@Emre Nakipoğlu
emre bey aşağıdaki soruları lütfen cevaplarmısınız
1- mtb 'de tekerler silikmi hacim ne kadar yani 1.50 'mi kullanıyorsunuz
2- starava kaydınız varmı,
3- ya da km saatiniz varmı ? varsa o km saatinin resmini çeker iseniz ,ortalamanızın 40 olduğunu bizzat görürüz
ve herkesde görür,,
rota aşağıdaki gibimi ?
(link)
4- 40-45 km hızınızı kaç dakika süre koruyabiliyorsunuz ?
atıyorum 2 saat durmadan 40 km yapabiliyormunuz.?
5- eğer yukardaki rota doğru ise (oradan zati 30 km yazmakta) kaç saatte gidiyorsunuz durmadan ,
6- mola yapıyormusunuz yoksa pedal kesmeden bu rotada bastınızmı ?
1 saat 31 dakikada ben durmadan yol bisikleti ile gidiyorum benim etapta çok sert eğimler vardır 33 km ,şile eğimleri 6 tane köy içinden eğimler kısa ve serttir,dudullu-bıçkıdere etabı anadolu yakadadır,
Ben mtb kullanıyorum 2.2 lastikleri var hem de. Çok bisikletçiyi geride bırakabiliyorum mesala 42 45 son hız düzde uzun süreler görebiliyorum aynı zamanda arazide de harika işler yapabiliyorum. Bende diğer bisikletleri pek anlamlı bulmuyorum mesala. İstediğim her şeye cevabı mtb' de bulabiliyorum. Diğerlerini kötülemiyorum ta ki birileri mtb'e dil uzatana kadar ...
mesajını okudum 2.2 teker ile nasıl başarıyorsunuz, ,
sizlen bir deneme yapalım derim aynı rotada,
yukardaki rotada durmadan basacağız , tekerler dişli ise bu iş nasıl oluyor bunu anca sahada sizlen bir deneme yapar isek görürüm,
forumda yunus özdemir mtb canavarıdır ve edirne yarışında yollarla kapıştı 40 kişide 14 'üncü oldu ,valla onun kadar süratli iseniz sorun değil, o mtb 'in kralıdır bana göre ,
acaip bir sitil var yunusta birlikte pedalladık.
niki budur yunus özdemir sıkı mtb 'ci fena halde edirne yarışçısı ,,
bu da yeni canavarı..
(link)
33 km durmadan bastığımız etap buradır anadolu yaka avrupa yakadan gelen olur ise beklerim ...
ayrıca kerim ,dudullu -göçbeyli etabını 2 saat 3 dakikada asla durmadan tamamlamış idi.eski kartepe bisiklet takımın elemanıdır ,öyle buraları düz yol değil ,bıçkıdereden göçbeyliye doğru avrupa yakada görmediğiniz eğimleri burada görürsünüz ,örnek vermek gerekirse bebek eğimleri ne ise bıçkıdereden göçbeylide odur eğim 17 dir burada ,
kerimin altında salcano mtb var idi ve üstelik kilitli pedal olmadan bu işi başardı o gün ekip idmanında en iyi dereceyi yapmıştır ,forumda mtb canavarlarından biride kerimdir ..
dudullu-göçbeyli etabı tam 50 km'dir ve asla durmamıştır kartepe bisiklet takımı.