@pikare
haklısın dostum neden burda isimlerimizi yazalımki resmi dairede dilekçe veriyoruz sanki buraya ismimi soyismimi yazsam dünyada bu isim soyisimden 1 kişi var zaten
aslinda " Mihenk Taşı" nı kullanıyordum, üye olurken hata verdi, eski nick'imi yazdım bende..
mihenk taşı = sarrafların altının ayarını ölçmek için altına sürttükleri taş.
altın ın değerini bile sıradan bir taş ölçüyo.. benim gözümde değerli olduğu için kullanıyorum..
MaDDox ise angelina jolie nin evlat edindiği çocuğun ismi.. kıskanıp çocuğun adını çalmıştım zamanında
Adım, imzamda yer aldığı gibi Fırat ve arkadaşlarım bana Fıro der. Chromis ise latince de "çok renkli, değişik renkli" anlamında bir kelime. Değişik hobilerim olduğu için ve katıldığım her forumdakiler sadece bir rengimi görseler de dğer renklerimi de hatırlatmak için yıllardır her forumda bu takma ismi kullanıyorum.
17 yaşındayken şiddetli başağrıları çekiyordum ve bu ağrılar çok uzun süreli ve sık sık oluyordu. Migren teşhisi koydular, hangi ilacı kullandıysam banamısın demedi ve 20 yaşıma geldiğimde tavsiye ile (doktor tavsiyesi değil maalesef) yurtdışından bir ilaç buldum ve o gün bugündür o ağrılar kayboldu gitti gibi birşey!
işte "hypromellose" kullandığım o ilacın etken maddesiydi...
infinite dream: Rock dinleyicisi olarak beğendiğim bir grup olan Iron Maiden in 1988 yılında çıkardığı Seventh Son Of A Seventh Son albümündeki sevdiğim bir şarkısıdır. Bruce Dickinson' u bu şarkıda ayrı bir beğenirim nedense