Scudo Sports

Niğde

Scudo
ark lar bende kayserideyim ama yazın çogu zamn niğdede bulunuyorum 2010 yılında inşlhh niğdeye bisikletle gidecem bu yaz gidecektim ama ekipmanlar tam deil

@hasan urcan

niğdede parkur yok ama gezildiği zmn parkur gibi yerlere raslama kolay kayabaşından aşşa inerken yollar parkur gibi çok gzll yollar var cross içinde uygun :)

@lexus

Niğde doğa olarak gerçekten güzel imkanlara sahip bir yer aslında.Bu yüzden doğa sporlarına da oldukça elverişli bir yer.Bu sebepten parkur yok ve parkur gibi yorumlarınıza katılamayacağım.Eğer düzgün bir çalışma yapılırsa dağ bisikleti için çok çeşitli ve güzel parkurlar bulunabileceğinden eminim.Ben bu çalışmaya niyetlenmiştim ama geçen okul döneminde bisikletimi götürememiştim niğdeye(bacağımdan bir rahatsızlıktan dolayı bir süre binemiyordum) o yüzden gerçekleştiremedim.
Ama umuyorum ki bu yıl bisikletimi koyabilecek uygun bir yer bulup da götürdüğüm zaman orada hep beraber buluşur, tanışır ve bu keşifleri birlikte gerçekleştiririz.

Kazasız - Keyifli ve Bol Pedallı Günler

erdem ve diğer arkadaşlar ben emniyetin karşısında güzel optikte çalışıyorum beni orada bulabilirsiniz beklerim bisikletle ilgili parkur ve diğer şeyler içinde yardımcı olurum

@Ahmet Zerman

abi niğdede büşra diye birini tanıyordum soyadı tutuyor kardeş misiniz acaba?

@hasan urcan

ne güzel...:)
ellerinize sağlık.tam olarak ne taraf fotoğraftaki yer acaba?

Kazasız-Keyifli ve Bol Pedallı Günler

uzun zamandır gitmek istedigim kapadokya ya yanımda bir arkadaşım olmadığı için gidemiyorum:(
gitmek isteyen olursa her zaman müsaitim arkadaşlar.

ahmetcim bayram dan sonraki hafta yani 29 eylül de askerim,teslim olmam gerekio onun için bu sıralar yapmam gerekio planı .hatta şimdi bisikletim bana bakıo ben bisiklete .ben hazırım koboyum nerde dio;)

Geri