Scudo Sports

Nevşehir

kapadokyadaki tüm arkadaslar kurban bayramınız mubarek ve yeni yılınız kutlu olsun.varmı yarın veya öbürgün bisiklet ile bir programı olan bisiklete benmeyi düşünen.

Scudo
nuri abi senin ve herkezin bayramını kutluyorum bisiklete binmeyi düşünmiyorum çünkü hava eksilerde :)

@ismailağıllı

- olsa + olsa ismail bu ara biraz cok geldi gibi yarın dinlenecegim öbür gün can dede ile birlikde binmeyi planlıyoruz bir aksilik olmaz ise.

yanlış anlamada sizin orayı baz alma diyorum hep. sizin orası kuzey kutbu gibi bir yer temuzun sıcagında bile akşam olunca insan üşüyor orda.

@nuriaktürk

iyide yaşadığımız yeri baz alıyorum ama bir yandanda haklısın nuri abi bizim burası ürgüp'ün en soğuk yeri

ama su gerçek var bisiklete binerken bu havaalrda soguk biraz etkiliyor insanı hızlandıgımız zaman ama gerekli kıyafetleri giydiğimiz zmaan hiç bir sorun olmuyor benim bir tek yüz maskesine ihtiyacım var onuda aldıgım zaman en soguk hava bile vız gelir yeterki vaktim ve siz yanımda olun.

herşeyi dört dörtlük dizdin abi kar maskenide kısa zamanda alırsın inşallah unutma biz her zaman yanıdayız sağlıcakla kal :)

teşekürler ismail biz hep beraber olmaya devam edecez bak Türkiye sampiyonasının tarihide öne alındı biraz erken form tutman gerekiyor bizim için önemli degil biliyorsun ama senin iyi olman gerekiyor ona göre

tüm kapadokyalı arkadaşlarımın kurban bayramını kutlarım mutlu ve sevinç içerisinde bir yeni yıl dilerim.

teşekkürler.seninde kurban bayramın mıbarek olsun

@i.golge

islam kardeşim çok teşekkür ediyorum seninde bayramın mubarek olsun mutlu yıllar :)

hava güzel kapalı yagış olmaz ise güzel binilir bisiklete ne dersiniz

@nuriaktürk

kar atıştırmaya başladı nuri abi sabah her taraf beyaz olacak sanırım :)yoksa iyi binilirdi şans

evet sans sabah ola hayrola bakalım.ben düşünüyorum ama sabah olmadanda birsey diyemem simdi.iyi geceler.

@nuriaktürk

sabah olmasına gerek kalmadı nuri abi çok fazla kar yağıyor saten şu an

ooh çok kısmetlisiniz, biz istanbulda bir karda bisiklet sefası yapamadık bu sene.

@tayfur

valla bizim buranın kışı felaket oluyor bisiklete binmek hayal yani yarın evdeyiz demek

Geri