belli bir süresi varmıdır yıpranma açısından

Sana kullanılan pedin kalitesi doğrultusunda ekstra bir konfor sunar. Ne kadar kullanırsın bilemem. Gece sürüşlerinde arkadan gelen aracın farları ne zaman kalça yanaklarını taytın altından aydınlatır, Hah! İşte rezilliğin başladığı o noktada kaliteli ve yeni tayt bakma zamanı gelmiştir. Tecrübemden yola çıkarak konuşuyorum.

Gece sürüşlerinde arkadan gelen aracın farları ne zaman kalça yanaklarını taytın altından aydınlatır, Hah! İşte rezilliğin başladığı o noktada kaliteli ve yeni tayt bakma zamanı gelmiştir.
Kalça yanağı da iyiymiş :koptum:

Türk ''dayılarının'' nereye giderseniz gidin ardınıza mı bakmasını istiyorsunuz, buyrun hep beraber tayt giyelim. Yahu bu kadar mı görünmedik bir şey, sporumuzu/antrenmanımızı yapmaya çalışıyoruz, belki sadece hava almak için çıkmışız her yerde bakışlar. Birkaç kez şortla giymeye çalıştım sırf bu yüzden o zaman da rahat olmuyor. Halk olarak ne zaman milletin ardına bakmamamız gerektiğini öğreniriz acaba. Gündelik hayatta kadınların yaşadığı tacizi bir nebze de olsa daha iyi anlamaya başladım bu sayede. Size bakan dayılar için bu olay dünyanın en normal şeyi, ne bakıyorsun deseniz ahlaksız siz olursunuz.

Hasan Bey bahsettiğiniz turuncu pedli tayt sanırım.Eğer o ise,3 senedir kullanıyorum,ancak aktif olarak 1 sene anca.80 km üstü turlarda veya sizin dediğiniz gibi 3 saatlik sürüşlerde falan (forumdakilerin affına sığınırım özellikle bayanların) makinenin altındaki testis ismi verilen uzuvda uyuşma meydana geliyor ve rahatsız edici oluyor. Değiştirmeyi düşünüyorum ancak hem imkanlar hem de diğer taytların bundan farkı nedir ben de bilmiyorum.Örneğin geçen gün bir başlıkta bir yazar Sora'nın 450 liralık taytının hiç bir farklılık içermediğini söylemişti.

• Beğen
Bahsi geçen turuncu pedli boxerı 2000 km’den fazla kullandım. Boxer üstüne giyindiğim kıyafet (eşofman, şort vs) biraz kalın olduğunda idare ediyor. Ama yazlık ince kıyafet olduğunda, sürüş bir saati geçince, rahatsızlık kendini gösteriyor. O durumda bir arayışa girdim, bir üst seviye Decathlon mavi renkli boxer ı alacakken, önceki mesajlarımda bahsettiğim Giant Baggy pedli şort hediye geldi.

(link)

Bundan çok memnun kaldım. 4-5 saatlik sürüşte bile rahatsızlık hissetmedim. Bunlar kişiden kişiye değişebilir, ben sadece kendi tecrübemi aktarıyorum. Pedi daha kaliteli, teri emiyor. İçi fileli olduğu için daha güzel havalanıyor. Boxer + kıyafet kombinasyonunda havalanma az olduğu için hijyenik problemler de oluşabilir, mesele sadece uyuşukluk ağrı değil. Evet fiyatı pahalı ama karşılığında size ekstra yararlar sunuyor. Fiyat performan ilişkisini değerlendirmek, “ona o kadar para verilir/verilmez” hesabı yapmak herkesin kişisel kararıdır, takdir sizin. 😊

• Beğen
Geri