Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

'' nonstoptempo''

Valla özlemiştim Uludağ'ı. Hep Kartepe Kartepe nereye kadar. İyi olur mart nisan gibi.

Scudo
@Hasip Çehre

Sele borusuyla birlikte çıkarırsan birşeycik olmaz :)

@Onur Berberci

bıktık kartepeden ...
yetti artık hep aynı hikaye
ne varmış orda
adına çavuş denilen gerzek sürekli adamların kafasını bu forumda ütüledi kardeşim ....
mecburmu millet bu kartepe dayatmalarına yetti artık devrim oldu...
bastil hapisanesini bastılar....
çavuşu tutukladılar yarın giyotine gidecek ......
evet kartepe öldü yaşasın uludağ
uludağ gazozu pardon

:D :D :D :D :D :D :D :D

Kartepeye Kahvaltıya , Uludağa Sucuk ekmek yemeye gideriz Akşam çorbamızıda Erciyeste içeriz....

Çaya Ağrıya çağırıyolar ama...:):):):):):):):):):) ama :):):):) evet :):):) ama:):):):):):)

@Hasip Çehre

olur olur ...
ağrıdan direk evereste fil avına ...
o dağın filleri meşhurmuş dişleri iyi para ediyormuş...

:D :D :D :D

Sen bir fili öldürebilir misin , sakın o fil seni tek ayağıyla ezmesin :)

@krankmili

kafa yapıyoruz burda
bu arada

https://www.bisikletforum.com/customavatars/avatar31017_1.gif

çağatay -taha avatarda bu resim var
arkadaş 15 kilo bisiklet ile sabihaya 40 tempo yapıyormuş bu arkadaşı çok merak ediyorum hasip aga- aytekin sen tanıyormusun bu arkadaşı acaip bi adam olsa gerek evde pedal çeviriyormuş ben şimdi çıkıyorum muhanmedin dükkanına gidiyorum bu arkadaşı masaya yatıracağız ya atıyor yada gerçekten gidiyor gidiyorsa eyvallah rampaları kaçla çıkıyor ve bir günde 400 km yi egale ettimi anladın aytekin ......
evet döndüğümde buraya yazacağım ......

yagmurlardan dolayı evde makaraya bınıyorum ayrıca hava erkan kararıyor onun ıcın .

o.k ..inandım düz yolda seni yakalamak güç
benim için ,
evet burda bulduk o vakit birbirimizi, bazen virüsler dalıyor ve hedef şaşırtıyor bu yüzden temkinliyim ....
evet gym artı evde pedal çevirme evet anlaşılan sen tam bi prosun bu onu göstermekte attilla bisiklet takımında anlaşmazlık olmuş özelden anladım kapı sana açık evet gelebilirsin yanlız seninle ben rakip olamam...
takıma hoş geldin şimdi 6 mayıs ta bi aktivite olacak kartepe topiğine teşrif et....
93 lü çağatay genç bomba gibi biri geldi nonstop tempoya onu yakalamak benim için güç olacak....hoşgeldin çağatay bi cumartesi birlikte yapalım bi olay .....

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=75168&page=7

gecen hafta cumartesi gunu cıktım yagmur yagmaya basladı bostancının ılersınden dondum . sonra actı hava kandırdı benı kendıme kızdım

o.k çağatay yağışsız bi cumartesi ...hafta içi boş olursan iyi olur ...bu hafta perşembe hava iyi ,müsait isen bostancı adalar iskele önüne saat 10.00 da gel derim aydos rampalarına gitmece...

..
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg

Thursday 1/27/2011
Sunny
High Temperature: 6°C
RealFeel: 6°C
(link) (link)

@cagatay-taha

perşembe sabahtan yerler ıslak olursa riske girmeyiz ,malum bende silik teker var ....inişler tehlikeli olur ikimiz için ayrıca bu sulu kar .....

Çavuş gençleri aramızda görmek isteriz tabiiki Sabihacılar o rampayı genelde 45-50-55 ve hatta 60km/hızlarla çıktıklarını biliyorum dolayısıyla bu arkadaşın temposu normal çok fazla kale alınacak biri değil en son Sabihacılarla mtb ile 60+km/h hızla çıkmıştım o rampayı tek tekerde tabi o günlerden eser kalmadı siz arkadaşla iyi bir ikili olursunuz. takılın derim...
ben ancak Şubat ortalarında ayaklanabilirsem ne ala ne ala...
ilk bir aylık programda şöyle olur...
bizim burda Sahilde ufak ufak seleye alışma ve bacakları toparlama ( valla sende gelirsen süper olur yav ama trene binmiyosun ben seni almaya gelirim sirkeciye dönüştede bırakırım ) daha sonraları ormanda nefes açma şeklinde , herşey normal giderse B.Çekmece civarlarında Rampa rumpa çalışmaları...

arada bir kaçak Kartepe patlatırız belki....günlerde biraz uzamış olacak...

60 km/h 'le rampa mı çıkılır ya :) en fazla inilir ama ben o hızı bile yapmam inişlerde. Çünkü hız felakettir !

• Beğen
Tepkiler: cagatay-taha
@Hasip Çehre

hasibim martta değilde nisanda az günler uzadığı zaman giderine gider diyorum benki sabiha rampalarını yalayıp yutmuşum uludağ nedir

Ya bu sabiha, rampa ve tırmanış kelimeleri neden birarada kullanılıyor anladım ben :) bir defa gitmişliğim var ama orada pek rampa göremedim ben yanlışmı hatırlıyorum yoksa düz yol değilmiydi orası :)

Geri