Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Nick kullananlara

Scudo
İlk olarak bir oyun için türkçesi Sürgün anlamına gelen Exiled kullanmaya karar vermiştim ancak kullanıldığını görünce arkasına bir d ekledim ve ExiLedd yaptım

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Elman TEMEL açık ve net:)

online oyunlarda ve sohbetlerde '' DD(daredevil)'' nickini kullanıyorum.fakat böyle bi ortamda saydam olmak gerektiğini düşünüyorum:)
''DD'' nickini kullanmamın sebebi''korkusuz şeytan'' anlamına geldiği için.neden korkusuz olduğumu yakın dostlarım bilir:)

hakan abi güzel konu teşekkürler:)

• Beğen
arkadaşlar resim nasıl koyyorsunuz sol tarafa kendi resminizi yardımcı olurmusunuz

@gökhan turk

kontrol panelinizden avatar kullan(düzenleme) seçeneğinden ekleyebilirsiniz..

benimkinin anlamı yani torres_9
torres en sevdiğim ve benzediğim ispanyol futbolcu fernando torres 9da onun forma numarası

bnm aslında normalde nickim bu şekilde ==> rainn¿? . foruma girerken kolaylık olsun die soru işaretlerini attım. :D rain, yağmur demek. 2 'n' ile yazıorum çünkü 'rain' nickini kullanan çok var. soru işaretleri ise hem şekil olarak seviyorum hem de evrende hep bir soru işareti olduğunu düşündüğümden koyuorum :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Sönmez
burada abdullah hakkı ama diğer yerlerde ''rap-t'' kullanıyorum ingilizcede rapt kendinden geçmiş bir şekilde bişeyler yapmaya denk geliyor. türkçe rap sevdiğim içinde ''rap-t'' diye ayırdım. yani RAP TÜRKÇE ve ingilizce anlamını beraber kullanıyo

• Beğen
@qeqeqe

qeqeqe ile carpediem arasındaki bağlantı nedir onu anlayamadım?

Benimki de five,
Anlamı yok ama her yerde kullanıyorum. Ama 5 değil. five.

Söylenişi güzel geliyor. :)

• Beğen
@hu_handanü

asıl nicki Carpediem,qeqeqe nickini ikinci plana bırakıyorum

Pythia! Apollon'un sözcüsü.
Bu ismi ilk William Golding'in Çatal Dil'ini okuduğumda duymuştum. Tabi benim gibi arkeoloji ve mitolojiye meraklı ve bunu mesleğine de yansıtan biri olarak Pythia yı araştırdığımda şöhret açısından hakkının yendiğini gördüm. Çünkü birçok insan -arkeolojiyle ilgilenenler bile- Pythia'yı piton yılanının mitolojik ismi olarak biliyorlardı.Oysaaaaa....
Tanrıların en yakışıklısı Apollon, gündüzün ve ışığın, iyileştirmenin ve kehanetin tanrısıydı. Tanrının kehanetleri, Apollon Tapınağı'nın rahibesi Pythia'nın ağzından kelimelere dökülürdü. Hayatında hiçbir yanlış davranışta bulunmamış ve fakir köylülerin yanında yetişmiş Pythia, zengin ve soylu bir aileden gelir, Apollon'un karısı olarak kabul edilirdi. Apollon, sosyal bir tanrıydı, tapınaklarına gidip gelirdi. Yokluğunda Şarap Tanrısı Dionysos onun yerine bakar ve yine Pythia'nın yardımıyla, kehanette bulunulurdu.
İşte size Pythia!

nirvana yada kurt cobain daha fazla zöze gerek varmı

burrom: Burako Romano kelimelerinin ilk üç harflerinin birleşimi..

benım nickim 3 arkadaşın isimlerinin baş harflerinin birleşmasıyle oluşmus bi nicktir.
nevzat can ömür köseoğlu keskiner

Geri