Gerçek bisiklet yol bisikletiymiş,yetmez binicinin çorap uzunluğuna,formasının x000 li rakamlarda olmasına,kıllarının kesilmiş olmasına ve yetmezz sulukta bir de ithal elektrokitli sıvı olmasına bağlıymış.Yoksa gülünürmüş,asıl ben bu fikirlere gülüyorum.Ne diyeyim teşekkür ederim gece gece beni güldüren kişilere
Her doğu zihniyeti bulaşmış toplumlarda olduğu gibi bizde de bu düşünce fazlasıyla yerini almış.Etrafınızda en ufak bir hobi alanındaki insanların hobilerini nasıl yaptıklarına dikkat edin.
Misal Ft sporu,field targettır açılımı.Havalı silahlarla yapılır ve 10 metreden 50 metreye kadar 1-4 cm çaplı çemberlerle dolu bir alanda bu spor yapılır.Neden mi anlatıyorum derseniz; bizim alım gücü düşük insanımız bu sporu yaparken,size gülünmemesi için en az 3000 dolarlık 50x bir dürbün,2500 dolarlık özel yapım İngiliz bir havalı silah,artı en az bir 2000 dolarla daha İngiltereden bilmem ne ünlü bir ustanın tezgahından çıkmış mountlar,hamsterlar,stopperlar,iticiler vs gereklidir ki evett artık siz gerçek bir ft ci olmuş olursunuz,bak yine güldüm
Ama geçen Almanyada düzenlenen bir ft müsabakasına rast geldim ki ne göreyim,elin alım gücü yüksek Almanları ki bu sporu yapanlar da Almanların üst tabakasıdır büyük ihtimalle.Ellerinde 500 euroluk yaylı tüfekler,yalan yok bazılarında 1500 euro civarı pcpler vardı ve kendi yaptıkları kundaklar,dürbünler de bizimkilerin çeyreği fiyatında ama eminim ki o adamlar bizimkilerden çok daha iyi vurur o hedefleri.
Biraz uzun oldu,kusuruma bakmayın.Diyeceğim o ki on gram için yüz dolar verdiğiniz bisiklete de,bilmem kaç joule kaybettirecek formanıza da gülüyorum
Siz de gülün efendiler ama unutmayın 1000 dolarlık formanız indirime girmiş olabilir ,kaçırmayın ...